1/9/13

Η δικτατορία των αγραμμάτων έρχεται..


Δηλαδή με βαθμό 6 ας πούμε, τι είσαι; Αϊνστάιν και δεν το κατάλαβε η μάνα σου; Και με βαθμό 12; Είσαι ο νέος Αριστοτέλης;

Πλάκα, πλάκα, κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την νεοελληνική ξεφτίλα. Δεν είναι δυνατόν να περνάς στο Πανεπιστήμιο γράφοντας 2,8 .(με άριστα το 20!)

πηγή http://taxalia.blogspot.com/2013/08/blog-post_3169.html#more

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωωωωωρα;... Ηρθε εδω και 32 χρονια! Το μονοτονικο ηταν η εκδικηση του κακου μαθητη!

(Το ιδιο και τα σημερινα διδακτορικα, τα αφειδως απονεμομενα στους παντες.)

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα τα κάνουν όλα αυτά για να γεμίζουν οι καφετέριες και να πέφτει το χρήμα. Το τραγικό είναι ότι μετά απο χρόνια θα τους λέμε μορφωμένους. Απλό είναι.

Η Καταστροφή ξεκίνησε επί εβραίου Παπανδρέου το 1996, όταν και άρχισαν να πέφτουν οι βάσεις επίτηδες. Ότι περιθώριο υπήρχε το έκαναν φοιτητή.

Απαντώ στον ανώνυμο.

Τι σχέση έχει το μονοτονικό με τις βάσεις;;; Εδώ, μιλάμε για βιομηχανία κέρδους. Ότι τούβλο υπάρχει γίνεται φοιτητής. Γελάει όλος ο κόσμος με την κατάντια του Υπουργείου Παιδείας.Γελάει όλη η Ευρώπη με την κατάντια των ελληνικών σχολών έργο Σημίτη-Παπανδρέου απο τα μέσα της δεκαετίας του '90…. .γελάει όλος ο κόσμος με την ανύπαρκτη ελληνική νεολαία που εν καιρώ ΔΝΤ δεν βγήκε ΟΥΤΕ μια φορά στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί.Αφήνουν οι εβραικές Μ.Κ.Ο;;; Αφήνουν οι πρυτάνεις;; Όχι, βέβαια....

Όσο για τα διδακτορικά τα περισσότερα θέλουν μέσο απο τα αριστερά....

Kωνσταντόπουλος γιάννης είπε...

Η απαξίωση που έχουν υποστεί στο Ελλάντα τα "χαρτιά" πιστοποιησης εκπαίδευσης-κατάρτισης λόγω της νεο-γραικυλικης ξιπασιάς η οποία τα έχει μετατρέψει σε "τεκμήρια" κοινωνικής καταξίωσης, δεν έχει προηγούμενο:
-Το πτυχίο πανεπιστημίου έχει καταντήσει "απολυτηρίο δημοτικού",περισσοτεροι "ελληνες" έχουν σήμερα πτυχίο πανεπηστημίου παρά απολυτήριο δημοτικού!!!!
- Το...μεταπτυχιακό λογίζεται κάτι σαν απολυτήριο γυμνασίου, και....
- Το διδακτορικό....απολυτηριο λυκείου!!!

Για να "μετράς" στην "κενωνία" το σημερον ημέρα, πρέπει να έχεις εκτός από "κινητό,ακίνητο και πολύ ευκίνητο", ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 μεταπτυχιακά και 1-2 διδακτορικά, αλλιώς θεωρήσαι "αμορφωτος"....

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ 0,5 ΔΗΛΑΔΗ;;;;;;;;;;;;ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ πχ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΦΑΚΕΛΑΚΗΔΕΣ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΣ.