28/12/09

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


ΠΡΟΣ:

- Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
- Τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως
- Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
- Την Εθνική Αντιπροσωπεία
- Τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα.
- Κάθε αρμόδια δικαστική αρχή.


ΚΟΙΝ:
- Την Ιεραρχία της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.
- Τις Νομαρχίες και Δήμους
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις Εθνικές Αντιπροσωπείες των χωρών
μελών της Ε.Ε


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΒΑΘΥΤΑΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ:

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.

1.1. Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, για την παραχώρηση μαζικά, της Ελληνικής Ιθαγένειας και του δικαιώματος Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι ,σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας, δεν αποτελεί προϊόν της θέλησης, του ελληνικού Λαού.

1.2 . Η πολιτική αυτή δεν παρουσιάστηκε στους Έλληνες πολίτες, προεκλογικά, ούτε στις τηλεοπτικές συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών, ούτε στις δημόσιες συγκεντρώσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Βρισκόταν «κρυμμένη», με ασαφή διατύπωση , στα «ψιλά γράμματα», του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ.

1.3. Μας ανησυχεί και μας προβληματίζει η σπουδή, με την οποία η κυβέρνηση, σπεύδει να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, προς τις οργανώσεις των αλλοδαπών και τις διεθνείς ΜΚΟ, δεσμεύεις τις οποίες απέκρυψε προεκλογικά από τον Ελληνικό Λαό, υιοθετώντας ένα εμφανέστατα αντισυνταγματικό νομοσχέδιο, το οποίο καταστρατηγεί και την ευρωπαϊκή συνθήκη για το Μεταναστευτικό, του Οκτώβριου του 2008, που αντιτίθεται στις μαζικές νομιμοποιήσεις μεταναστών.

1.4. Μας ανησυχεί και μας προβληματίζει η «άνεση»,με την οποία η κυβέρνηση εισάγει διατάξεις που παραβιάζουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρας. «Το άρθρο 5 §2 του Συντάγματος, λέει ότι: «Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους , χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων ». Δεν λέει πουθενά , ότι αποκτούν πολιτικά δικαιώματα και ελληνική ιθαγένεια, όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια. Όλες οι εξουσίες υπάρχουν υπέρ του ελληνικού λαού και του ελληνικού Έθνους. Δεν υπάρχουν υπέρ των λαθρομεταναστών και των παιδιών τους.

1.5. Πιστεύουμε ότι ,το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, θα αυξήσει και θα πολλαπλασιάσει, την άφιξη των λαθρομεταναστών στη χώρα μας, διογκώνοντας, τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, που ήδη έχει προκαλέσει, η μαζική άφιξη εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών τα τελευταία χρόνια. Οι λαθρομετανάστες είναι ήδη πάρα πολλοί , και κάθε μέρα έρχονται περισσότεροι, συμπιέζοντας τους μισθούς, αυξάνοντας την ανεργία, και τα ελλείμματα του Ασφαλιστικού Συστήματος. Η ανεξέλεγκτη εισβολή συνιστά απειλή για τη ζωή ημών και των παιδιών μας, καθώς εμφανίζονται νέα ή άγνωστα μέχρι τούδε νοσήματα ή ιοί, και επανεμφανίζονται ασθένειες που εθεωρούντο ως εκλιπούσες.(Όπως η φυματίωση).

1.6. Η ιδιότητα του Έλληνα Πολίτη συνιστά ύψιστη εκδήλωση της συνέχειας του Έθνους και δεν μπορεί να απονέμεται αδιάκριτα σε πρόσωπα που είτε λόγω της κατάστασής τους (ακούσια) ,είτε λόγω της βουλήσεώς τους (εκούσια), δεν εξασφαλίζουν ότι είναι ικανά να υπηρετήσουν το Έθνος.

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ

2.1. Είμαστε απολύτως αντίθετοι με την εξίσωση και εξομοίωση των Ποντίων με τους λαθρομετανάστες και των Βορειοηπειρωτών με τους Αλβανούς, την οποία εισάγει η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο της . Το θεωρούμε πλήρη εξευτελισμό, του ελληνικού Έθνους. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται οι Έλληνες παλιννοστούντες στην Πατρίδα, ως προκάλυμμα , για να παραχωρηθεί το δικαίωμα του Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι στους λαθρομετανάστες.

2.2. Θεωρούμε ότι είναι απολύτως απαράδεκτο, να παραχωρείται η ελληνική ιθαγένεια, σε παιδιά αλλοδαπών, και να μετατρέπονται οι Έλληνες Ομογενείς ,σε μετανάστες. Ζητούμε την άμεση παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας, με πλήρη πολιτικά δικαιώματα, στους Ποντίους και τους Βορειοηπειρώτες , οι οποίοι είναι Έλληνες . Απαιτούμε την παροχή του δικαιώματος ψήφου στους Έλληνες Ομογενείς της Διασποράς.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

3.1.Είμαστε απολύτως αντίθετοι με την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των λαθρομεταναστών. Τα παιδιά αυτά δεν είναι Έλληνες και δεν πρέπει να αποκτούν αδιάκριτα και ανεξέλεγκτα την Ελληνική Ιθαγένεια. Η ισχύουσα πρόβλεψη του προσφάτως τροποποιηθέντος Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας που εξαρτά την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας από όσους γεννώνται στην Ελλάδα, είτε από την μη κτήση με την γέννησή τους αλλοδαπής ιθαγένειας (αυτής των γονέων τους) είτε από το γεγονός ότι είναι άγνωστης ιθαγένειας είναι ήδη επαρκής και καλύπτει πλήρως κάθε περίπτωση και ανάγκη.

3.2.Τα παιδιά αυτά μπορούν ,εάν έχουν, τις απαραίτητες προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος, ( δεκαετή μόνιμη και νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα), να ζητήσουν την ελληνική υπηκοότητα. Μέχρι τότε, όπως προβλέπει ο νόμος, μπορούν να έχουν το καθεστώς, του «επί μακρόν διαμένοντος».

3.3. Είμαστε αντίθετοι στην καταχρηστική και ανεξέλεγκτη παραχώρηση του καθεστώτος του «επί μακρόν διαμένοντος», προκειμένου να μη χρησιμοποιηθεί ως όχημα για τη μεταχρονολόγηση του προβλήματος, με στόχο την προσωρινή μόνο αναβολή των μαζικών και ανεξέλεγκτων ελληνοποιήσεων. Για την παραχώρηση της ιδιότητας του "επί μακρόν διαμένοντος", θα πρέπει η κάθε μια περίπτωση να κρίνεται προσωπικά και να συνεκτιμώνται κριτήρια.(επαγγελματική δραστηριότητα, παραβατικό παρελθόν κλπ,). Και φυσικά να παραχωρείται σε ποσοστό που δεν θα αλλοιώνει δραστικά την κοινωνική σύνθεση του τόπου διαμονής τους. Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεπερνά σε ποσοστό, τον μέσο όρο των 23 χωρών μελών της Ε.Ε. που δεν ήταν αποικιοκρατικές δυνάμεις. (Με εξαίρεση δηλαδή, της Γαλλίας , της Μεγάλης Βρετανίας, της Πορτογαλίας, και της Ισπανίας).

3.4. Είμαστε απολύτως αντίθετοι στην παραχώρηση της Ελληνικής Ιθαγένειας, στα παιδιά των λαθρομεταναστών και στα παιδιά απροσδιορίστου εθνικότητας, διότι ανοίγει το δρόμο σε δεύτερο χρόνο, για την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας στους αγνώστου ταυτότητας, προέλευσης και ποινικού παρελθόντος γονείς τους. Διότι οι γονείς του «' Ελληνος», θα έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν την ιθαγένεια του παιδιού τους.

3.5. Μας ανησυχεί και μας προβληματίζει η αοριστία των διατάξεων το νομοσχέδιο που ενέκρινε η κυβέρνηση. Το κριτήριο της φοίτησης σε ελληνικό σχολείο είναι απολύτως απαράδεκτο. Η ελληνική ιθαγένεια δεν συνδέεται με το σχολείο. Στο μέλλον εκατοντάδες χιλιάδες νέοι θα εισέρχονται στη χώρα μας, ως απροσδιορίστου εθνικότητας, θα φοιτούν τρία χρόνια σε ελληνικό σχολείο, και θα αποκτούν αυτομάτως την «ελληνική ιθαγένεια».

3.6. Μας ανησυχεί και μας προβληματίζει το ότι δεν προβλέπονται λόγοι εξαιρέσεων από τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου . Με τον τρόπο αυτό, τα «αλβανόπουλα», που συνελήφθησαν στα επεισόδια του Δεκεμβρίου, τα «αλβανόπουλα» που έκαιγαν την ελληνική σημαία , θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια. Τα «αλβανόπουλα», στα Καλύβια, που πηγαίνουν σε ελληνικό σχολείο, και μαχαίρωναν και απειλούσαν τους Έλληνες συμμαθητές τους, θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ


4.1.Είμαστε απολύτως αντίθετοι με την παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές στους παράνομους και παρανόμως νομιμοποιηθέντας ( λαθρο)μετανάστες. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται επίσημες μουσουλμανικές και μειονοτικές κοινότητες στην καρδιά όλων των ελληνικών πόλεων. Το επόμενο βήμα θα είναι η μουσουλμανοποίηση της γειτονιάς, η γκετοποίηση της καθημερινότητας, και η εκρηκτική εκδήλωση προβλημάτων "διαπολιτισμικής" συμβίωσης, μέσα στην απόλυτη ανομοιογένεια που δεν "νομιμοποιείται" με σχέδια νόμου τα οποία αποθρασύνουν τον εισβολέα.

4.2. Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες είναι απολύτως αντισυνταγματική. Το δικαίωμα ψήφου δεν είναι ατομικό δικαίωμα. Δεν παζαρεύεται με κανέναν. Δεν εκχωρείται ανεξέλεγκτα στον "φυτευτό" μουσουλμάνο εισβολέα.

4.3.Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι γηγενείς , ούτε Έλληνες ,για να δικαιούνται πολιτικών δικαιωμάτων, τα οποία τους στερήθηκαν. Έχουν πολιτικά δικαιώματα στην πατρίδα τους. Η παρουσία τους στη χώρα μας προέκυψε ξαφνικά, αναπάντεχα, πρόσφατα, και συνιστά πρόβλημα ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΚΑΤΟΧΗΣ, και ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΑΛΩΣΗΣ της Ελληνικής κοινωνίας.


4.4. Πιστεύουμε ότι, όλοι είμαστε ίσοι σαν άνθρωποι. Δεν είμαστε όμως ίσοι σαν πολίτες. Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα ψήφου στην Αλβανία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, και σε άλλες χώρες. Η παραχώρηση του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, θα δημιουργήσει τεράστιους πολιτικούς κινδύνους, για την πατρίδα μας , και την εθνική ανεξαρτησία. Η εγγραφή των Αλβανών σε ειδικές εκλογικές καταστάσεις στην Ήπειρο, θα δημιουργήσει την πολιτική βάση, για την διεκδίκηση της Μεγάλης Αλβανίας. Η κυβέρνηση απερίσκεπτα δημιουργεί το ελληνικό Κόσσοβο. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες.

4.5. Η εγγραφή των Αλβανών και χιλιάδων Ασιατών μουσουλμάνων σε ειδικές εκλογικές καταστάσεις στα νησιά του Αιγαίου, θα δημιουργήσει την πολιτική βάση για την απόσπαση των νησιών αυτών, με τη θέληση του πληθυσμού τους, από την Ελλάδα και την παραχώρησή τους στην Τουρκία. Η κυβέρνηση απερίσκεπτα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την απόσπαση εδαφών από την Ελλάδα. Η εγγραφή των λαθρομεταναστών σε ειδικές εκλογικές καταστάσεις
στη Θράκη δημιουργεί τις πολιτικές προϋποθέσεις για την «Τουρκική Δημοκρατία Δυτικής Θράκης». Για λόγους ύψιστης εθνικής σημασίας επιβάλλεται όχι η νομιμοποίηση αλλά η απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη.

4.6. Ζητούμε να παραχωρηθεί το δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές, στους μετανάστες από την Ε.Ε., με εξαίρεση των μεταναστών από την Βουλγαρία,. (Για τους δήμους και τις κοινότητες της βορείου Ελλάδος).

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

5.1 Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας των λαθρομεταναστών, επιτυγχάνεται με την εισαγωγή νομοθεσίας που τιμωρεί αυτούς που τους εκμεταλλεύονται, και όχι με την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας, και του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Ξαφνικά δεν έγιναν «ανθρωπιστές», οι τοκογλύφοι, οι εργολάβοι, οι τραπεζίτες, οι καναλάρχες , οι βιομήχανοι και οι μαφιόζοι, που εκμεταλλεύονται αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους και εμάς .


5.2. Για την αποτελεσματική προστασία των ανθρωπίνων και εργασιακών δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών, απαιτούμε την άμεση ψήφιση από την ελληνική βουλή, ως εθνικού νόμου, της Οδηγίας που ψήφισε καταρχήν το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, για την ποινικοποίηση της εκμετάλλευσης από τους εργοδότες των λαθρομεταναστών. Απαιτούμε καί την άμεση εφαρμογή και των ισχυουσών διατάξεων που προβλέπουν την ποινικοποίηση της εκμετάλλευσης από τους εργοδότες των λαθρομεταναστών. (άρθρο 86 παρ. 4 του ν. 3386/2005).

ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

6.1. Η ιστορία απέδειξε ότι οι «πολυ-πολιτισμικές» κοινωνίες μπορούν να υπάρξουν ειρηνικώς, μόνο υπό συνθήκες αυταρχικών καθεστώτων.

6.2 . Η κυβέρνηση, χωρίς την έγκριση του Ελληνικού Λαού, προωθεί το πρότυπο μιας «Ανοιχτής Κοινωνίας», όπου δεν υπάρχει «κοινωνία», αλλά μόνον άτομα, δεν υπάρχουν τάξεις, έθνος, λαός, υπάρχει μόνο «πληθυσμός», δεν υπάρχουν συλλογικά δικαιώματα, αλλά μόνο ατομικά, και ατομικό δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού. Όπου δεν θα υπάρχει «πόλη», παρά μόνο «πολίτες».

-ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ

-ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ.
ΕΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ.

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΒΙΑΙΩΣ.

ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΥΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥΣ» ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕ ΘΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΑΟΣ ΜΠΕΝΕΤΟΝ


ΟΝΟΜ/ΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ E-MAIL ΥΠΟΓΡΑΦΗ


ΟΔΗΓΙΕΣ -ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

1. Εκτυπώνουμε το κείμενο από τα blogs που στηρίζουν την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, και το χρησιμοποιούμε για τη συγκέντρωση υπογραφών. Περιέχει αναλυτικά επιχειρήματα. Απευθυνόμαστε στη λογική των συνομιλητών μας. ΔΕΝ τους μιλάμε με πάθος. Εάν είχαν «καταλάβει» θα μας έψαχναν αυτοί. Θέλει υπομονή. Εμείς λέμε την αλήθεια. Η κυβέρνηση λέει ψέματα. Δίνουμε βάρος στους ανθρώπους που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ή έκαναν ΑΠΟΧΗ. Δεν χάνουμε τον καιρό μας με ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.


2. Το κείμενο αυτό μπορεί να αναπαράγεται και να χρησιμοποιείται για τη συγκέντρωση υπογραφών σε κάθε γωνία της Ελλάδας και ανάμεσα στους Ελληνες του εξωτερικού. Οι υπογραφές μπορούν να συγκεντρώνονται και με ηλεκτρονικό τρόπο από κάποιον που είναι δύσκολη προσωρινά η προσωπική επαφή.

3. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΑ MAIL ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ.


4. Καλό είναι αυτή η διαδικασία για να είναι αποτελεσματική και ως προς τους ρυθμούς ανάπτυξής της, να μην αφεθεί στην τύχη της. Για το λόγο αυτό προτείνουμε: Οι συγκεντρωμένες υπογραφές να αποστέλλονται καθημερινά με mails, στα mail της Επιτροπής που έχετε στη διάθεσή σας, ενώ τα πρωτότυπα να φυλάσσονται , για να παραδοθούν συγκεντρωμένα, στα γραφεία της Επιτροπής.

5. ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4000.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 60.000 ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ .

ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 21. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ. Ο ΕΝΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΚΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.


Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.

28-12-2009

40 σχόλια:

area51gr είπε...

Και σε PDF εδώ:
http://area51gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_28.html ή κατευθείαν:
Scribd

έχω προσθέσει και σχετικό άρθρο με τα e-mail, από το δελτίο11. Αν υπάρχει θέμα, ενημερώστε με να το αλλάξω.

Ανώνυμος είπε...

εισαι τριτοκοσμικη χωρα η εστω υπαναπτυκτη και θες να ξεφορτωθεις στην πισω αυλη σου τα βαριδια της χωρας σου?ληστες,φονιαδες,λουμπεν,
ανειδικευτους αεργους κλπ?

τωρα εχεις την λυση στη πισω αυλη σου να ξεφορτωθεις τα σκουπιδια σου.


ΕΛΛΑΣ!

Η ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!


τιμαι εκπληξις,με καθε απορριψη στην χωματερη
δωρο 2 (ολογραφως,δυο) κρουσαν

και μουσακας.


ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

εισαι τριτοκοσμικη χωρα η εστω υπαναπτυκτη και θες να ξεφορτωθεις στην πισω αυλη σου τα βαριδια της χωρας σου?ληστες,φονιαδες,λουμπεν,
ανειδικευτους αεργους κλπ?

τωρα εχεις την λυση στη πισω αυλη σου να ξεφορτωθεις τα σκουπιδια σου.


ΕΛΛΑΣ!

Η ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!


τιμαι εκπληξις,με καθε απορριψη στην χωματερη
δωρο 2 (ολογραφως,δυο) κρουασαν

και μουσακας.


ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

Eισαι τριτοκοσμικη χωρα η εστω υπαναπτυκτη και θες να ξεφορτωθεις στην πισω αυλη σου τα βαριδια της χωρας σου?ληστες,φονιαδες,λουμπεν,τυχοδιωκτες
ανειδικευτους αεργους κλπ?

τωρα εχεις την λυση στη πισω αυλη σου να ξεφορτωθεις τα σκουπιδια σου.


ΕΛΛΑΣ!

Η ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!


τιμαι εκπληξις,με καθε απορριψη στην χωματερη
δωρο 2 (ολογραφως,δυο) κρουασαν

και μουσακας.


ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ "BLUE SKY" ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ / ΑΚΥΡΗ ή ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ!!! ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΩ: ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ (ΚΑΠΟΥ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;;;)ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥ 1821 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ Χ.Ο. ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ... ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ.ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ..ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΣ !!!!!!

str.papous είπε...

Δεν μπορω να αποφυγω το "πειρασμο" να αφησω και εγω το σχολιο μου για την παραπανω εκστρατια σας.
Πρωτον, μου μυριζει παρα-εκκλησιαστικη κινηση χωρις να ειναι απαραιτητα κακο αυτο.

Δευτερον, μου μυριζει ακροδεξια διοτι το σχεδιο νομου μιλαει για τα παιδια των ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ που ζουν και εργαζονται στη χωρα μας(αν σας θυμιζει τιποτα). Οποια ελληνοπουλα γεννηθηκαν απο μεταναστες γονεις στην Αμερικη, την Γερμανια, την Αυστραλια και αλλου, αποκατασταθηκαν, σπουδασαν και προκοψαν στο εξωτερικο καθως τα εκει κρατη τους αποδεχθηκαν και τους προστατεψαν.. Ενω εμεις οι ανωτεροι ανθρωποι...εδω στην Ελλαδα...δεν καταλαβαινουμε απο τετοιες λεπτομερειες.

Τριτον και τελευταιο, αν δεν "θυμαστε" τι εγιναν οι υπογραφες Χριστοδουλου για τις ταυτοτητες, να σας θυμισω οτι μολις επιτελεσαν τον σκοπον τους, (επαναφορα της Δεξιας του Κυριου) πεταχθηκαν στον καλαθο των αχρηστων και εμεις οι μη δεξιοι που υπογραψαμε, καταλαβαμε οταν προσφωνησε τον Καταλληλοτερο "δοξα το θεο, η δεξια του Κυριου..." που πηγαν οι υπογραφες μας αλλα ηταν αργα... Μετα απο κει μουγκα ο Χριστοδουλος και οι συν αυτω Ελληναραδες....

Ας αποκτησουν νομιμοτητα λοιπον αυτοι που το δικαιουνται, οπως τοσοι Ελληνες σε διαφορα μερη της γης.
Εκτος αν δεχομαστε οτι ζουμε στην καλυτερη και ομορφοτερη χωρα του κοσμου, που κατοικειται απο τους εξυπνοτερους και ποιοτικοτερους ανθρωπους του κοσμου που κινδυνευουν να μολυνθουν απο τους αλλοθρησκους και τα παιδια τους

Τελος, προκαταβολικα αντιλαμβανομενος την κατακραυγη που μου ετοιμαζεται, θα σας παρακαλουσα να μου στειλετε τον μετρητη πατριωτισμου, που διαθετετε, να μετρηθω και εγω και να ξερω ποσες προσπαθειες πρεπει να καταβαλω για να γινω σαν και σας...

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να εντάσσαμε στο κείμενο και μια παράγραφο που να ζητά συγκεκριμένη ποσόστοση παραμένοντων εν Ελλάδι με βάση πραγματικές εργατικές ανάγκες;;;;;

θεωρώ πως είναι υψίστης σημασίας !!!

str.papous είπε...

Θελω να δω δημοσιευμενο το σχολιο μου στο ιστολογιο σας διοτι δεν βριζω κανεναν, αλλα αν δεν γινει, θα το δημοσιευσω αλλου με την αναλογη επισημανση της λογοκρισιας, διοτι οταν θελετε να μιλησει "επιτελους" ο λαος, τοτε να μπορει οντως να μιλησει ειτε συμφωνει ειτε διαφωνει...

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά. Στηρίζουμε την συλλογή υπογραφών και απο το ΛΑΟΣ και απο την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας και απο όποιο άλλο χώρο προέρχεται!!
Απο κάθε μεριά λέμε όχι στους Λαθροψηφοφόρους και στο φασισμό των δήθεν "ανοικτών κοινωνιών".
Δεν είναι ώρα για διαχωρισμούς ΛΑΟΣ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Αριστερά, Δεξιά, Χριστιανούς, Δωδεκαθειστές!
Όποιος το κάνει είναι είτε βλάκας, είτε βαλτός!
Και δεν είναι μόνο οι Λαθροψηφοφόροι!
1)Να απαιτήσουμε Εθνική Παιδεία όπως προστάζει το Σύνταγμα.
2)Επαναπροώθηση των εισβολέων στις χώρες τους.
3)Κίνητρα με τα ανάλογα μέτρα για απόκτηση παιδιών στους Έλληνες.
Αρκετά ανεχθήκαμε!ΤΕΛΟΣ!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Αγαπητοί φίλοι, ας μη βιαζόμαστε δεν πρέπει να κουράσουμε και να μπερδέψουμε του Έλληνες Πατριώτες με αδιάκοπη συλλογή υπογραφών. Ίσως κάποιοι φοβηθούν κι όλας. Σωστή η παρατήρηση φίλου ότι αν δεν γίνει συλλογή υπογραφών απο κόμμα της Βουλής, δεν νομιμοποιείται η διαδικασία και είναι άνευ ουσίας. Σωστά έβαλε το παράδειγμα των ταυτοτήτων. Ως πρός την συγκέντρωση υπογραφών και την νομιμοποίησή τους για να είναι έγκυρες και ισχυρές και να φέρουν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, υπάρχει ΕΙΔΙΚΟΣ κανονισμός της κοινότητας, υποχρεωτικός για ΟΛΑ τα κράτη μέλη. Θέλει πολύ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ το θέμα. Πάρα πολύ καλή η δουλειά που περιέχει η ανάρτηση και θα μπορεί να αποτελέσει συνοδευτικό της πρόσκλησης για τη συλλογή υπογραφών . ΟΛΟΙ βιαζόμαστε να αγωνιστούμε για την Πατρίδα, ΠΡΟΣΟΧΗ όμως να είναι ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη, πως ακριβώς θα υπογράψουμε? Μπορείτε να ενημερώσετε λεπτομερώς για την διαδικασία συλλογής υπογραφών? Δεν έχω καταλάβει πως θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση προς των trendy φιλέλληνας κ. Γεωργιάδη :

Με απλά λόγια κε Γεωργιάδη το Σύνταγμα έχει μόνο μία διάταξη. Όλες οι άλλες υπάρχουν ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΥΤΗ .

Η διάταξη αυτή, αγαπητέ φιλέλληνα λέει


ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.

Σας την λέω όπως έπρεπε να αναγράφεται. Αυτή η φράση είναι ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Εσείς ως ΕΝΕΡΓΟΣ ΜΕΛΟΣ του κοινοβουλευτικοί φασισμού δικαιολογείστε να έχετε άλλη γνώμη.

Αν το κόμμα σας συγκέντρωνε αυτό υπογραφές, τι θα λέγατε αγαπητέ Εργολάβε της του Πατριωτισμού;

Να είστε ειλικρινά ειλικρινής και όχι τηλεοπτικά ειλικρινής.

"ΚΑΘΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΙΑ ΑΚΥΡΗ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ."



Υ.Γ.
Χαιρετισμούς στον πρόεδρο σας Αρχιεργολάβο του Πατριωτισμού.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Ελεεινα ψεματα του Γεωργιαδη,που θελει να καπελωσει το Δημοψηφισμα.Πειτε μας κ.Χατζαρα αν αυτη η "Επιτροπη Εθνικης Σωτηριας" ειναι ανεξαρτητη και ακομματιστη,για να ξερουμε τι θα κανουμε.

Ανώνυμος είπε...

**Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ "BLUE SKY" ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ / ΑΚΥΡΗ ή ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ!!! ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΩ: ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ (ΚΑΠΟΥ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;;;)ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥ 1821 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ Χ.Ο. ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ... ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ;;;**

Αυτό που είπε νομίζω είναι ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα κοινοβουλευτικό κόμμα το οποιο ζητάει Δημοψήφισμα για να εκπροσωπηθούν αυτές οι υπογραφές στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Χωρίς Εκπροσώπηση θα πάνε εκεί που πήγαν και τα 3 εκ τα οποια ανέφερες, στο χρονοντούλαπο.(Έτσι λειτουργεί η Δημοκρατική μας Ολιγαρχία, δυστυχώς).

Αν διάβασα καλά στην Προκήρυξη αναφέρεται και στα Κοινοβουλευτικά κόμματα οποτε δεν υπάρχει πρόβλημα.

***ΠΡΟΣ:

- Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
- Τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως
- Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
- Την Εθνική Αντιπροσωπεία
- Τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα.
- Κάθε αρμόδια δικαστική αρχή.***



(Όσα κόμματα έχουν όρεξη να βοηθήσουν τον αγώνα θα το κάνουν...μέχρι στιγμής μονο ένα ζητάει Δημοψήφισμα μακάρι να γίνουν πιο πολλά αλλα δεν το βλέπω)

Ανώνυμος είπε...

ο γεωργιαδης το κανει για να μην χασει τα πρωτεια

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΑΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΧΡΟΝΩΝ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, ΞΑΝΘΙΑ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΕΥΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ!!! ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ!!! ΡΕ JEFFREY ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΤΙ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ;;; ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΚΑ;;; ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΜΟΙΑΣΕΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ BEBAIA ΠΟΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ. ΟΜΩΣ Ο JEFFREY ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΦΛΕΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ! ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ JEFFREY, ΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ! ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ! ΥΓ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

hellraiser είπε...

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Συμπλοκή "μεταναστών"

Σε... πεδίο μάχης μετατράπηκε ανήμερα των Xριστουγέννων το χωριό Σκηνέ του Δήμου Mουσούρων στα Xανιά, κατά τη διάρκεια συμπλοκής ανάμεσα σε περίπου 100 αλλοδαπούς, κυρίως από τη Bουλγαρία.



Aφορμή στάθηκε ο έλεγχος των μεροκάματων στα χωράφια της ευρύτερης περιοχής. Tο γεγονός ότι κάποιοι εκ των αλλοδαπών προσπάθησαν να «ρίξουν» τις τιμές, για να κλείσουν συμφωνίες με τους ντόπιους κτηματίες, δυσαρέστησε τους παλαιότερους που θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους με λοστούς και ξύλα στην πλατεία του δήμου.

Kάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι από τη μανία των εξαγριωμένων δεν γλίτωσαν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, τα οποία υπέστησαν σοβαρές φθορές.

Oι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν τέσσερις Bούλγαρους, ενώ κάποιοι ομοεθνείς τους κατέληξαν στο Nοσοκομείο Xανίων για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ανώνυμος είπε...

o georgiades den ipe oti einai axristi!! sykofantis file!! eipe oti oses epitropes kalos exoyn sygketrosei ypografes ke epenese ton hatzara ,prepoi na stalun se komma tis vulis pu protini to dimopsifisma opio ke na einai ayto to koma arkei na ypostirizi ti dimopsifisma!!

ara eipe na ypograpsun oloi se opia epitropi i forea vriskontai!!

min komatopoiis tin prospathia ayti elleos ke edo propaganda!!!

Ανώνυμος είπε...

Άδωνις Περί Εθνοκτονίας 28Dec'09

http://www.youtube.com/watch?v=dHg33Hm8fyk

http://www.youtube.com/watch?v=xhZFrfz6ZFs

http://www.youtube.com/watch?v=h9435D5c86c

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ -ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

Πετρα 1821 είπε...

Μπραβο συναγωνιστη Σπυρο.

Στην πρωτη γραμμη του αγωνα θα πρεπει να βρεθει ολο το πνευματικο δυναμικο της πατριδας μας.

Πρεπει ολοι να κατανοησουν οτι η πατριδα μας δεν ειναι ξεφραγο αμπελι.

Θελω να εκφρασω την αλληλεγγυη μου και τον θαυμασμο μου στον Ελβετικο λαο που κοντρα στις πιεσεις που δεχτηκε αποφασισε την απαγορευση ανεγερσης νεων τζαμιων.

Η Ελλαδα στους Ελληνες!

Οχι σε νεα Κατοχη!

area51gr είπε...

@str.papous

«το σχεδιο νομου μιλαει για τα παιδια των ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ που ζουν και εργαζονται στη χωρα μας(αν σας θυμιζει τιποτα)»

1. Για πιο λόγο να αλλάζουν τον νόμο περι ιθαγένειας; Γιατί δεν τον αφήνουν ως έχει; Τι τους πείραξε; Ούτως αλλιώς ο μέχρι τώρα Νόμος δίνει Ιθαγένεια αλλά με πολύ πιο σκληρές προϋποθέσεις.

2. Μάλιστα γιατί τον αλλάζουν υπερ τους σε μια εποχή όπου η πλειοψηφία των Ελλήνων τους βλέπει ως απειλή και ως πάρα πολλούς;

3. Σε όποιον αρέσουν οι άλλες χώρες μπορεί να πάει εκεί να ζήσει. Εμάς γίνεται να μας αφήσετε να ζήσουμε όπως θέλουμε - δημοκρατικά - στην δικιά μας χώρα;

4. Έχετε διαβάσει μελέτες περί πολυπολιτισμού; Αν όχι ρίξτε μια ματιά: βίντεο για πολυπολιτισμικότητα . Αν οι άλλες χώρες βγάζουν τα μάτια τους, δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγάλουμε και εμείς τα δικά μας!

5. Αν δεν σας κάνει κόπο, δείτε ένα αποκαλυπτικό Ρεπορτάζ του MEGA για το πως με 15 ευρώ, οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ στην Ελλάδα. Λαθρομετανάστες - αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!!! .. Αλήθεια... Πόσοι από τους τώρα νόμιμους ήλθαν και νόμιμα στην χώρα; Το 3%;... ..Στις άλλες χώρες όταν πήγαιναν μετανάστες τα πάντα ήταν υπο έλεγχο - μέχρι και ιατρικές εξετάσεις. Εδώ με 15 ευρώ ο κάθε παράνομος γίνεται νόμιμος - λέγοντας ψέματα πως ήρθε για άσυλο και όχι για τυχοδιοκτισμό!.. Θα τους δώσουμε και δωρεάν Ιθαγένεια;... Μήπως να κάτσουμε να μας.. μπιπ κι όλας;...

..Όσο για τον αριθμό των υπογραφών του Χριστόδουλου, είναι κάτι που έμεινε στην ιστορία.. Τουλάχιστον στην ιστορία μας, οφείλουμε να αφήσουμε.. την δική μας μάχη... Και σιγά την μάχη. Λίγα λεπτά για τον καθένα μας είναι, να πούμε τα αυτονόητα. Και σίγουρα δεν πρέπει να μείνουμε σε υπογραφές, αν δεν ακούσουν!....

Βαρεθήκαμε να μας κοροϊδεύουν μια ζωή, και να κάνουν τα δικά τους! ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!... Και δεν νομίζω ότι είμαι ακροδεξιός.. Αλλά αγανακτισμένος που βλέπω τι θέλει η πλειοψηφία και τι κάνει εις βάρος της η μειοψηφία!...

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχναμε οτι ο George Papandreou ειναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ και ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, φίλος της Μανταλένας Ολμπράϊτ που επανέφερε η Κλίντον στην πολιτική, υπέρμαχος του σχεδίου Αναν που ΔΙΧΟΤΟΜΕΙ την Κύπρο, εγγονός της Σοφίας ( Πολωνοεβραίας). Τι περισσότερο χρειάζεται κάποιος για να καταλάβει οτι παίζει στο παιχνίδι της παγοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας και οτι ειναι ΠΙΟΝΙ στα χέρια των Αμερικάνων και του Διεθνούς Κεφαλαίου και οτι κάνει ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ. Πετάει και ένα ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ λόγω οικονομικής συγκυρίας για να πείσει ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΞ ΗΜΩΝ...Πρέπει να κινητοποιηθεί όλος ο Ελληνικός λαός για να διώξει την χολέρα που ψήφισε. Εκτός και αν τα επιδοματάκια προς τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους ανέργους έχουν την δύναμη για να ξεπουλήσουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Οι αγωνιστές του 1821 είχαν μόνο ένα σύνθημα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε str.papous

λες "ας αποκτήσουν όσοι το δικαιούνται".

Συνειδητοποιείς ότι αν το πάμε το θέμα καθαρά νομικά ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΚΙΟΎΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ !!! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ;;;;

Μη συγχέεις πλήρως νομότυπες διαδικασίες μετανάστευσης προγόνων ημών με αιτήσεις, ιατρικές εξετάσεις, συνεχείς επανελέγχους, συγκεκριμένο εργοδότη, συγκεκριμένη διεύθυνση και με κανένα κίνδυνο εθνικής ή άλλης αλλίωσης της χώρας υποδοχής με το εσκαιμένο κουβάλημα από Όπου να'ναι ανθρώπωςν στην πατρίδα μας !!!! Ανθρώπων που βγάζουν το πολύ 30 ευρώ το μήνα στην πατρίδα τους και ξαφνικά δαπανούν 7000 για να έρθουν.

Επειδή καλοπροέραιτα πιστεύω πως είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος, κάτσε συλλογίσου, δες τι πραγματικά συντελλείται, διάβασε πίσω από τις γραμμές, συνέδεσε τη διαπλοκή που υπάρχει στη χώρα με την πλύση εγκεφάλου που μας γίνεται, ψάξε τα συνθήματα της κυβέρνησης (open society, global governance, society with no borders κ.ά) στο διαδίκτυο να δεις από ανεξάρτητες πηγές ποιοι τα εκπορεύουν, τι στόχους διαχρονικά έχουν και αποφάσισε ύστερα αν συμφωνείς μαζί μας ή όχι.

Επίσης συλλογίσου τα εθνικά μας θέματα, συσχέτισε: επιχειρούμενη Κοσσοβοποίηση Θράκης, δημιουργία ψευδούς μειονότητας Μακεδόνων για επίσης Κοσσοβοποίηση της Μακεδονίας, διεκδικίσης Αλβανίας για Τσαμουριά, περίεργες "τάσεις αυτονόμησεις Κρήτης" σε συνδυασμό με μια πληρωμένη προπαγάνδα για υποστήριξη δήθεν καταγωγής των Μινωιτών από το Ισραήλ, σχέδιο Ανάν για την Κύπρο και μέσα σε όλο αυτό το παζλ δες αν κολλάει κι ένα κομμάτι που θα λέγεται: ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ! Κλείνει όλο το πάζλ, για αυτό και επιχειρείται. Είναι το κλειδί λύσης του γρίφου !

Νόμιμη λοιπόν μεταναστευτική πολιτική με διακρατικές συμφωνίες και μόνον που θα διασφαλίζει τα εργασιακά διακιώματα των ανθρώπωςν που εμείς θα καλούμε να έρθουν ! Για να υλοποιηθεί αυτό όμως πρέπει πρώτα ο συρφετός να απελαθεί και να καθοριστεί συγκεκριμένος αριθμός μεταναστών που αντέχει η χώρα !

Σκέψου !!!

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες.
Μήπως έχετε εντύπωση πως όλα αυτά τα στίφη των εχθρών (εφόσον απειλούν το Γένος – είναι εχθροί) θα φύγουν μόνοι τους από την χώρα μας επειδή δεν θα τους δώσουμε ιθαγένεια ή υπηκοότητα; Ή μήπως νομίζετε πως θα πείσετε τους πολιτικάντηδες να τους διώξουν με της κλοτσιές; Είναι 2,5-3 εκατομμύρια, πως βλέπετε να το καταφέρετε; Ή ο αλβανός με το Ρουμάνο που έχει άδεια παραμονής είναι «νόμιμος»;
Έχετε αυταπάτες.
Πρέπει να καταλάβετε ότι εμείς, οι εθνικιστές και Έλληνες που ακόμα σκέφτονται, είμαστε το πιο υγιές κύτταρο του Ελληνισμού. Αν δεν αντιδράσουμε εμείς – δεν υπάρχει άλλος. Δεν υπάρχουν άλλοι.
Μόνο με όπλα μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα μας. Ο στρατός αν ήταν να αντιδράσει – θα το είχε κάνει. Γιατί εδώ και καιρό δεν πάει άλλο (ακόμα και στην μείωση της θητείας δεν αντέδρασαν οι πουλημένοι «αξιωματικοί»).
Στα όπλα λιπών. Ο καθένας ας εξοπλιστεί, ακόμα δεν είναι αργά.
Ας οργανώσουμε πραγματική σωτηρία και όχι με αναβολή του θανάτου του Ελληνισμού.

Σπαρτιάτης N.I. είπε...

Έλληνες.
Μήπως έχετε εντύπωση πως όλα αυτά τα στίφη των εχθρών (εφόσον απειλούν το Γένος – είναι εχθροί) θα φύγουν μόνοι τους από την χώρα μας επειδή δεν θα τους δώσουμε ιθαγένεια ή υπηκοότητα; Ή μήπως νομίζετε πως θα πείσετε τους πολιτικάντηδες να τους διώξουν με της κλοτσιές; Είναι 2,5-3 εκατομμύρια, πως βλέπετε να το καταφέρετε; Ή ο αλβανός με το Ρουμάνο που έχει άδεια παραμονής είναι «νόμιμος»;
Έχετε αυταπάτες.
Πρέπει να καταλάβετε ότι εμείς, οι εθνικιστές και Έλληνες που ακόμα σκέφτονται, είμαστε το πιο υγιές κύτταρο του Ελληνισμού. Αν δεν αντιδράσουμε εμείς – δεν υπάρχει άλλος. Δεν υπάρχουν άλλοι.
Μόνο με όπλα μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα μας. Ο στρατός αν ήταν να αντιδράσει – θα το είχε κάνει. Γιατί εδώ και καιρό δεν πάει άλλο (ακόμα και στην μείωση της θητείας δεν αντέδρασαν οι πουλημένοι «αξιωματικοί»).
Στα όπλα λιπών. Ο καθένας ας εξοπλιστεί, ακόμα δεν είναι αργά.
Ας οργανώσουμε πραγματική σωτηρία και όχι με αναβολή του θανάτου του Ελληνισμού.

Ανώνυμος είπε...

**Ο/Η Hellas-Orthodoxy είπε...

Ελεεινα ψεματα του Γεωργιαδη,που θελει να καπελωσει το Δημοψηφισμα.Πειτε μας κ.Χατζαρα αν αυτη η "Επιτροπη Εθνικης Σωτηριας" ειναι ανεξαρτητη και ακομματιστη,για να ξερουμε τι θα κανουμε.**

Ξεκόλλα καμια φορά Σαμαρόπλικτε, ξεκόλλα...ήδη έχουν δοθεί εξηγήσεις πάνω σε αυτό το θέμα και εσύ συνεχίζεις να διαδίδεις προπαγάνδα από blog σε blog...ΕΛΕΟΣ!!

Γοργίας Λαρισαίος, όχι ο Λεοντίνος είπε...

Εγώ θα προσυπογράψω το παραπάνω και επειδή κάποιοι "προοδευτικοί" βλέπε θολοκουλτουριάρηδες, θα το παίξουν διεθνιστικά και θα πετάξουν ως συνήθως λάσπη για ρατσισμούς και κολοκύθια, ενώ οι ίδιοι είναι ρατσιστές έναντι των συμπατριωτών μας.
Θα παραθέσω τα παρακάτω, για να πεισθούν ότι πρέπει να ¨τη δούν¨ αλλοιώς.......
Προκαταβολικά να πω πως δεν θεωρώ τον εαυτό μου
περισσότερο ή λιγότερο πατριώτη από τον αναγνώστη ή κάποιον άλλο.
Αλλά μερικές παρατηρήσεις, όπως:

1.Οι συμπατριώτες μας στις ΗΠΑ, Αυστραλία, Γερμανία και αλλού, ΠΡΟΣΕΚΛΗΘΗΣΑΝ στις χώρες που πήγαν, για να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες.
Σε πολλές περιπτώσεις έκαναν τα χαρτιά τους και μετά με βάση αυτά έγιναν δεκτοί κατόπιν επιλογής
( ιατρικό έλεγχο τους έκαναν ακόμη και μέχρι στα δόντια, γιατί ήθελαν τους απόλυτα υγιείς και το κράτος υποδοχής ήξερε σε πιά θέση-που ακριβώς στο ορυχείο+εργοστάσιο βρίσκοταν ως εργάτες, ακόμη και που κοιμόντουσαν- σε χαβούζες αναλώσιμων εργοστασιανθρώπων).
Αλλού πρώτα καταγράφησαν, άλλαξαν τα ονόματά τους για καλύτερη ενσωμάτωση και μετά μπόρεσαν να μπουν στην χώρα. Και μετά από αρκετά χρόνια και με πολλές προυποθέσεις πήραν την υπηκοότητα της χώρας που τους φιλοξενεί.
Αυτή λοιπόν είναι η έννοια του ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.

Στην χώρα μας νόμιμος μετανάστης σημαίνει απλά πως ενώ είσαι παράνομοας μετανάστης, ΑΥΤΟΔΗΛΩΝΕΣΑΙ, χωρίς ιδιαίτερες προυποθέσεις (π.χ. Ποινικό Μητρώο από την χώρα σου),
με κύριο σκοπό να ενισχύσεις το ασφαλιστικό μας και να πληρώνεις φόρους.......
Υπάρχει μια διαφορά όπως και να το δεις.
2. Σε κάθε περίπτωση ζούμε στα Βαλκάνια. Το να δώσεις ιθαγένεια ή υπηκοότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες γειτονικών κρατών, τα οποία κράτη έχουν ή είχαν μέχρι πρόσφατα ΦΑΝΕΡΕΣ αναφορές σε μειονότητες τους στο Ελληνικό έδαφος, δεν είναι και πολύ σοφό .......
3. Οι προαναφερθείσες χώρες, (ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς) είναι δημιουργηθέντα έθνη που βασίστηκαν στην μετανάστευση για να υπάρξουν και είναι τεράστια και σε έκταση και σε πληθυσμό. Είναι τόσο διαφορετικές οι συνθήκες που κάθε σύκριση είναι ανεδαφική τουλάχιστον.
Άλλα κράτη υποδέχθηκαν πληθυσμούς από τις αποικίες τους (ως καπιταλιστές & αποικιοκράτες) βλέπε Αγγλία-Γαλλία-Ισπανία-Πορτογαλλία-Ολλανδία-Βέλγιο.

Η Ελλάδα δεν ανήκει σε καμία από τις 2 κατηγορίες και όμως σε 15 περίπου χρόνια απέκτησε 2.5 εκατομμύρια μετανάστες σε πληθυσμό 10 εκατομμυρίων........τρομακτικό νούμερο.
Όντως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Έλληνας στην φτώχια . . . . . . και ο μετανάστης
στην οικονόμα και στα γλέντια .
Φόροι , φόροι ,φόροι ,έκτακτες εισφορές ,
για να μας παίρνουν , τα 5.000.000 μετανάστες –μουσουλμάνοι
και οι άλλες φυλές .
Που οι πολιτικοί ανέλαβαν την υποχρέωση , χωρίς να μας ρωτήσουν ,
να τους ταΐζουμε να τους παρέχουμε , στέγη , ιατροφαρμακευτική
περίθαλψη ,νοσοκομεία , επιδόματα , να τους δίνουμε επί πλέον χρήματα συντάξεις , αργότερα και χρήματα να τα στέλνουν
στις οικογένειες τους , στις πατρίδες τους .
όλα αυτά τα πληρώνουμε εμείς οι Έλληνες πολίτες .
και επειδή δεν φτάνουν τα χρήματα δανειζόμαστε
επί πλέον χρήματα για αυτούς δηλαδή βάλτε π.χ.
με το μυαλό σας 5.000.000 πόσο μας κοστίζουν ;;;;;
Ας πούμε 5.000.000 μετανάστες από 1.000 ευρώ ο καθένας
μας κάνουν 5.000.000.000 ευρώ τον μήνα το ελάχιστο .
Βάλτε και τα 3.000. ευρώ δάνειο που παίρνει ,
ο κάθε ένας από αυτούς μια και δυο φορές χωρίς έλεγχο δανεικά και αγύριστα που
παίρνουν από τις κρατικές τράπεζες δάνειο , με χρήματα
από τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου εξωτερικών,
τα όποια οι περισσότεροι τα στέλνουν στις οικογένειες τους .
ΑΥΤΑ είναι τα ελάχιστα διότι έχουμε και ένα σωρό κόσμο ,
που εργάζεται για να περνούν καλά οι μετανάστες .
Όλα αυτά χωρίς αντάλλαγμα .
Και οι προδότες Έλληνες πολιτικοί θέλουν αυτά τα παράσιτα ,
Να τους κάνουν ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες με δικαιώματα .
Όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες να ξεσηκωθούμε να βγούμε στους δρόμους.
Να γίνει γενικός ξεσηκωμός .
Δημοψήφισμα .

Hellas-Orthodoxy είπε...

Τσιρακια του Λαος,ντροπη σας!!!Προσπαθειτε να καπελωσετε την ολη προσπαθεια,ενω η ιδια η Επιτροπη δηλωσε οτι λειτουργει "χωρις σομπρερο"!Πατριδοκαπηλοι και πατριδεμποροι,δεν καταλαβαινετε οτι με τη συμπεριφορα σας απωθειτε τον απλο Ελληνα που θελει να υπογραψει;

Ανώνυμος είπε...

HELLAS-ORTHODOXY, ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ Ν.Δ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΧΙ στή Διχόνοια (τήν οποία καλλιεργούν ορισμένοι δήθεν "ορθόδοξοι"). Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ πρέπει νά εμπεριέχη ΚΑΙ τήν πρότασι γιά ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (δέν τό είδα - συγγνώμη εάν μού διέφυγε).

Ανώνυμος είπε...

Δημοψήφισμα..Εδώ και τώρα..Η ΕΛΛΑΔΑ Στους ΈΛΛΗΝΕΣ..Και όχι στους αλλοδαπούς...

Δημήτριος είπε...

Ντροπή σου Hellas-Orthodoxy για το διχαστικό μήνυμα που έγραψες. Ευτυχώς οι περισσότεροι Έλληνες πατριώτες είναι αρκετά έξυπνοι για να κάνουν αυτό που σου αξίζει: Να σε αγνοήσουν!

Ας το καταλάβουμε όλοι επιτέλους! Ας μαζευτούν και 10.000.000 υπογραφές από χιλιάδες επιτροπές, ομάδες και μεμονωμένους πολίτες. Θα πάνε όλες χαμένες αν ΔΕΝ δοθούν με τον σωστό νομικά τρόπο σε κάποιο πολιτικό κόμμα που θα τις αξιοποιήσει στην Βουλή. Συνεπώς, ΔΕΝ έχει σημασία ποιός θα μαζέψει τις υπογραφές. Καταλυτικής σημασίας θα είναι το ποιό πολιτικό κόμμα θα τις παραλάβει. Οπότε όσοι ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ, δώστε τις στο ΠΑΣΟΚ, όσοι ΝΔ στην ΝΔ, ΚΚΕ στο ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ στο ΛΑΟΣ. Και κατόπιν ξαπλώστε απολαυστικά στον καναπέ σας να ξεκουραστείτε από τον κάματο της υπογραφο-συλλογής, περιμένοντας να δείτε ποιό κόμμα θα προχωρήσει στην αίτηση διεξαγωγής δημοψηφίσματος με τις υπογραφές ως μοχλό πίεσης.

Έλπίζω να το πιάσατε το υπονοούμενο!

Ξυπνήστε και βάλτε στην πάντα το εγώ σας. Ξεχάστε το εγώ, ξεχάστε το δικό μου, αποχαιρετίστε (έστω προσωρινά) το προσωπικό συμφέρον. Εδώ διακυβεύεται η ίδια η Πατρίδα μας, η Ελλάδα, το Έθνος μας.

Αν αυτός ο νόμος ψηφιστεί (και θα είναι από τους λίγους που θα εφαρμοστεί κατά γράμμα) η Ελλάδα που ξέρατε ΠΕΘΑΝΕ.

Δέχομαι ότι κάποιοι ίσως θα προσπαθήσουν να "δράσουν" για δικό τους όφελος. Καίτοι δεν είμαι ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ, δεν πιστεύω ότι τίθεται τέτοιο θέμα με το εν λόγω κόμμα και τα στελέχη του.

Αλλά ακόμη και αν είναι έτσι, αυτή την στιγμή προέχει η συλλογή υπογραφών και η προώθησή τους στην Βουλή μέσω κάποιου κόμματος.

Όλα τα άλλα είναι μικρότερης σημασίας και μπορούν, πρός το παρόν, να περιμένουν.

Εργαστείτε σαν απλοί στρατιώτες, προστατεύστε τον παραστάστη σας, παραδώστε την πατρίδα όχι ίδια αλλά ακόμη μεγαλύτερη.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ !!!

Γιώργος Σιδέρης είπε...

Ενημερώστε που κ πως θα σταλουν οι υπογραφές μας. ΤΩΡΑ.
Ευχαριστώ
Γιώργος Σιδέρης

Ανώνυμος είπε...

Πολλές θέσεις έχει το κείμενο... Δε θα μαζέψει πολλές υπογραφές. Όσο πιο μεγάλο είναι το κείμενο τόσο πιο πιθανό είναι να διαφωνήσει κάποιος σε ένα σημείο και να μην υπογράψει. Άλλοι δε θα κάτσουν να ασχοληθούν καν. Άλλοι θα πούνε ότι αυτές είναι οι θέσεις του ΛΑΟΣ και δε θα υπογράψουν σκεπτόμενοι ότι έτσι θα στηρίξουν το ΛΑΟΣ ενώ δεν το θέλουν.

Πιο πολλές ψήφους θα μάζευε μια απλή απαίτηση για δημοψήφισμα. Αυτό είναι κάτι απλό που ο ψηφοφόρος που δεν είναι κομματόσκυλο δε θα βρει λόγους για να αρνηθεί.

area51gr είπε...

Παιδιά... Μαζί με την συλλογή για την παραπάνω διαμαρτυρία, εγώ πήρα πρωτοβουλία και για Συλλογή υπογραφών αίτησης για Δημοψήφισμα περί της Ιθαγένειας:

Μπορείτε να ενημερωθείτε και αν συμφωνείτε να την προωθήσετε και αυτήν την πρωτοβουλία εδώ:
http://area51gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_9938.html

Αφού μαζεύουμε που μαζεύουμε υπογραφές, ας μαζεύουμε και για τα δύο θέματα (Διαμαρτυρία, και απαίτηση Δημοψηφίσματος) υπογραφές.

Ευελπιστώ ο κ. Χατζάρας και η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, να αγκαλιάζει με τον ίδιο ζήλο το μάζεμα υπογραφών και για δημοψήφισμα - ώστε να μην υπάρξουν «κομματικά καπελώματα». Στην τελική, η υπογραφές για αίτηση δημοψηφίσματος θα αποδοθούν σε αντίγραφα σε οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό κόμμα τις ζητήσει.

Εγώ προσωπικά αναλαμβάνω την πρωτοβουλία να μαζέψω υπογραφές για όσους Επιθυμούν Δημοψήφισμα σε e-mail (σκανάρισμα από τα έντυπα), ενώ παρακαλώ την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, όταν έρθει η ώρα, να δώσει μια διεύθυνση, ώστε να τους στείλουν ταχυδρομικά όλοι οι άλλοι τις κανονικές υπογραφές (έντυπα).

Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνείστε μαζί μου στο e-mail του blog μου.

Ανώνυμος είπε...

Πού θά σταλούν τά κείμενα μέ τίς υπογραφές;