24/5/14

Καμιά ανεκτικότητα! Άει, σιχτίρ! Καθάρματα

Διαβάζω τις ειδήσεις που συντάσσουν οι ντόπιοι «αδελφοί» και αδελφές. Οι συνάδελφοι της Μαριλένας.
«Μούδιασμα στα βρετανικά κόμματα από τα κέρδη του ευρωφοβικού UKIP». «Αποτυχία σημείωσαν οι λαϊκιστές ευρωσκεπτικιστές στην Ολλανδία». «Άνοδος των ευρωφοβικών στην ανατολική Ευρώπη που ψηφίζει σήμερα».
Λαϊκιστές ευρωσκεπτικιστές και ευρωφοβικοί.
Ακριβώς τα συνθήματα της Στοάς της «Μεγάλης Ανατολής». (Grand Orient de France). Και υποκατάστημα αυτής η «Γαληνοτάτη Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδας». Και μητέρα όλων η Στοά του Λονδίνου.

Στο ΒBC έβγαλαν την Conchita Wurst διότι η «εκλογή» της ήταν ένα πολιτικό μήνυμα «ανεκτικότητας» προς τους ευρωπαίους πολίτες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παλι ξεφτιλιστηκε ο γουδης!!!!!!!

αυτος ο αρχιρεζιλας σφαλιαροφαγος δεξιουλης της καρπαζιας παλι γλυφει τον κωλο των αναρχοκομουνιστων φονιαδων του λαου μας πιστευοντας οτι ειναι παραπλανημενοι ελληνες, οπως πιστευουν διαχρονικα ολοι οι δεξιουληδες αστικοπατριωτες της φαπας και της ροχαλας!!!!

τους καλει μαλιστα σε ενοτητα και αλλαγη τροπου σκεψης!!!!!

σαν να κανεις εκκληση σε εναν ολυμπιακο να γινει παναθηναικος, η το αντιστροφο, και να επιχειρηματολογεις μαλιστα επαυτου!!!!!! χαχαχαχαχαχααα

ρε γουδι αφου δεν θελουν να ειναι ελληνες με το ζορι θα τους κανεις ρε φαπα?
λιγη αξιοπρεπεια δεν εχεις επανω σου ερ ξεφτιλα?????

ρε θελω να καταστρεψω την ελλαδα το εθνος και καθε το ελληνικο και αν σφαξω εκατομυρια φασιστες εθνικιστες η απλους πατριωτες εχοντες εθνικη ελληνικη συνηδειση, σου λεει ο μπολσεβικος και συ εκει...!!!! μην το κανεις παιδι μου γινε ελληνας σε παρακαλω αγαπα με και αλλα τετοια αρωστημενα δεξιουλικα!!!!!

ευχομαι να τον κατακρεουργησουν οι συνανθρωοοι και συνελληνες του αριστεροι οταν γινει η μαρξιστοισλαμικη εξεγερση τον κοπανο καθω και αλλους ατσικοπατριωτες δεξιουληδες της καρπαζιας που σφαχτηκαν σαν τα γιδοπροβατα απο τους εαμοβουλγαρους το 41-49, μυαλο δεν εβαλαν και θα σφαχουν και παλι σημερα απο τους νεο-εαμοβουλγαρους μαζι με τους λαθρομετανσστες τους.....

αντε ξεφτιλα γουδι βρηκες τη θεση σου στη μεταλλαγμενη χριστιανοδεξιουλικη σφαλιαροφαγικη χρυσαυγουλα....
αλλωστε οι αριστεροι συνανθρωποι σου εχουν σακατεψει εκατονταδες χρυσαυγιτες τα τελευταια χρονια και εχουν σκοτωσει και δυο και περασαν ετσι ολα αυτα χωρις αντιποινα!!!!!!
ουτε η δαπ-νδφκ δεν εχει ξεφτιλιστει τοσο πολυ ουτε στη 10ετια του 80 που την κοπανουσαν ολοι μαζι-κνατ πασοκοι ρηγαδες αναρχες ολο το καλο εαμοβουλγαρικο μπολσεβικαριο....χαχαχαχαχαα

ισα περα ρε ρεζιλες που θα σας ψηφησουμε κιολας, οπως ειχαμε σκοπο μεχρι αυτη τη στιγμη που διαβασαμε αυτον τον ρεζιλα χριστιανοδεξιουλα!
χιλιες φορες τον κωλοτουμπα καρατζεφερη να ψηφισουμε παρα εσας ρε φαπες....

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-christos-goudhs-apanta-se-surizaious-kai-diaplekomena-mme-h-logikh-einai

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

παλι ξεφτιλιστηκε ο γουδης!!!!!!!
---------



ρε πρακτορα του μουρουτη του βρωμονουδουλη
και δω εφτασε η βρωμα σου ;

Unknown είπε...

Παλι ξεφτιλιστηκε ο Καρατζατουμπας!!!


αυτος ο αρχιρεζιλας σφαλιαροφαγος δεξιουλης της καρπαζιας παλι γλυφει τον κωλο των αναρχοκομουνιστων φονιαδων του λαου μας πιστευοντας οτι ειναι παραπλανημενοι ελληνες, οπως πιστευουν διαχρονικα ολοι οι δεξιουληδες αστικοπατριωτες της φαπας και της ροχαλας!!!!

«Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα για πρόεδρο της Κομισιόν γιατί είμαστε εθνικιστές και πατριώτες» δήλωσε στο crashonline ο Κώστας Αϊβαλιώτης εξηγώντας την την απόφαση του Προέδρου του ΛΑΟΣ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος συμπλήρωσε: «Όπου υπάρχει υποψήφιος Έλληνας, ψηφίζουμε πάντα τον Έλληνα! Το κάναμε στην Ευρωβουλή το 2004 όταν ήταν υποψήφιος ευρωπαίος διαμεσολαβητής ο κύριος Διαμαντούρος!» ...

http://www.tribune.gr/politics/news/article/34664/evaliotis-o-karatzaferis-tha-psifisi-tsipra.html

Τι μας λέει ο τιτάνας της πολιτικής και μπαλτοφόρος Κώστας Αϊβαλιώτης; Πως ο κ. Καρατζαφέρης αν εκλεγεί στην ευρωβουλή, θα υποστηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα για πρόεδρο της κομισιόν, διότι είναι Έλληνας και ο ΛΑΟΣ είναι εθνικιστικό κόμμα!!!

Δηλαδή, φανταζόμαστε πως κατά το ΛΑΟΣ, συνάδει με τον εθνικισμό η υποστήριξη του προέδρου ενός ελληνικού ( ; ) κόμματος, το ευρωψηφοδέλτιο του οποίου είναι η χαρά κάθε Τούρκου ( βλ. την εκπαρσθύρωση της Σαμπιχά Σουλειμάν από τις λίστες των υποψηφίων αλλά και τις περιπτώσεις του Χριστόπουλου, του Κρίτωνα Αρσένη, του Κούλογλου του Ουμίτ Μεστάν Οσμάν κλπ ).

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...