15/4/18

Η Φωνή του Κυρίου Υμών:«Οι ελληνοτουρκικές διαφορές δεν είναι πια θέμα του NATO»!!!!

Ο ηλίθιος Νορβηγός Γενς Στόλτενμπεργκ έπειτα από τη συνεδρίαση στις Βρυξέλλες των πρεσβευτών των 29 κρατών μελών της Συμμαχίας, αποκάλυψε ότι, «οι ελληνοτουρκικές διαφορές δεν είναι (πιά) θέμα του NATO». Δηλαδή, η κοινοπραξία των υπαλλήλων του Κράτους Δικαίου, ασκεί την εξωτερική πολιτική «ψύχραιμα, υπεύθυνα και σοβαρά», όπως είπε ο επικοινωνιολόγος.

Το 1981, η τότε ελληνική κυβέρνηση το είχε κάνει θέμα του ΝΑΤΟ. Τώρα δεν είναι πια.

Στη συνεδρίαση των μονίμων αντιπροσώπων , οι τρεις καουμπόηδες σύμμαχοι, ενημέρωσαν τους πρεσβευτές του ΝΑΤΟ, για την επίθεση σε βάρος μιας κυρίαρχης και ανεξάρτητης χώρας και έλαβαν τη στήριξη των υπολοίπων 26.

Δηλαδή και της κυβέρνησης των Υπαλλήλων της Βασιλίσσης Σοφίας, παρά τον «σκεπτικισμό» και τις «επιφυλάξεις για το κατά πόσο οι στρατιωτικές επεμβάσεις μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση της συριακής κρίσης», που εκφράστηκε από τους ΣΥΡΙΖΟπαπαγάλους για το αριστερό ακροατήριο, μέσω των κυριακάτικων πατσαβουρών.

Διγλωσσία. Άλλα λέμε για τον "ρουβίκωνα" και άλλα στις Βρυξέλλες.

Ο ηλίθιος Νορβηγός, πάντως, έλαβε υπόψη του την Φωνή του Κούλις ,και δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ, «καλεί τη Ρωσία να επιδείξει υπευθυνότητα», και,
«να διασφαλίσει ότι το συριακό καθεστώς θα συμμετάσχει με εποικοδομητικό τρόπο στη διαδικασία της Γενεύης υπό την αιγίδα του ΟΗΕ».
Βομβάρδισαν νίκησαν και τώρα θέλουν «εποικοδομητικά» να παραιτηθεί ο Άσαντ.

Η τραβεστί Αμερικανίδα πρέσβειρα στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χέιλι, δήλωσε πως οι ΗΠΑ βρίσκονται σε ετοιμότητα να πραγματοποιήσουν νέα πλήγματα εναντίον της Συρίας εάν οι βρετανικές , οι γαλλικές, οι σαουδαραβικές και αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες καταγγείλουν και πάλι ότι η κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ κάνει εκ νέου χρήση χημικών όπλων.

Οι αριστεροί και ημι-Ανεξάρτητοι υπαλλήλοι του Κράτους Δικαίου, βλέπουν σύμφωνα με τους πρακτοράκους ρουφιανογράφους τους, «παράθυρο ευκαιρίας», «για αναβάθμιση του ρόλου της Ελλάδας».

Όπως σας το είπα χθες.

Πιο ρουφιάνοι δεν γίνεται! 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το ελεεινο παρταλι που ακουει στο ονομα Νικι Χειλι ειναι Ινδικης καταγωγης καρα-ρουφιανα των εβραιων, πιθανως και εβραια εξ Ινδιας (γι αυτο εξ' αλλου βρισκεται στον ΟΗΕ) την οποιαν απορω πως ο βαψομαλλιας Τραμπ δεν την εχει κλωτσησει ακομα.
Περιμενω και πιστευω οτι μεσα σ΄ ολη αυτη την αναμπουμπουλα της Μεσης Ανατολης καποια μικρας ισχυος θα πεσει κατα λαθος στην βρωμογιαφκα τους για να ......σχολασει ο γαμος.
Και μετα να δεις τρεχαλες, κλαμα και ουρλιαχτα για νεα ολοκαυτωματα.
Μεχρι που θα κανουν λειτανιες να σηκωθει ο Χιτλερ να τους σωσει.



ΣΟΥΛΑ απ' τα Εξαμιλια Κορινθιας

Ανώνυμος είπε...

Μα κ. Σούλα, εκεί τον έχουν τον Χίτλερ ταριχευμένο σε μαυσωλείο, είναι ο εθνικός τους ευεργέτης... Τους Εβραίους μπορούμε να τους κατηγορήσουμε για πολλά και θα έχουμε δίκιο, το μόνο που δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε είναι ότι είναι αχάριστοι...

Ανώνυμος είπε...

Μα αυτο ειπα κι εγω.
Μονο που δεν τον εχουν ταριχευμενο αλλα παγωμενο, ωστε με την πρωτη ευκαιρια ο εβραιος επιστημων να τον ξεπαγωσει ωστε να τους σωσει αμεσως



δις ΣΟΥΛΑ απο Εξαμιλια Κορινθιας

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...