29/8/18

Ο ανασχηματισμός των Μυρίων

Εντάξει , εμείς γελάμε με τα υλικά κατεδαφίσεως του «ανοίγματος» της Κοινοπραξίας , αλλά οι αριστεροί «συνααγωνιστές» κλαίνε. 
Ο «λειτουργικός» ανασχηματισμός, που ουδέν όφελος απέφερε στον Τσιπρέσκου, απλά βόλεψε κάποιους που γκρίνιαζαν. Απομάκρυνε όμως «ψυχικά», κάποιες «τάσεις» και «συνιστώσες». 
Το μεγάλο πολιτικό «κόλπο» , είναι η παράδοση της «δικαιοσύνης» στο παρακράτος των «αλληλέγγυων» του Σόρος.
 Υπάρχει και το «δυναμικό γυναικείο κοινό» των «καταναλωτριών με πτυχίο» ηλικίας 25-35 , στο οποίο στοχεύει το περί τον Αλαίκσυ «Επιτελείο» των εμπόρων Ελπίδας με την Κατίνα Σαλανίκ και την Έφη. 
Κατά τα λοιπά η ανεργία των νέων παραμένει στο 40%, το χρέος στα 300 δις και οι αυτοκτονίες όσο και αν τις κρύβουν συνεχίζονται. Και οι λαθραίοι συνεχίζοντα να έρχονται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί συνεχίζουν να κάνουν τη "δουλειά" τους Χατζάρα, κι εμείς συνεχίζουμε να παρακολουθούμε απαθείς την καταστροφή της Ελλάδος... Θα κάνεις κάτι επιτέλους; Κοτζάμ μπλογκ έχεις...

Ανώνυμος είπε...

Ε γεροσπυρο αυτός ο Κιού ανον μούφα μου φαίνεται. Έβγαλε σενάριο ότι μυστικό στρατιωτικό δικαστήριο καταδίκασε σε θάνατο τον μακειν και του έδωσαν λέει επιλογή να αυτοχειριαστει ή να διασυρθεί. Άμα έχω τελικό καρκίνο στον εγκέφαλο στα 82 μου χρόνια μάλλον χάρη θα ήταν. Πως γίνεται οι σκατοψυχοι να είναι και κορακοζωητοι μυστήριο πράγμα.
Μετά ανακάλυψε και μυστική συνεργασία π-ηπα με Σαουδική Αραβία για εξόντωση λέει πυρήνων παιδεραστίας στις σχετικές περιοχές.
Μαυρίλα πέραν του Ατλαντικού. Κατά τα άλλα ετοίμαζαν πάλι προβοκάτσια στην Συρία τα Γουάιτ χελμετς και ντου νατοικο. Μπίζνες ας γιουζουαλ που θα έλεγε και ο έτσι της μελανιας.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...