18/8/18

Μόνο το αζήτητο ξεφεύγει

Ήμουν βέβαιος ότι ο «επαναστάτης» θα άφησε πίσω του ντοκουμέντα. Αυτά τα ντοκουμέντα είναι το «Άγιο Δισκοπότηρο» της Νεοελληνικής Ιστορίας. Και επιτέλους πληροφορήθηκαν ότι υπάρχει το «Άγιο Δισκοπότηρο» που το ψάχνει 170 χρόνια η Στοά. Υπομονή. Είμαστε στον σωστό δρόμο. 

Θαρσείτε, φίλοι Έλληνες! Των αγώνων μας το στάδιον μέγα δεν είναι. Ολίγη φιλοτιμία, και η νίκη βεβαία. Μικρός σπινθήρ Πατριωτισμού, και η γενική και μερική ευδαιμονία βεβαιότατη.

ΥΓ. Ο χιτλερικός φοιτητής που πήγε με το τραίνο στη Βιέννη , εξασφάλισε το μέλλον του και έγινε αποδεκτός ως καθηγητής και ιστορικός από το κατεστημένο με το βιβλίο της Λοκάντας που υπεξαίρεσε για λογαριασμό της Στοάς από το Μουσείο της Βιέννης και όπου αναφερόταν ο Αθανάσιος Τσακάλωφ, ο οποίος δεν βρισκόταν στην Οδησσό όπως βεβαίωσαν ο ψεύτης Φιλήμων και ο πλαστογράφος Ξάνθος. 

Μετά τον θάνατο του χιτλερικού φοιτητή, η Στοά εισέβαλε με την άδεια των κληρονόμων του στο διαμέρισμα του στη Βιέννη και την Αθήνα και ψάχνει να το βρει, αλλά πιστεύω ότι ο θανών χιτλερικός φοιτητής θα το έχει «ασφαλισμένο» αλλουουού! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και που θα το βρεις εσύ Χατζάρα, αφού δεν το βρήκανε οι κληρονόμοι του μακαρίτη Ενεπεκίδη;