29/1/25

Ο Τραμπ ανέστειλε τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ

 

 Η κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ανέστειλε τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ σε όλο τον κόσμο. Οι ανατρεπτικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από την Ουάσιγκτον δεν θα λάβουν περαιτέρω βοήθεια μέχρι να επανεξεταστούν όλα τα κόστη και οι σκοποί για τους οποίους δαπανώνται τα χρήματα των ΗΠΑ. 
Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έφτασε σε όλες τις ΜΚΟ στη Σερβία που συνδέονται με την Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ (USAID), αναφέρεται ότι σύμφωνα με το εκτελεστικό διάταγμα του Προέδρου Τραμπ έχουν λάβει ειδοποίηση προσωρινής αναστολής όλων των δραστηριοτήτων που διεξάγονται στο πλαίσιο της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Δικαιοσύνη για όλους».
 «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, δυστυχώς, πρέπει να αναστείλουμε  όλες τις δραστηριότητες που διεξάγονται με βάση τη δέσμευση με τη YUCOM στο πλαίσιο του προγράμματος Justice for All. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυρ Σπυρο ο Ντοντικ τελικα θα ανεξαρτητοποιηθει ωστε να επιταχυνθουν εξελιξεις ή θα περιμενει να ωριμασουν περαιτερω οι συνθηκες;

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι για εσωτερική κατανάλωση. Έδιωξε 1.000 λαθρομετανάστες για τα μάτια του κόσμου και τώρα ο Τραμπ άρχισε να καταπιάνεται με την κύρια αποστολή του, που είναι πως να μεγαλώσει το Ισραήλ!

Ήδη πιέζει την Ιορδανία και την Αίγυπτο να δεχθούν τους Παλαιστίνιους της Γάζας! Ένα μέρος τους φυσικά θα το φορτώσει και σε μας! Ο γαμπρός του έχει ήδη αναλάβει να χτίσει νέα συγκροτήματα κατοικιών για Εβραίους εποίκους!

7η Νοεμβρίου 1940. 11η ημέρα του ελληνο-ιταλικού πολέμου. Οι Ιταλοί κατάλαβαν ότι ο Κατσιμήτρος δεν ακολουθούσε το σχέδιο Παπάγου και αποφάσισαν ότι για να προχωρήσουν προς τα Ιωάννινα για να πιούν καφέ χρειαζόντουσαν ενισχύσεις

-Ο Προδότης Διαγγελέας Παπάγος για μια ακόμα ημέρα δεν έστειλε ενισχύσεις στον Κατσιμήτρο. -Νέες Τιτανομαχίες στην Γκραμπάλα. Νέα  κ ατάληψη...