9/8/25

51 Χρόνια από την Κυπριακή Προδοσία. Στις 9 Αυγούστου 1974 ο μελλοθάνατος ΝτέΊβις που γνώριζε το σχέδιο των Τούρκων για το τουρκικ΄πο Καντόνι έδωσε συνέντευξη Τύπου στην οποία δεν μίλησε για το τουρκικό σσχέδιο αλλά, για τον Κυπριακό λαό και περιέγραψε την πολιτική του Κίσινγκερ στο Κυπριακό,


Ο Ντέϊβις, διέψευσε την ανάμειξη της Cia στις Ελληνικές και Κυπριακές υποθέσεις και είπε ότι   ο κύριος στόχος της αμερικανικής πολιτικής ήταν να αποτρέψει τον Ελληνοτουρκικό Πόλεμο. Μίλησε  για "τα συμφέροντα του Κυπριακού λαού"  και είπε ψέματα ότι οι ΗΠΑ ουδέποτε προσπάθησαν να επιβάλουν λύση του Κυπριακού και είπε ότι θα εδιναν οικονομική βοήθεια στην Κύπρο εφόσον δεχόταν την λύση της Γενεύης. Ο Ντέϊβις είπε και ότι ο (άφαντος) Μακάριος παρέμενε Πρόεδρος.




ΤΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ (ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ) ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ ....ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΙΣ "ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ" ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ "ΚΛΙΜΑΚΙΟ" ΤΗΣ  CIA .
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠ, ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΑΚΤΩΡ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΣΒΑΡΤΣ (ΜΑΥΡΟ) ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάηκε ζωντανός ένας ηλικιωμένος άνθρωπος από τις φωτιές στην Κερατέα. Γράφεις ενίοτε, κύριε Χατζάρα, "Μητσοτάκη κάθαρμα". Μάλλον πρέπει να γράφεις "Μητσοτάκη δολοφονε".