16/12/08

Mετά τους παραπλανηθέντες υπουργούς έχουμε και παραπλανηθέντα πρωθυπουργό


Σαρκασμός ΠΑΣΟΚ για τον «παραπλανηθέντα» πρωθυπουργό

Με το σαρκαστικό σχόλιο ότι «μετά τους παραπλανηθέντες υπουργούς έχουμε και παραπλανηθέντα πρωθυπουργό» απάντησε το ΠΑΣΟΚ στην αυτοκριτική του κ. Κώστα Καραμανλή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος: «Η ανάληψη πολιτικής ευθύνης θα έπρεπε να συνοδεύεται από παραιτήσεις υπουργών», ενώ διατύπωσε και πάλι τη θέση του ΠΑΣΟΚ, ότι «όπου ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση βρίσκονται σε δύσκολη θέση και έχουν χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, τη λύση δίνει ο λαός».

Το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να οξύνει την επίθεσή του στην κυβέρνηση και κατά τη συζήτηση των πορισμάτων της Εξεταστικής Επιτροπής στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου και θα επισημάνει την ανάγκη σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες πέντε νυν και πρώην υπουργών της Ν.Δ.

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρούν ότι ο κ. Καραμανλής διολισθαίνει σε όλο και πιο δύσκολη θέση και ότι είναι πλέον αργά να αντιστρέψει την κατάσταση, ενώ δεν αντιμετωπίζουν ως έκπληξη το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός με τα όσα είπε -ότι δεν είχε σαφή εικόνα της υπόθεσης του Βατοπεδίου- «άδειασε» πρωτίστως τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο.


Αναζητειται Μαγδαληνή για να μετανοήσει.........



Δεν υπάρχουν σχόλια: