25/1/10

Αμερικανική δοκιμή με υψηλής συχνότητας ραδιοκύματα προκάλεσε το σεισμό στην Αϊτή


Ο σεισμός προκλήθηκε από δοκιμή νέου αμερικανικού υπερόπλου

του Κώστα Μπετινάκη

http://www.styx.gr/

Πληροφορία που προήλθε από τον ρωσικό στόλο, αναφέρει ότι ο σεισμός της Αϊτής προκλήθηκε από δοκιμή νέου αμερικανικού «σεισμικού όπλου», το οποίο δοκιμάστηκε με το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί εναντίον του Ιράν.

Παρόμοια καταγγελία έκανε και ο πρόεδρος της Βενεζουέλα Ούγκο Τσάβεζ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για υπόγεια αμερικανική δοκιμή ενόψει του πολέμου με το Ιράν.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Russia Today, μετέδωσε ότι και η Μόσχα έχει κατηγορηθεί για την κατοχή και χρήση παρόμοιου όπλου.

Το 2002 ηγέτης πολιτικού κόμματος στη Γεωργία είχε κατηγορήσει τη Ρωσία ότι επίτηδες προκάλεσε σεισμική δόνηση στη Γεωργία.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον προηγούμενο μήνα ανάλογη «σεισμική δοκιμή» είχαν πραγματοποιήσει οι ΗΠΑ και στον Ειρηνικό, με αποτέλεσμα να προκληθεί σεισμική δόνηση μεγέθους 6.5 Ρίχτερ, που έγινε αισθητή και στην πόλη Εύρηκα της Καλιφόρνια.

Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται η υποψία πως "κάτι γνώριζαν οι ΗΠΑ" και για το λόγο αυτό είχαν "προτοποθετήσει" στο νησί τον υποδιοικητή του Νότιου Στόλου ναύαρχο P. K. Keen. Για να βρίσκεται εκεί και να επιβλέψει στην διακίνηση της βοήθειας που "αν χρειαζόταν" θα έστελνα εκεί οι ΗΠΑ.

Οι δοκιμές αυτές εντάσσονται στο πρόγραμμα High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), που μπορεί να προκαλέσει καιρικές ανωμαλίες, όπως πλημμύρες, ξηρασίες και τυφώνες.

Μελετητές, έχουν συνδέσει το πρόγραμμα αυτό με το ενδεχόμενο να είχε δοκιμαστεί και στην πρόκληση του σεισμού 7,8 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην κινεζική πόλη Sichuan στις 12 Μαΐου 2008.

Το πρόγραμμα αυτό δοκιμάζεται στις ΗΠΑ από το 1970 και αρχικά είχε επικεντρωθεί στη δημιουργία "shockwave bombs".

Η Ρωσία είχε ήδη καταγγείλει τον αμερικανικό στρατό ότι χρησιμοποιεί παρόμοια όπλα και ότι τα είχε χρησιμοποιήσει προκαλώντας τον φονικό σεισμό των 7,2 Ρίχτερ στο Αφγανιστάν, το Μάρτιο του 2002.

Στα μέσα του 1990 στην Κρατική Δούμα της Ρωσίας είχε γίνει επερώτηση από 90 βουλευτές που υποστήριζαν ότι οι ΗΠΑ δημιουργούν ένα νέο γεωφυσικό όπλο που μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις στον φλοιό της Γης με υψηλής συχνότητας ραδιοκύματα".

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα ξέρουμε εδώ και 8 χρόνια από τον γραφικό Λιακοπουλο. Δείτε και εκεί τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 4μμ στην Ομόνοια:
Ενεργοί πολίτες ενάντια στη λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα και τη γκετοποίηση.

Δίνουμε πατριωτική απάντηση σε όσους έχουν εγκαταλείψει το κέντρο της πόλης στην τύχη του.

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η Λένα Αλκαίου και το Ωδείο Αθηνών.

kipolikeath@gmail.com

ΤΗΛ: 2105244475

ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

http://dhmopshfisma.blogspot.com/2010/01/h-27-4.html

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά φαίνεται ποιός είναι ο ρόλος ανθρώπων όπως ο Λιακόπουλος. Γελοιοποιούν και γραφικοποιούν τις αλήθειες για να περνάνε απαρατήρητες οι ενέργειες της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Διότι αν προσπαθούσε πραγματικά να αποκαλύψει πράγματα θα τον φιμώνανε, ενώ αυτός είναι πασίγνωστος εμφανιζόμενος σε μικρά κανάλια μόνο.

Η προφανής δυνατότητα πρόκλησης σεισμού διοχετεύοντας για παράδειγμα μεγάλα ποσά ενέργειας σε ένα ευαίσθητο γεωλογικά σημείο του εδάφους παρουσιάζεται σαν επιστημονική φαντασία και λαοπλάνη ενώ είναι το πιο λογικό ενδεχόμενο με βάση τα σημερινά τεκτενόμενα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Μιά από τις θεωρίες συνωμοσίας θέλει τα αεροπλάνα να δημιουργούν τεχνητά νέφη μετάλλων γιά την ανάκλαση κυμάτων όπως του ΗAARP.
Από το 2004 κι αφού η προηγούμενη κυβέρνηση υπόγραψε συμφωνία να εδρεύουν στην Ελευσίνα Αμερικανικά τάνκερ εμφανίστηκαν και στην χώρα μας τα chemtrails.
Το 2007 από τον Ιανουάριο ως και τις αρχές Ιουνίου γινόταν συνεχώς ψεκασμοί. Οι πιό κτηνώδεις έγιναν αρχές ως και 10 Ιουνίου περίπου.
Ο γαλάζιος ουρανός της 1ης Ιουνίου έγινε άσπρος και παρέμεινε έτσι ως και τις 20 Αυγ περίπου. Να σας θυμήσω ότι το 2007 δεν είδαμε ούτε λίγο χιόνι στα βουνά και μετα τις 10 Ιουνίου... η θερμοκρασία έφτασε τους 49C ενώ ο καύσωνας αντί γιά διήμερος ήταν άνω των 10 ημερών και μάλιστα 3 φορές. Και μετά ήρθε η ξηρασία και οι φωτιές... μόλις ανακοινώθηκαν εκλογές...
Και μιά λεπτομέρεια. Τον Μάιο του 2007 ο Αμερικανός πρεσβευτής και αφού τελείωσε η Μπίλντεμπεργκ δήλωσε στους εμβρόντητους δημοσιογράφους ότι στην Ελλάδα θα γίνουν εκλογές το Σεπτέμβριο...
Γιά αυτούς που ειρωνεύονται όσους ανησυχούν γιά τις χημικές ουρές έχω να πω τα εξείς:
α. Αποδείξτε μου ότι τα αεροπλάνα
αυτά είναι της πολιτικής αεροπορίας.
Όσοι τα είδαν με κυάλια όλοι λένε ότι δεν έχουν διακριτικά.
Στο Ιντερνετ κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες με μονόχρωμα αεροπλάνα σε δράση κοντινές. Αν δεν κάνω λάθος απαγορεύεται να κυκλοφορούν αεροπλάνα χωρίς διακριτικά ακόμα και σε καιρό πολέμου.
β. Εξηγείστε μου γιατί όταν πετούν αυτά ΜΕΤΑ ο ουρανός γίνεται άσπρος;
γ. Πως εξηγείται ότι υπάρχουν ταυτόχρονα με τα chemtrails και contrails στον ουρανό;
δ. Λύστε μου την απορία αν οι Αμερικανοί και οι υπόλοιποι στρατοί σας ενημερώνουν γιά τα πειράματα γιά το κλίμα και όχι μόνο που κάνουν τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως.
ε. Είδατε σε καθεστωτικά ΜΜΕ την παραδοχή ότι οι Κινέζοι επιστήμονες εν μέρει προκάλεσαν τις χιονοπτώσεις εκεί το Δεκέμβριο;
στ. Πως εξηγείται ότι Ελληνικές πόλεις χωρίς σοβαρή βιομηχανία είναι στις 10 πιό μολυσμένες πόλεις τις Ευρώπης με μικροσωματίδια;
ζ. Βρείτε μου προσωπικές ή άλλες φωτογραφίες πριν το 2004 και κυρίως πριν το 1999 όταν τα λούστηκαν γιά πρώτη φορά οι Καναδοί, που να δείχνουν την ύπαρξη λευκών γραμμών στον ουρανό ακόμα και από περιοδικά.
η. Γιατί μετά από την πτήση των αεροσκαφών αυτών και την δημιουργία αηδιαστικών στην όψη νεφών το ηλιακό φως διαθλάται σε τεράστιο κομμάτι του ουρανού(παρατηρήστε το κατά το ηλιοβασίλεμα) κι ο ήλιος καίει πάρα πολύ άσχημα.
Υπάρχει μία ιστοσελίδα με τίτλο Strange Skies ή κάτι τέτοιο που έχει απίστευτες και πάρα πολλές φωτογραφίες από chemtrails.
Τα chemtrails προκαλούν αύξηση της θερμοκρασίας τη μέρα και μείωση της ορατότητας(παρατηρείστε τα βουνά, μπορεί και να μην τα δείτε).
Οι οικολόγοι και πράσινα άλογα ουδέποτε ερεύνησαν γιά το θέμα, μόνο ένα από τα αφεντικά τους διέψευσε τους συνομωσιολόγους.
Τα ίδια και με τις μεγάλες παγκόσμιες οργανώσεις που θέλουν να μας σώσουν από το φαινόμενο του θερμοκηπίου πού όντως υπάρχει στα θερμοκήπια.
Τελειώνοντας το μυθιστόρημα να προτείνω σ' αυτούς που θέλουν να μας σώσουν από την καταστροφή να κάνουν διπλές δόσεις εμβολίου γιά τη νέα γρίππη και να αγοράσουν μαγιώ γιατί λιώνουν οι πάγοι.
ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

¨Γραφικός¨ο Λιακόπουλος ε;
Μου φαίνεται, οτι μόνο τις επικεφαλίδες μας διαβάζει!

Ανώνυμος είπε...

Δείτε κι εδώ σχετικά:

1) http://hellenic-spirit.blogspot.com/2009/10/blog-post_1323.html

2) http://hellenic-spirit.blogspot.com/2008/02/haarp.html

Ανώνυμος είπε...

Το είπε πρώτος ο Τσάβες που έχει στη διάθεση του στοιχεία από τις Ρώσικες υπηρεσίες.

"Ο σεισμός στην Αϊτή ήταν πείραμα των ΗΠΑ"

ΛΕΕΙ Ο ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΖ

Τη δική του εκδοχή για τον καταστροφικό σεισμό στην Αϊτή δίνει ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσαβεζ. Σύμφωνα με αυτά που έγιναν γνωστά, ο Τσαβεζ δηλώνει πως ο σεισμός στην Αϊτη ήταν ένα πείραμα του Αμερικανικου ναυτικού και πως ο επόμενος στόχος τους ειναι κάτι αντίστοιχα καταστροφικό στο Ιράν.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 01:03μμ, πως φαίνεται οτι δεν ξέρεις πώς σκέφτονται.

Τις μεγάλες αλήθειες δεν τις κρύβουν, (άρα δεν θα τον φιμώνανε), διοτι πολύ απλά είναι απίστευτες!

Ανώνυμος είπε...

Πολλά χρόνια πριν τη δεκαετία του 80 διάβαζα βιβλία γιά διάφορα περίεργα αλλά και αναπόδεικτα πράγματα που αφορούσαν διάφορα μυστήρια. Αυτά πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν γιατί ο άνθρωπος έχει έμφυτη την περιέργεια. Το εντυπωσιακό με τις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που αναπτύχθηκαν είναι ότι πολλές από αυτές είχαν επιχειρήματα ενώ οι γελοιοποιητές τους εξέφραζαν μόνο την πίστη τους ότι αυτά είναι αστεία ή αστείες αιτιολογήσεις και αντεπιχειρήματα κάποιες φορές. Επειδή τα σχετικά βιβλία πουλάνε κάποιοι σκέφτηκαν να πουλήσουν την σχετική βιβλιογραφία μέσω τηλεόρασης. Στην Ελλάδα το σκέφτηκε και το πράττει με εντυπωσιακό τρόπο και με ευρύτερους ορίζοντες ο Λιακόπουλος.
Τα βιβλία που δίνει είναι γνωστά πολλές φορές στο εξωτερικό ή βιβλία πολλές φορές καλογραμμένα από Έλληνες συγγραφείς.
Προσωπικά έχω διαβάσει αρκετά και μπορώ να πω ότι κάνει γνωστές εδώ θεωρίες που γνώριζα από την δεκαετία του 80 από βιβλία ξένων συγγραφέων. Εκεί που διαφωνώ μαζί του είναι που παρουσιάζει την μυθολογία ντε και καλά σαν ιστορία αν και η θέση μου σ' αυτό είναι ότι γιά πράγματα που δεν αποδυκνείονται ούτε συμφωνώ ούτε τα απορρίπτω, απλά ακούω επιχειρήματα.
Φίλε 01:03 μην ψάχνεις ρόλους στον Λιακόπουλο που δεν έχει. Ο άνθρωπος κάνει το μεράκι του και παράλληλα βγάζει τα προς το ζείν με επιχειρηματικό τρόπο. Παράλληλα σε ενημερώνει και γιά πράγματα που κανείς άλλος δε θέλει να μιλήσει.
Σήμερα όλοι μπορούν να κρίνουν τις θεωρίες αυτές και αν είναι ρηχές να τις απορρίψουν.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...