25/1/10

Ένοχη σιωπή (ΚΕΔ)

ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

Η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ (Νταβανέλλοι, Νταουντάκη και τα… ρέστα, που με 8 μήνες καθυστέρηση ψήφισαν πρόεδρο το Σόμπολο), κουκουλώνει τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ και τα ψέματα που σερβίρει στον κόσμο, επειδή τους συνδέουν υπόγειες διαδρομές και είναι συνυπεύθυνοι γι` αυτά που συμβαίνουν στην Ένωση και στο Ταμείο μας.

Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010 το ΔΣ σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε ομόφωνα «την έκδοση ανακοίνωσης στην οποία θα διευκρινίζεται ότι το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ δεν είχε καμία γνώση για τις περικοπές που αποφάσισε η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ. Και ότι είναι αντίθετο μ’ αυτές».

Παρ΄ όλα αυτά ανακοίνωση δεν εκδόθηκε ποτέ, επειδή η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ στηρίζει το παραλήρημα και τις αυθαιρεσίες της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ με αποτέλεσμα:

# νέο χαράτσι για φάρμακα - εξετάσεις ακόμη και για χρόνια νοσήματα.
# κατάργηγηση της συμπληρωματικής ασφάλισης για συζύγους.
# πετσόκομμα και ρατσιστική αντιμετώπιση των γονιών στο θέμα των βρεφονηπιακών σταθμών και στα άλλα πού έρχονται για τα παιδιά μας.
# περικοπή στην επικούρηση.
# πάγωμα στις συντάξεις και χωρίς αυξήσεις μέχρι στιγμής το 2010 .

Δεν μας φτάνουν απολύσεις, κρίση, εργοδότες και όλοι οι άλλοι. Πληρώνουμε και τις αυθαιρεσίες της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ, τις οποίες στηρίζει η πολιτική συνεργασία που ευτελίζει την ΕΣΗΕΑ.

ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...