Οι ΜΚΟ της Εξουσίας για να ξεπεράσουν την αντισυνταγματοκότητα του νομοσχεδίου τους, σχεδιάζουν την «άντληση» νομιμότητας από την ΕΕ.
Θα καταθέσουν αίτημα στο Ευρωκοινοβούλιο, για εξέταση της νομιμότητας του νομοσχεδίου, σύμφωνα με τη «συνθήκη της Λισαβώνας», και τη Χάρτα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια.
Και «ευρω-νομιμότητα».Και κατάργηση του ελληνικού συντάγματος.
Το (ανθρωπιστικό) Δ.Ράιχ είναι ΕΔΩ.
Σπ.Χ
Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ. Ανένδοτος για να φύγουν οι Ψεύτες,οι κλέφτες,και οιΠροδότες.«Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων….»...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
-
Η ΑΙΝΟΣ επειδή ειναι μικρή και έχει μικρότερο κόστος πουλάει πολύ πιό φθηνα από τον Ανταγωνιστή της Μπαρμπαστάθη που εχειαγοραστεί από πολ...
-
Οι πρώτες (ιατροδικαστικές) εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο 31χρονος ποδοσφαιριστής υπέστη έμφραγμα.
12 σχόλια:
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία.
Οι Έλληνες είναι υπό συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα τους.
Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά.
Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.
Ναι αξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας τα παιδιά μας και να κατέβουν στους δρόμους χωρίς κουκούλα και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους.
Και εμείς από κοντά .Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό ,αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους.
Χρειάζεται ένας νέος ανένδοτος με σύνθημα το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος των Ελλήνων φωνάζοντας ρυθμικά “εκατό και είκοσι” (120) αλλά αυτή τη φορά όχι με ένα Γεώργιο Παπανδρέου δίπλα μας αλλά με ένα Γιώργο-Τζέφρυ Παπανδρέου απέναντι από τον Ελληνικό Λαό για τις προδοσίες που έχει κάνει σε αυτό τον τόπο. Αυτός και οι όμοιοι του.
Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.
Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί!!!!!
Ο λαός δεν ξεχνά οργανώνεται νικά και αυτή τη φορά και τιμωρεί.
Είναι Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!
Δ Ε Ν Π Α Ε Ι Α Λ Λ Ο !!!!!!!!!
Etherovamon
Υ.Γ υπηρετώντας την Πατρίδα μου ορκίστηκα να φυλάττω πίστη σε αυτήν και το Σύνταγμα της χώρας και με κάνουν να νοιώθω επίορκος.
Το <> ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην τελική φάση της μετάλλαξής του. Οι παλιοί ρηγάδες,αφού διαλύθηκε το κκε εσ. και εγινε η ΕΑΡ πέσανε στα κοινοτικά κονδύλια και στο προσεταιρισμό της εξουσίας που πάντα ήθελαν.Προσπάθησεν να χειραγωγήσουν το κκε στην δημιουργία του ΣΥΝ με αποτέλεσμα δυο διασπάσεις του κκε και του συν. Αφού και ο ΣΥΝ δεν προχωρούσε την δεκαετία του 90 πήγαν κοντά στον Σημίτη που τους άνοιξε την πόρτα γιατί στη δεξιά ήταν δύσκολο μια και αφαιρούσαν το όπλο του τίτλου του συκγεχυμένα αριστερού. Αυτό έδεσε με την σχέση κρατικού χρήματος απο το ΠΑΣΟΚ εξουσία και κλείδωσε.Αν βάλεις και την μεγάλη μάζα των δημοσιογράφων που περάσαν κάποτε απο αυτών τον χώρο,βλέπεις την σημερινή εικόνα.[αυτά, λίγο τηλεγραφικά αλλά σηκώνει ανάλυση γιατί η αντιμετώπιση τους θέλει τρόπο που λένε)
Τα έζησα απο κοντά την δεκαετία του 80 ως στέλεχος της κνε και του κκε
Κ. Χατζάρα,
περιμένουμε πώς και πως την εκπομπή σας για να μας πείτε τα ευχάριστα νέα για τα γραφεία!!!
ΦΦ
Εξαρτάται πως θα το παρουσιάσουν. Γιατί εκεί μπορούμε να αντιδράσουμε και εμείς. Απαγορεύεται στην Ε. Ε η μαζική νομιμοποίηση λαθρομεταναστών!
H χαρτα ανθρωπινων δικαιωματων αφορα και τα ανθρωπινα δικαιωματα των ελληνων πολιτων για αυτοδιαθεση στη χωρα τους..
και δεν υπερισχυει των δικων τους δικαιωματων ποσο μαλλον οταν τα δικαιωματα των αλλοδαπων ειναι στηριγμενα σε καταληψη ξενης χωρας,
πολυ περισσοτερο οταν εδω αποπειραται να δωθουν ΟΧΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΖΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΑΡΤΑΣ ΤΟΥΣ.
ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ.
το ευρωκοινοβουλιο δεν εχει δικαστικη εξουσια να νομολογει και να καταργει συνταγματα ανεξαρτητων χωρων.οταν συνταγμα συγκρουεται με συνθηκες μονη δημοκρατικη διεξοδος ειναι τα δημοψηφισματα.αν υπαρχει δημοκρατια και ανθρωπινα δικαιωματα των πολιτων των χωρων...
ουδεμια περαν της ασκησης εσωτερικης προπαγανδας πιεσης και καταστολης αντιστασης αξια εχει.
τα ιδια εκαναν και με τις ταυτοτητες για να εμφανισουν 'υπερτερες δυναμεις' που αποφασισαν και διεταξαν.
τριχες!αποφασιζουν μονο οι νομιμοι πολιτες σε μια δημοκρατια.ουτε ολιγαρχιες πεφωτισμενων δεσποτειων,ουτε μετοικοι..ουτε μμε της ολιγαρχιας..
αυτα ειναι εκτροπες ολιγαρχισμου.
Οι μπεκρήδες της χαφιεδοφυλλάδας το έριξαν πάλι στην ακροδεξιά και στο ρατσισμό. Τα κόλπα αυτά δεν πιάνουν πλέον! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!
Παράλληλα μας παρουσιάζουν την Δραγώνα ως θύμα και διωγμένη. Από πότε διώκονται οι διορισμένοι αγράμματοι της εξουσίας; Θύμα η εξουσία της χώρας; Μας δουλεύουν;
Και αν διώκεται από ποίους διώκεται; Από τον ελληνικό λαό!
Το πρώτο βήμα ήταν να τους φέρουν.
Το δεύτερο να τους νομιμοποιήσουν και να παρουσιάσουν τεχνάσματα με "κακούς" ρατσιστές αστυνομικούς!
Στην τρίτη φάση θα γίνει πογκρόμ εναντίον των Ελλήνων!
Θα μας βρουν μπροστά τους όμως!
Το Δ' Ράιχ είναι εδώ .
Το ίδιο και εμείς.
Υπάρχουν δυνάμεις στην Ελλάδα αποφασισμένες να τ'αντιμετωπίσουν αυτά. Λέει πουθενά η συνθήκη της Λισαβόνας ότι όποιος ασιάτης έρχεται στην ΕΕ παίρνει υπηκοότητα;Δεν νομίζω. Yπάρχει και η συνθήκη του Δουβλίνου που λέει άλλα . Εχει έννομο συμφέρον ο ασιάτης λαθρο να επικαλείται τους νόμους της ΕΕ;; Ούτε αυτό το νομίζω. 'Οταν μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα ,δεν έχουν μόνο αυτοί ,έχουμε κι'εμείς . Δεν επηρεάζονται δυσμενώς αυτά από την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθροεποίκων τους οποίους η χώρα δεν μπορεί να θρέψει; Ασφαλώς ναι.
Μυρίζει από μακριά κίνηση εντυπωσιασμού και προπαγάνδας .Με μια σωστή αντιμετώπιση θα πάει περίπατο . Το ΛΑΟΣ έκανε μια καλή κίνηση σήμερα ,η ΝΔ τι διάβολο κάνει δεν ξέρω.
Την νεοταξήτισα πυ υπογράφει την υποστήριξη της στη Θάλεια Δραγώνα της επιτρέπουν στο open.gov να σχολιάσει όσες φορές θέλει το μεταναστευτικό και εμάς μας έχουν μπλοκάρει.
Ιδού για του λόγου το αληθές:
Άρθρο 2
1. από Anna Triandafyllidou - http://www.annatriandafyllidou.com — 29 Δεκεμβρίου 2009 @ 23:02
Λογική και πολύ καλή η ρύμιση του άρθρου αυτού – αφήνει όμως μεγάλο περιθώριο διακριτικής ευχέρειας ως προς το πως θα αποδεικνύονται οι συνθήκες των σημείων (ε) και (στ). Τι σημαίνει επαρκής γνώση της ελληνικής γλώσσας και πώς θα αποδεικνύεται – ας μην βιώσουμε πάλι την διελκυστίνδα του καθεστώτος των επί μακρόν διαμενόντων που «χάρη» στις ρυθμίσεις του νόμου είχαν λάβει ως τον Ιούλιο του 2009 σύμφωνα με στοιχεία του Υπ. Εσωτερικών λιγότεροι από 1000 αλλοδαποί!!! Επίσης τι σημαίνει «να αποδεικνύει την ένταξη του στην ελληνική κοινωνία και τη δυνατότηα να συμμετέχει ενεργά…» Καταρχήν η ενεργός συμμετοχή στην δημόσια ζωή είναι κάτι που έρχεται με την πολιτογράφηση – στην Ελλάδα οι δίαυλοι συμμετοχής στα κοινά είναι άκρως περιορισμένοι για τους μη έλληνες πολίτες. δεν υπάρχουν συμβουλευτικοί θεσμοί για αλλοδαπούς, δεν υπάρχει δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές, δεν υπάρχουν συμβούλια μεταναστών ή αντίστοιχες επιτροπές. Οι μετανάστες και οι φορείς τους αποκλειόνται από την Εθνική Επιτροπή Ένταξης. Πώς θα αποδείξουν δηλαδή οι αιτούντες την ένταξη τους και τη δυνατότητα τους να συμμετέχουν ενεργά. Νομίζω ότι η δυνατότητα και η ένταξη εν προκειμένω τεκμαίρεται από την νο΄μιμη παραμονή, την μη καταδίκη για συγκεκριμένα εγκλήματα όποως προβλέπεται από το νομοσχέδιο, και τη γνώση της ελληνικής γλώσσας. Τι άλλη «απόδειξη» μπορεί να υπάρχει΄; Υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας αλλοδαποί, άνδρες και γυναίκες, που συμμετέχουν ενεργά σε ΜΚΟ, συνδικάτα και άλλους συλλόγους αλλά δεν νομίζω ότι θα πρέπει η δυνατότητα πολιτογράφησης να περιορισθεί σε αυτούς μόνο. Οι απλοί άνθρωποι που αναλώνονται μεταξύ δουλειάς (συχνα σε διπλοβάρδια) και σπιτιού/οικογένειας και που δεν είχαν την ενέργεια, τη βούληση ή την πολυτέλεια να συμμετέχουν ενεργά στην ελληνική κοινωνία δεν παύουν να έχουν δικαίωμα στην ελληνική ιθαγένεια εφόσον πληρούν τις άλλες προϋποθέσεις του νόμου.
Άρθρο 4
1. από Anna Triandafyllidou - http://www.annatriandafyllidou.com — 29 Δεκεμβρίου 2009 @ 23:10
Εδώ ο νόμος αφήνει πολλά παραθυράκια για την μη τήρηση της ουσίας του. Πώς θα αποδεικνύεται η δυνατότητα συμμετοχής του/της στην πολιτική ζωή της χώρας σε μία συνέντευξη; και ποιος θα κάνει τις συνεντεύξεις αυτές; χρειάζονται πολύ σημαντικά βήματα υποδομής και οργάνωσης εδώ για να μην καταλήξει ο νόμος κενό γράμμα όπως η ρύθμιση για τους επί μακρόν διαμένοντες.
συνέχεια....
Άρθρο 2
1. από Anna Triandafyllidou - http://www.annatriandafyllidou.com — 29 Δεκεμβρίου 2009 @ 23:02
Λογική και πολύ καλή η ρύμιση του άρθρου αυτού – αφήνει όμως μεγάλο περιθώριο διακριτικής ευχέρειας ως προς το πως θα αποδεικνύονται οι συνθήκες των σημείων (ε) και (στ). Τι σημαίνει επαρκής γνώση της ελληνικής γλώσσας και πώς θα αποδεικνύεται – ας μην βιώσουμε πάλι την διελκυστίνδα του καθεστώτος των επί μακρόν διαμενόντων που «χάρη» στις ρυθμίσεις του νόμου είχαν λάβει ως τον Ιούλιο του 2009 σύμφωνα με στοιχεία του Υπ. Εσωτερικών λιγότεροι από 1000 αλλοδαποί!!! Επίσης τι σημαίνει «να αποδεικνύει την ένταξη του στην ελληνική κοινωνία και τη δυνατότηα να συμμετέχει ενεργά…» Καταρχήν η ενεργός συμμετοχή στην δημόσια ζωή είναι κάτι που έρχεται με την πολιτογράφηση – στην Ελλάδα οι δίαυλοι συμμετοχής στα κοινά είναι άκρως περιορισμένοι για τους μη έλληνες πολίτες. δεν υπάρχουν συμβουλευτικοί θεσμοί για αλλοδαπούς, δεν υπάρχει δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές, δεν υπάρχουν συμβούλια μεταναστών ή αντίστοιχες επιτροπές. Οι μετανάστες και οι φορείς τους αποκλειόνται από την Εθνική Επιτροπή Ένταξης. Πώς θα αποδείξουν δηλαδή οι αιτούντες την ένταξη τους και τη δυνατότητα τους να συμμετέχουν ενεργά. Νομίζω ότι η δυνατότητα και η ένταξη εν προκειμένω τεκμαίρεται από την νο΄μιμη παραμονή, την μη καταδίκη για συγκεκριμένα εγκλήματα όποως προβλέπεται από το νομοσχέδιο, και τη γνώση της ελληνικής γλώσσας. Τι άλλη «απόδειξη» μπορεί να υπάρχει΄; Υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας αλλοδαποί, άνδρες και γυναίκες, που συμμετέχουν ενεργά σε ΜΚΟ, συνδικάτα και άλλους συλλόγους αλλά δεν νομίζω ότι θα πρέπει η δυνατότητα πολιτογράφησης να περιορισθεί σε αυτούς μόνο. Οι απλοί άνθρωποι που αναλώνονται μεταξύ δουλειάς (συχνα σε διπλοβάρδια) και σπιτιού/οικογένειας και που δεν είχαν την ενέργεια, τη βούληση ή την πολυτέλεια να συμμετέχουν ενεργά στην ελληνική κοινωνία δεν παύουν να έχουν δικαίωμα στην ελληνική ιθαγένεια εφόσον πληρούν τις άλλες προϋποθέσεις του νόμου.
Άρθρο 4
1. από Anna Triandafyllidou - http://www.annatriandafyllidou.com — 29 Δεκεμβρίου 2009 @ 23:10
Εδώ ο νόμος αφήνει πολλά παραθυράκια για την μη τήρηση της ουσίας του. Πώς θα αποδεικνύεται η δυνατότητα συμμετοχής του/της στην πολιτική ζωή της χώρας σε μία συνέντευξη; και ποιος θα κάνει τις συνεντεύξεις αυτές; χρειάζονται πολύ σημαντικά βήματα υποδομής και οργάνωσης εδώ για να μην καταλήξει ο νόμος κενό γράμμα όπως η ρύθμιση για τους επί μακρόν διαμένοντες.
συνέχεια..
ΑΡΘΡΟ 6
1. από Anna Triandafyllidou - http://www.annatriandafyllidou.com — 29 Δεκεμβρίου 2009 @ 23:14
Η εμπειρία άλλων χωρών όπως η Μ. Βρεττανία και η Γαλλία, η Ολλανδία, η Γερμανία δείχνει την σημασία του τελετουργικού χαρακτήρα της απόδοσης ιθαγένειας για την ενδυνάμωση του αισθήματος του «ανήκειν» των νέων πολιτών. Είναι πολύ σημαντικό στην ορκωμοσία αυτή να υπάρχει ο απαραίτητος τελετουργικός και εορταστικός χαρακτήρας μιας νέας αρχής. Είναι επίσης σημαντικό να τονίζεται ο πολιτειακός χαρακτήρας του τελετουργικούς – η πίστη δηλαδή στους νόμους και στο Σύνταγμα – και η βούληση του αλλοδαπού να ενταχθεί σε μια νέα πολιτική κοινότητα, την ελληνική, με πλήρη δικαιώματα και υποχρεώσεις. Αν και η ελληνική ιστορία περιέχει έντονες τις εθνοτικές και θρησκευτικές παραδόσεις, και χωρίς να απαλείψουμε ή επισκιάσουμε αυτές, είναι σημαντικό ο αλλοδαπός να αισθάνεται ότι είναι η ενεργός συμμετοχή του στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία που καθορίζει το παρόν και το μέλλον του χωρίς φυλετικούς, εθνοτικόυς ή θρησκευτικούς διαχωρισμούς και προκαταλήψεις.
Άρθρο 10
από Anna Triandafyllidou - http://www.annatriandafyllidou.com — 29 Δεκεμβρίου 2009 @ 23:22
Νομίζω ότι 2 μήνες για πρώτη επεξεργασία και 6 μήνες κατόπιν είναι αρκετοί. Καιο αιτών να ενημερώνεται εγγράφως (ηλεκτρονικά) για την εξέλιξη της υπόθεσης του στο 2μηνο και μετά στο 6μηνο. οσον αφορά τις ανησυχίες κάποιων από τους προλαλήσαντες για το αν τα λεφτά που πληρώνουν οι έλληνες πολίτες θα χρηματοδοτούν τις διοικητικές πράξεις που αφορούν τους αλλοδαπούς ας θυμηθούν ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα ανεξαρτήτως ιθαγένειας πληρώνουν φόρους, οι δε αλλοδαοποί πληρώνουν και αδρά παράβολα για άδειες διαμονής που συχνά αργούν τόσο να εκδοθούν που τις παραλαμβάνουν λίγους μήνες πριν την λήξη τους και μετά ξαναπληρώνουν και άντε πάλι από την αρχή. Μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να δώσει στο φως της δημοσιότητας τι γίνονται τα χρήματα από τα παράβολα αυτά γιατί σίγουρα δεν έχουν αφιερωθεί μέχρι σήμερα στην παροχή υπηρεσιών για αλλοδαπούς!
Άρθρο 12 Δικαίωμα του εκλέγειν
1. από Anna Triandafyllidou - http://www.annatriandafyllidou.com — 29 Δεκεμβρίου 2009 @ 23:25
ΣΑΦΩΣ ΝΑΙ. Πολύ καλή ρύθμιση – την υπαγορεύει η απλή λογική άλλωστε!!
Άρθρο 15 Δικαίωμα του εκλέγεσθαι
1. από Anna Triandafyllidou - http://www.annatriandafyllidou.com — 29 Δεκεμβρίου 2009 @ 23:27
Σωστή επιπλέον ρύθμιση. Δεν πρόκειται εδώ για την εθνοτικοποίηση της πολιτικής ζωής αλλά απλά για την δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής στα κοινά. Και μια επιπλέον διαδικασία για την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι είναι θεμιτή
και συνέχεια...
Άρθρο 18
από Anna Triandafyllidou - http://www.annatriandafyllidou.com — 29 Δεκεμβρίου 2009 @ 23:37
Στα σχόλια επί του νομοσχεδίου αυτού πολλοί στην ουσία εκφράζουν προβληματισμούς σχετικά με ζητήματα οικονομικά και εργασιακά – απορρόφηση μεταναστών από την αγορά εργασίας, ασφαλιστικό κ.λ. Τα ζητήματα αυτά δεν αφορούν τους μετανάστες εργαζόμενους μόνο αλλά όλους τους κατοίκους της χώρας. Το νομοσχέδιο αυτό ρυθμίζει την πλήρη κοινωνική και πολιτική ένταξη των αλλοδαπών που το επιθυμούν στην ελληνική κοινωνία και πολιτεία υπό ορισμένες, σωστα τοποθετημένες και εφικτές προϋπόθέσεις. Ο μακρόχρονος αποκλεισμός ανθρώπων που συμμετέχουν κοινωνικά, οικνομικά, πολιτισμικά σε μια χώρα από την πολιτική ζωή και την λήψη αποφάσεων (που τους αφορούν) αντίκειται στις θεμελιώδεις αρχές του δημοκρατικου πολιτεύματος. Η Ελλάδα σαν μια σύγχρονη δημοκρατική και ευνομούμενη χώρα δεν μπορεί να επιμένει στον αποκλεισμό αυτό που έχει εφαρμοστεί κατ’ουσίαν ως τώρα με τον υπάρχοντα νόμο πολιτογράφησης και την ως τώρα εφαρμογή του.
Εξάλλου χρει΄ζεται πλεόν και μια ενδοσκόπηση της ελληνικής κοινωνίας και η συνειδητοποίηση ότι οι αλλοδαποί συμπολίτες μας έιναι κομμάτι της ζωής μας όχι μόνο σαν κακοπληρωμένοι χειρωνάκτες εργαζόμενοι όποως υπήρξαν για πολλά χρόνια αλλά σαν συμμαθητές και συμφοιτητές των παιδιών μας, σαν συνάδελφοι, άνθρωποι με τους οποίους συανανστρεφόμαστε καθημερινά, που μας εξυπηρετούν και τους εξυπηρετούμε ανάλογα με το επάγγελμα του καθενός. Πόσες φορές δεν ακούμε επαινετικά λόγια και λόγια ευγνωμοσύνης για την συμβολή τους στην καθημερινή μας ζωή; ήρθε πια από καιρό η ώρα να τους δώσουμε και πολιτικά, σε όσους το επιθυμούν και πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, μια ΙΣΟΤΙΜΗ θέση στην κοινωνία μας. το χρωστάμε στα παιδιά μας, στα παιδιά όλων των κατοίκων της ΕΛλάδας για να τους παραδώσουμε μεθαύριο μια κοινωνία ενωμένη, συγκροτημένη, δημοκρατική και όχι μια κοινωνία ρατσιστική και φοβισμένη.
ΑΡΘΡΟ 21
1. . από Anna Triandafyllidou - http://www.annatriandafyllidou.com — 29 Δεκεμβρίου 2009 @ 23:38
ΜΠΡΑΒΟ, ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ για τα παιδιά που έχουν ήδη ενηλικιωθεί και πληρούςν τις προϋποθέσεις!!!
μπραβο σας!!!!!!!!
erherovamon
Απομονωστε τον Εβραϊσμο και τους ρουφιανους του, οπου κι αν βρισκονται! Η ιδεολογια και ενεργειες του Εβραϊσμου ειναι ο υποκινητης της σηψης που επικρατει στην Ελλαδα και στον υπολοιπο κοσμο!
Δημοσίευση σχολίου