4/1/10

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΤΥΠΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ" ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΟΠΩΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.
ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΧΩΛΑΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΤΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ .

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΠΑΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. ΤΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΕΚΤΌΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ -ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΕΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ. ΟΜΩΣ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ , ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΑΤΥΠΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ, ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ , ΤΟ ΔΗΜΟ κ.ο.κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ"

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σημερα στο εθνος στη δευτερη σελιδα εχει ενα συντομο σχολιο οπου μιλαει για νομο που δινει το αυτονοητο στη διασφαλιση των δικαιωματων των παιδιων των αλλοδαπων.

αυτονοητα ειναι τα δικαιωματα μαζικης πολιτογραφησης;

τι σχεση εχουν με τα ατομικα δικαιωματα.τα εργασιακα δεν τους κανουν;

δεν υπαρχει ως τωρα κωδικας πολιτογραφησης για να αποφασιζει και να απονεμει υπηκοοτητα σε καθε ατομο χωριστα πολιτισμενα,με ορους ;

δεν εξασφαλιζει το ατομο και τα ανθρωπινα δικαιωματα του αυτος;

γιατι οσοι κοπτoνται για το ατομο θελουν να τσουβαλιασουν την διαδικασια πολιτογραφησης σε μαζικες λογικες βουταριας και οχλου;δεν προσβαλλει αυτο τα ανθρωπινα δικαιωματα τους;


να ενσωματωσουν τους αλλοδαπους δευτερης γενεας στους ελληνες η τους ελληνες στους αλλοδαπους επιδιωκουν;γιατι στα σχολεια τα τελευταια δεκαπεντε χρονια το δευτερο επιδιωκουν μαλλον...


#####Διαβαστε οποσδηποτε κυριε χατζαρα και στο εσωτερικο της εφημεριδας εθνος σημερα μια σελιδα οπου προσπαθει το υπουργειο να χειραγωγησει την σκεψη των πολιτων και να τους εξαπατησει με επιχειρηματα καθησυχασμου παρουσιαζοντας με την μορφη ερωτησεων απαντησεων μια εικονα δεν τρεχει τιποτα μην ασχολειστε...

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία.

Οι Έλληνες είναι υπό συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα τους.
Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά.

Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

Ναι αξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας τα παιδιά μας και να κατέβουν στους δρόμους χωρίς κουκούλα και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους.
Και εμείς από κοντά .Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό ,αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους.

Χρειάζεται ένας νέος ανένδοτος με σύνθημα το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος των Ελλήνων φωνάζοντας ρυθμικά “εκατό και είκοσι” (120) αλλά αυτή τη φορά όχι με ένα Γεώργιο Παπανδρέου δίπλα μας αλλά με ένα Γιώργο-Τζέφρυ Παπανδρέου απέναντι από τον Ελληνικό Λαό για τις προδοσίες που έχει κάνει σε αυτό τον τόπο. Αυτός και οι όμοιοι του.

Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.


Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί!!!!!

Ο λαός δεν ξεχνά οργανώνεται νικά και αυτή τη φορά και τιμωρεί.

Είναι Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!

Δ Ε Ν Π Α Ε Ι Α Λ Λ Ο !!!!!!!!!

Etherovamon

Υ.Γ υπηρετώντας την Πατρίδα μου ορκίστηκα να φυλάττω πίστη σε αυτήν και το Σύνταγμα της χώρας και με κάνουν να νοιώθω επίορκος.

Ανώνυμος είπε...

Είναι απαραίτητη η δημιουργία επιτροπής ή οργάνωσης για να υπερασπίσουμε τα νόμιμα συμφέροντα (πολιτικοοικονομικά) του Ελληνισμού. Όμως η πρόταση: "ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ..." με προβληματίζει λίγο σαν νέο άνθρωπο.

Και οι προσωπικότητες χρειάζονται, αλλά πάνω από όλα χρειάζονται ΝΕΟΙ αγωνιστές, άνθρωποι με θέληση που να είναι από το λαό και όχι το κατεστημένο και το κολωνάκι.

Μόνο οι "γνωστοί"
δε φτάνουν για να τα βάλλουμε με την ολιγαρχία που εκπροσωπεί ο Τζέφρυ και την κλίκα του. Αυτός που μπορεί να δουλέψει και να "ματώσει" για τα ιδανικά μας (όποια απόχρωση και αν έχουν αυτά) δε θα είναι αυτός με τις δύο θέσεις στο Δημόσιο και τις τρεις συντάξεις. Αυτοί δε θα βγουν μπροστά γιατί έχουν πολλά να χάσουν αν αναταράξουμε τη σούπα.

ΚΑΙ βέβαια και αυτός χρειάζεται, ο επώνυμος να δώσει το ΟΚ, αλλά ο αγώνας όπως έχει αποδειχθεί, είναι για τους νέους και τις νέες που θέλουν με πόθο να κερδίσουν τη ζωής τους...

ΦΦ

Ανώνυμος είπε...

TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ .

ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ Ν' ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ;

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ .
ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ..
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ .

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ .
ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ,ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ,ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ,ΚΑΛΕΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ,ΜΕ EMAIL H THΛΕΦΩΝΙΚΑ , ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ,ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ .
ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ.
ΥΓ
Ελληνική Νομαρχία του Ανωνύμου του Ελληνος (τότε που αντιμετώπιζαν παρόμοιες και ακόμα χειρότερες καταστάσεις):
--Δια τούτο,και ο θαυμαστός των Αθηνών αρχιστράτηγος,γνωρίζοντας να ευρίσκονται μερικοί ξένοι δούλοι και δειλοί,ανάμεσα εις τους ελεύθερους στρατιώτας του ,και μέλλοντας να συγκροτήση την μάχην μετά των εχθρών ,ηθέλησεν να εβγάλη αυτά τα εμπόδια από το στράτευμά του και επιχειρίσθη τον ακόλουθον τρόπον "Οποιος από εσας" τους λέγει,"ω στρατιώται, ,κατά τύχην αλησμόνησε κανένα πράγμα του εις την πόλιν ,ας υπάγη να το πάρη και έπειτα ας ξαναγυρίση" εις τρόπον οπού όλοι οι δειλοί με αυτήν την πρόφασιν ανεχώρησαν.Και τότε αυτός εφώναξεν "Ιδού συμπολίται μου ,οπού είμεθα ελεύθεροι από τα βάρη .Οι άνανδροι έφυγον και η νίκη είναι βεβαία δια ημάς".Καθώς και ηκολούθησεν. -----

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγώνας πρέπει να εξαπλωθεί έξω απο τα blogs και τον ηλεκτρονικό τύπο. Πρέπει να οργανώσουμε ομάδες, να τυπώνουμε προκυρήξεις, αφίσσες, να πλημυρίσουμε τον τόπο με την ειρηνική αλλά δυνατή φωνή μας, να αφυπνίσουμε όλους τους Ελληνες και τις Ελληνίδες, να τους πείσουμε να τους γυρίσουν την πλάτη, να μην αγοράζουν τις εφημερίδες τους, να μην "βλέπουν" τα "κανάλια" τους... Να μην αγοράζουν τίποτα απο τους παράνομους αλοδαπούς της Μαφίας, να πάψουν να είναι πελάτες - καταναλωτές να ξαναγίνουν συνειδητοποιημένοι πολίτες και αγωνιστές. 'Ολοι αυτοί οι προδότες μπορεί να μην έχουν πατρίδα να πονάνε όπως εμείς, έχουν όμως...τσέπη. Ας τους χτυπήσουμε εκεί! Μόνο εκεί πονάνε!

Ανώνυμος είπε...

Να πω μιά ιδέα
1 πακέτο εκτυπωτικό χαρτί(400 φύλλα) από το πλαίσιο κοστίζει 4,5 Ευρώ.Ο καθένας μας μπορεί να εκτυπώσει400 φορές στο δικό του εκτυπωτή, την επιστολή της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας και να αρχίζει να τη μοιράζει. Αν χρειαστεί πόρτα-πόρτα.Ανέξοδο είναι.

ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ είπε...

η ιδεα του παραπανω ειναι παρα πολυ καλη.... Ενα πακετο χαρτί επί 100 ανθρώπους ξέρετε τι μπορουν να πάθουν???????ΠΑΝΙΚΟ...Ομως όλο αυτο το σύστημα χρείαζεται οργάνωση.... Μία κεντρικη επιτροπη... κάτι τελος πάντων ώστε να μπορεί να λειτουργήσει άμεσα....