28/5/10

«Ολίγον λαμόγιο» ή «Ολίγον πατριώτης» δεν υπάρχει.

Σημίτης: Ο ινστρούχτορας των Μαντέληδων που έδωσε ιδεολογικό μανδύα στη λαμογιά. http://olympia.gr/2010/05/27/simitis-2

Τα παιδάκια του Σημίτη κατηγορούσαν όποιον προσπαθούσε να αντιταχθεί στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας ως “ακροδεξιούς και εθνικιστές”. Την ίδια ώρα γέμιζαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με τις μίζες του νεοναζιστικού κεφαλαίου. Όπως ακριβώς έκαναν με το Ανάν.(Ο Ανάν, οι μίζες και το παγκόσμιο ρεκόρ του Κώστα Σημίτη.)

Το υποκείμενο που έδωσε τον ιδεολογικό μανδύα προστασίας στη λαμογιά, τον μανδύα που κατέστρεψε τη χώρα και υποδούλωσε το μέλλον της, έχει το θράσος να δηλώνει την απέχθεια του για τις δηλώσεις του πνευματικού του τέκνου.

Ο μανδύας είναι απλός και ξεκάθαρος: Αγωνίζεσαι για την Πατρίδα; Αγωνίζεσαι για τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού; Αντιδράς στο ξεπούλημα της Εθνικής περιουσίας και του λαϊκού μόχθου; Ε, τότε είσαι υπερπατριώτης, εθνικιστής, ακροδεξιός.

Ο Σημίτης γνώριζε πολύ καλά ότι ο μόνος πραγματικός αντίπαλος στα ελεεινά του σχέδια ήταν αυτός που έβαζε πραγματικά την πατρίδα του πάνω από το τομάρι του.

Έβαλε λοιπόν όλους τους μηχανισμούς, από τον Κωστόπουλο του βλαχοLife style μέχρι τους νεόδμητους “αντεξουσιαστές” της κλαδικής των Εξαρχείων να τρομοκρατούν ιδεολογικά και φυσικά όποιον είχε το “θράσος” να αντιταχθεί.

Έφτιαξε και ένα ιδεολογικό συνοθύλευμα Εθνοφοβίας για να δώσει την απαραίτητη “ιδεολογική υπόσταση” στους γερμανοτσολιάδες που ανέλαβαν το βρώμικο έργο εκποίησης του Εθνικού πλούτου. Της λαϊκής περιουσίας δηλαδή.

Σήμερα ο αρχιερέας της ληστείας δηλώνει:


“Παρανομίες» και «αθλιότητες» χαρακτηρίζει ο Κώστας Σημίτης τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την «χορηγία» του κ. Μαντέλη”

Δείτε πως έστησαν ΤΟΤΕ το έργο ο Σημίτης και οι Μαντέληδες:
5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997. Η κυβέρνηση Σημίτη παρουσιάζει την Ελληνοτουρκική συμφωνία επί της νέας δομής του ΝΑΤΟ. Το μνημείο αυτό του αίσχους που ήταν η επίσημη αποδοχή “συνδιαχείρισης” του Αιγαίου με την Τουρκία προκαλεί αντιδράσεις μέσα στην κυβέρνηση. Ενδεικτικό είναι ότι ο Τούρκος υπουργός Αμυνας, Σεζγκίν, ισχυρίστηκε ότι με τη νέα δομή του ΝΑΤΟ, το Αιγαίο τίθεται υπό κοινή ευθύνη.

Τι δήλωσε τότε ο Σημίτης για τους “αντιφρονούντες”: Ο κ.Σημίτης κατηγόρησε χθες από τη Θεσσαλονίκη τους διαφωνούντες για πολιτική εθνικιστικού απομονωτισμού.

αυτή η δήλωση έγινε στις 4 Δεκεμβρίου 1997.

Την ίδια στιγμή, ο Μαντέλης δήλωνε ότι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν “ακροδεξιοί και εθνικιστές” ενώ ο κύριος Σουμάκης (τον θυμάστε;) υπερθεμάτιζε.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ, ΜΙΖΕΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΓΕΜΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ!
Όλως τυχαίως σε όλους αυτούς που λοιδωρούσαν τους αντιφρονούντες ως “πατριώτες”.
Ποιόν δουλεύετε κύριε Σημίτη;
Δεν υπάρχει “κεντρώος χώρος” φίλες και φίλοι, ούτε κάθετος κομματικός διαχωρισμός. Υπάρχει ένας οριζόντιος διαχωρισμός που τέμνει το πολιτικό σύστημα. Ή αγωνίζεσαι για την πατρίδα σου ή για την πάρτη σου, την άθλια φάρα σου.
Ή είσαι λαμόγιο ή δεν είσαι. Αυτά είναι τα δύο άκρα. “Ολίγον λαμόγιο” ή “Ολίγον πατριώτης” δεν υπάρχει.

6 σχόλια:

Unknown είπε...

ελατε τωρα ρε παιδια..που να το ηξερε ο σημιτης(θρουμπασ) οτι πηρε μιζα ο δικος του?! αχαχαχα¨)

Ανώνυμος είπε...

Ιουδαιος ο κυριος Man-Dell(+ης για το ξεκαρφωμα). Και με Ιουδαικες συνηθειες.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο. Ο κύριος Mandell-ης είναι Εβραίος, Εβραιότατος. Για αυτό δεν του αρέσει (απεχθάνεται) ο ελληνικός εθνικισμός. Όλα έχουν εξήγηση....

Ανώνυμος είπε...

Ο Σουμ-άκης τι είναι;

Ανώνυμος είπε...

Απο που βγαίνει ρε παιδιά ότι ο Μαντέλλης είναι Εβραίος;
Αν πράγματι είναι Εβραίος τότε είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο γνωστός Εβραίος Σημίτης και εγνώριζε για τις μίζες του Μαντέλλη αλλά και πολύ πιθανόν να εμπλέκεται και αυτός στον χορό της μίζας και κάνει δήθεν τώρα τον οργισμένο.

ΑΓ είπε...

Δεν ξέρω τι σημαίνει στα Εβραϊκά η λέξη MANdell ούτε αν ο Σουμάκης είναι ο Κρητικός τέως προπονητήςς του ΠΑΟ! Εγώ ξέρω την ελληνική και σε αυτήν Σημίτης σημαίνει Εβραίος! Κι όμως όλοι τον είχαμε πρωθυπουργό για χρόνια χωρίς να αντιδρούμε. Πάντρεψε την κόρη του σε εβραϊκή συναγωγή και δεν αντιδράσαμε και πάλι! Είπε ευχαριστώ στους Αμερικάνους και μας άρεσε! Το σημερινό ενδιαφέρον δυστυχώς έψιμο! Ας φροντίσουμε σε 10 χρόνια να μην ξαναλέμε ότι ο γιος του Αμερικάνου ναύτη ήταν κι αυτός Αμερικανοεβραίος και γιατί δεν κάναμε κάτι τότε (δηλαδή σήμερα) ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...