25/5/10

Αυτό το οικονομικό σύστημα πρέπει να το σκοτώσουμε

Θα ήθελα να κάνω κάποιες επισημάνσεις για το πως θα ξεφύγουμε απο την σημερινή μας τραγική κατάσταση που δεν αφορά μόνο την οικονομία αλλά πρωτίστως το πνεύμα μας.
Πρώτα από όλα πρέπει με νύχια και με δόντια και με συνεχείς υποχωρήσεις στην προσωπική μας ζωή να μην πέσουμε στην παγίδα του διχασμού που εμείς οι Ελληνες είμαστε πολύ επιρρεπείς για αυτό και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.Δεν είναι η έλλειψη γνώσεων και ικανοτήτων που μας χαρακτηρίζει αλλά ο συνεχής αλληλοσπαραγμός.
Σχεδόν όλοι οι λαοί της Γης είναι σήμερα εξαιρετικά ευάλωτοι οικονομικά στα σχέδια των Διεθνών Τραπεζιτών.
Πολύ περισσότερο απο εμάς.
Ας παίρνουν διπλάσιους και τριπλάσιους μισθούς. Αυτοί δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν ούτε ρούπι. Αν χάσουν την δουλειά τους μέσα σε μερικές εβδομάδες βρίσκονται στον δρόμο στην κυριολεξία.
Με την ηλεκτρονική κάρτα βέβαια θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο και σε εμάς. Για να μας πάρουν οι Τραπεζίτες ότι μας απέμεινε και φυσικά την ακίνητη μας περιουσία.
Αυτό προσπάθησαν και το 1821 που ο Ρόθτσιλντ ήθελε ως αντάλλαγμα αν δεν κάνω λάθος ολόκληρη την Κορινθία για να μας δώσει δάνειο. Στοχεύουν στις "εθνικές γαίες" με λίγα λόγια.
Για να βγούμε λοιπόν απο την "κρίση" σε όλα τα επίπεδα, πρέπει να αποκτήσουμε γνώσεις και σκέψη.
Για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται δουλειά και συνεργασία.
Και εδώ βρίσκεται το μεγάλο πρόβλημα του Ελληνα. Συνεργάζεται πιο εύκολα με ξένους παρά με Ελληνες.
Το να συνεργάζεσαι με Ελληνες και να αγαπάς την πατρίδα σου δεν είναι "Εθνικισμός". Πρέπει όλοι όσοι συνειδητοποιούν την απάτη που έχουν παίξει εις βάρος μας οι Παγκοσμιοποιητές να αγωνίζονται για να αφυπνίσουν τους υπόλοιπους συμπολίτες μας.
Αυτή είναι η μόνη λύση για να βγούμε μετά απο μερικά χρόνια απο το τέλμα.
Αυτό θα μας βοηθήσει να γίνουμε και καλύτεροι σαν άνθρωποι,τσακίζοντας τον ηλίθιο εγωϊσμό μας.
Απο προσωπική εμπειρία γνωρίζω πως μεγαλώνουν τα παιδιά τους οι Παγκοσμιοποιητές.Τα μεγαλώνουν με την μέθοδο που μας δίδαξαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας και οι πατέρες της Εκκλησίας.
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.
Τους μαθαίνουν να έχουν αυτοέλεγχο.
(Δεν θα δείτε ποτε ένα Ρόθτσιλντ να αγοράζει στο μικρό του παιδί πολλά παιχνίδια και ακριβά,αλλά λίγα και απλά όπως μια φτωχή οικογένεια). Εμείς αντίθετα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με την κα... Εμείς αντίθετα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με την καταστροφική μέθοδο του υπερκαταναλωτισμού και του αχαλίνωτου υλισμού,καταστρέφοντας έτσι τον χαρακτηρα τους.Τους αφαιρούμε έτσι την δυνατότητα να αναπτύξουν ανώτερα ιδανικά.
Ας πάρουμε για παράδειγμα το πως δίδαξε ο Αριστοτέλης τον Μέγα Αλέξανδρο.
Τον πήγε σε μια σπηλιά στη Νάουσα όπου κυριαρχούσε η ησυχία και βρίσκοταν μακριά απο τις πολυτέλειες και τους πειρασμούς του παλατιού.
Μακριά ακόμη και απο τα υπόλοιπα παιδιά των ευγενών που μεγάλωναν μαζί με τον Αλέξανδρο.Ο Αλέξανδρος συνήθιζε να κοιμάται ανάμεσα στους στρατιώτες τους.Ετρωγε το ίδιο φαϊ.
Οι Σπαρτιάτες βασιλιάδες πολεμούσαν ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ και ζούσαν μαζί με τους υπόλοιπους ΟΜΟΙΟΥΣ Σπαρτιάτες.
Ετσι κατάφερναν και κρατούσαν την συνοχή στο λαό τους αλλά και ενέπνεαν τους συμπολεμιστές τους.
Ετσι κατάφερναν και γίνοταν οι ίδιοι καλύτεροι και τους κατέστρεφαν οι αρνητικές συνέπειες τις καλοπέρασης.
Οι γέροντες της εκκλησίες μας λένε να απαλλαγούμε απο τα πάθη μας.
Και ο Αλέξανδρος απο τα πάθη του κατάφερνε να απαλλαγεί με τον κοιμάται με τους συμπολεμιστές του.
Σήμερα η ηγεσία των Ελλήνων είναι για τα μπάζα.Το ίδιο και η πλειοψηφία των Ελλήνων.Είμαστε για τα μπάζα.
Πρέπει επιτέλους να φροντίσουμε για την αφύπνιση του εαυτού μας και των συνελλήνων.
Και πρέπει να ζοριστούμε πολύ περισσότερο απο ότι στο παρελθόν γιατί ο εχθρός είναι αόρατος.Ο εχθρός δεν είναι στην Βουλή.Ούτε στο δημόσιο τομέα.
Και επειδή ο Ιησούς έλεγε οτι θα κριθούμε για τις πράξεις μας και μόνο,ας ενημερωθούμε πρώτα εμείς και ας διαδόσουμε το ντοκυμαντέρ "Money Masters" για να δούμε ποιοί φταίνε για την σημερινή οικονομική μας κατάσταση.
Αυτό το οικονομικό σύστημα πρέπει να το σκοτώσουμε, όπως σκότωσαν πολλά "τέρατα" στο παρελθόν οι Ελληνες ήρωες και Αγιοι.
Για να σκοτώσεις όμως το τέρας πρέπει να γνωρίζεις. Να γνωρίζεις τα δυνατά και αδύνατα σημεία του τέρατος όπως ο Ηρακλής όταν νίκησε την Λερναία Υδρα.
Όπως τις Στυμφαλίδες Ορνιθες.

Ας βάλουμε λοιπόν λίγο "νερό στο κρασί" μας ο καθένας και ας διαδώσουμε την αλήθεια....

Με θερμούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ο "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: