27/5/10

Η παγκόσμια χούντα θα μας πουλάει το νερό μας

Λέμε OXI στην ιδιωτικοποίηση της ύδρευσης της Θεσσαλονίκης

Πριν από έναν μόλις χρόνο, ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ, ως αντιπολίτευση, ήθελαν δήθεν να ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ οποιαδήποτε συμφωνία για παραχώρηση ποσοστού της ΕΥΑΘ σε ιδιώτες καθώς ΑΥΤΗ ήταν η θεατρική παράσταση που έπρεπε να παίξει σύμφωνα με τις εντολές της Bilderberg. Εδώ και χρόνια έχει ΗΔΗ προαποφασιστεί να ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ώστε να βρεθούν όλες οι ΔΕΚΟ στο χρηματιστήριο κι από 'κεί στα χέρια ων κερδοσκόπων-τραπεζιτών της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που πρόσφατα ... ΑΠΑΙΤΗΣΕ (!) να δημιουργηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου!
Έτσι τον δρόμο που πήρε ο ΟΤΕ και βρέθηκε ξαφνικά στα χέρια Γερμανών υπό τη διοίκηση του κατηγορούμενου για κακούργημα Παναγιώτη Βουρλούμη-Bilderberg-ΕΛΙΑΜΕΠ-Soros θα ακολουθήσει και το νερό που τρέχει στις βρύσες μας στη θεσσαλονίκη.
Από ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ, γίνεται εμπόρευμα το οποίο μπορεί να καταλήξει πάλι στα χέρια εταιρίας του Soros ή κάποιου Τούρκου εθνικιστή επιχειρηματία ώστε να αρχίσουν 1 εκατομμύριο Μακεδόνες να κάνουν κωλοτούμπες προκειμένου να ΜΗΝ διψάσουν.
Υπενθυμίζω ότι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή ΚΡΙΣΗ+ΔΝΤ ... ο Εβραίος Soros μαζί με τον Εβραίο Elsztain σήμερα ΕΛΕΓΧΕΙ την παραγωγή ΓΑΛΑΚΤΟΣ και ΚΡΕΑΤΟΣ στην Αργεντινή μέσω της εταιρίας CreSud (400.ooo εκτάρια και 85.000 αγελάδες με παραγωγή 6.000.000 λίτρων γάλακτος ετησίως) και προσπαθείστε να φαναστείτε τις δυνατότητες άσκησης ΠΙΕΣΗΣ που έχει πλέον ως κερδοσκόπος στις κυβερνητικές αποφάσεις...ελέγχοντας το γάλα των Αργεντινών.
Με το πρόσχημα της πιθανότητας χρεοκοπίας...το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τις "μεταρρυθμίσεις" του Καραμανλή...που είχαν ξεκινήσει επί του "γκουρού" Σημίτη και τις οποίες βαφτίζει "ΕΥΡΕΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ", "ΑΝΤΛΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ" κλπ. Με λίγα λόγια...ΠΑΠΑΡΙΕΣ!
Ο σχεδιασμός είναι της Bilderberg και είναι ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΣ και του Σημίτη. Για να περάσουν όλα αυτά χωρίς να το αντιληφθούμε μας βομβαρδίζουν καθημερινά μέσω των διαπλεκόμενων πορνοδημοσιογράφων... με ειδήσεις πανικού, εκατέρωθεν κομματικά καραγκιοζιλίκια, εκ του ασφαλούς ... ομολογίες χρηματισμού και φυσικά εκατομμύρια ανούσια γενικόλογα και υπονοούμενα.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ που έβαλαν περιγράφοντας το ξεπούλημα ΟΛΩΝ των ΔΕΚΟ:
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!
Διαβάστε τώρα τις "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" των μελών της Bilderberg στην Ελλάδα και τους κατοίκους της σε συνδυασμό με τις μειώσεις στους μισθούς και συντάξεις!!!

Επειδή όμως το θέμα μας είναι το νερό της βρύσης που θέλουν να ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ οι εργατικοί "σοσιαληστές" όπως ακριβώς ιδιωτικοποίησαν τις ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ της Ελλάδας δημοσιεύοντας ΠΛΑΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των δεικτών του χρηματιστηρίου, εγκλήματα για τα οποία ΚΑΝΕΙΣ τους δεν πλήρωσε... ας πάμε στην γειτονική Ιταλία την οποία συνήθως ακολουθούμε από πλευράς "εκσυγχρισμού".
Η φωτογραφία είναι από έρευνα Ιταλών δημοσιογράφων σε πόλη της Ιταλίας (Caserta) όπου ιδιωτικοποιήθηκε το νερό. Βλέπετε την απόγνωση στην έκφραση του κατοίκου αυτής της πόλης από τον οποίο μάθαμε μερικά πολύ χρήσιμα γεγονότα. Η εμπειρία λοιπόν από τη γειτονική Ιταλία έχεις ως εξής:

- Λίγες μέρες μετά την ιδιωτικοποίηση ... η τιμή του νερού ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ. Δύο συνταξιούχοι πλήρωναν 150 ευρώ κάθε δίμηνο για νερό και αποχέτευση!
- Η εταιρία που σύμφωνα με τους ΨΕΥΤΕΣ πολιτικούς θα αναλάμβανε και τη συντήρηση ή ανανέωση του δικτύου... ΔΕΝ άλλαξε ΟΥΤΕ μισό μέτρο σωλήνα με αποτέλεσμα οι βρύσες να τρέχουν ΛΑΣΠΗ ολοένα και συχνότερα.
- Τα γραφεία της εταιρίας ήταν ΜΟΝΙΜΩΣ κλειστά και ο κόσμος επικοινωνούσε (λέμε τώρα...) με ένα τετραψήφιο τηλέφωνο στο οποίο φυσικά απαντούσε ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ!
- Η ανταπόκριση της εταιρίας στις ανάγκες των χρηστών του νερού...ήταν πρακτικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ
- Ο κόσμος τελικά βγήκε στους δρόμους με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό η εταιρία να ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ αναγκαστικά στον δημόσιο έλεγχο.
Η απάντηση των περιφερειών στην Ιταλία απέναντι στις πολιτικές ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της κεντρικής εξουσίας ήταν να εκδώσουν αποφάσεις με τις οποίες ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ μαζί με το δίκτυο ύδρευσης ως ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ άρα δεν μπορεί να οριστεί τιμή μονάδας και ΔΕΝ υπάγεται στις οδηγίες της Ευρώπης περί ελεύθερου ανταγωνισμού.
Το σίγουρο είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο ανταγωνισμός ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ σε κανέναν τομέα σε επίπεδο μεγάλων εταιριών. Τα καρτέλ ζουν και βασιλεύουν και στο ΓΑΛΑ, και στο ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, και στην ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, και ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ αλλά ακόμα ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΚΤΙΚΑ όπου τις τιμές αποφασίζουν οι μαφιόζοι των κρεαταγορών και των λαχαναγορών. Επομένως ... ΔΕΝ χρειάζεται να προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. Γιατί απλά ... ξέρουμε ότι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ πρέπει να μπει στο χρηματιστήριο σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!.

Πηγή ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: