26/5/10

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΞΑΝΑ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ο πολίτης δεν περιμένει από την πατρίδα να τον ευεργετήσει, αυτό το ζητάει ο σκλάβος από τον αφέντη του, ο πολίτης είναι η πατρίδα

Η κρίση τους πρέπει να γίνει ευκαιρία των κρατών-εθνών. Έχουμε φτάσει στο σημείο όπου η ιστορία γυρίζει σελίδα και γυρίζει σελίδα χωρίς να ρωτήσει κανένα, είναι νόμος της φύσης και όσο και αν προσπαθούν κάποια κέντρα να βιάσουν τις εξελίξεις ή να επηρεάσουν ή ακόμη και να δημιουργήσουν καταστάσεις δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να επισπεύδουν το τέλος τους.
Αυτά τα κέντρα δεν ζητούν το χρήμα γιατί το έχουν, αυτό που ζητούν είναι η απόλυτη εξουσία, η αίσθηση ότι τους ανήκουν όχι μόνο τα υλικά αγαθά αλλά οι ίδιοι οι άνθρωποι. Είναι η διαχρονική μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό, στην αρετή και στην κακία, στο φως και στο σκότος.
Ο αγώνας που δίνουμε δεν είναι τοπικός, σαφώς και αγωνιζόμαστε για την εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδος αλλά όλα τα έθνη δίνουν τον δικό τους αγώνα ενάντια στην παγκόσμια κυριαρχία των αγορών-τραπεζιτών ή όπως αλλιώς ονομάζονται αυτά τα κέντρα.
Ο καθένας από εμάς θα καταλάβει αργά η γρήγορα πως θα πρέπει να διαλέξει -όπως ο Ηρακλής- το μονοπάτι που θα πρέπει να ακολουθήσει, αλλά κριτήριο δεν θα είναι πια τι θα αρπάξουμε αλλά τι μέλλον θέλουμε για τα παιδιά μας.
Ανάλογα με ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσουμε ή θα παραδώσουμε τα παιδιά μας σκλάβους στη νέα τάξη πραγμάτων ή ελεύθερους ανθρώπους που θα αποφασίζουν και θα δημιουργούν οι ίδιοι το μέλλον τους.
Ο αγώνας είναι πολυδιάστατος αλλά η πρώτη νίκη πρέπει να είναι ενάντια στην βόλεψη μας, στον κακομαθημένο-καλομαθημένο εαυτό μας, πρέπει όλοι να καταλάβουν πως ήρθε η ώρα να πάψουν να είναι ραγιάδες και να γίνουν πολίτες, πρέπει να καταλάβουν πως η πατρίδα που "σκοτώνει" τα παιδιά της είναι αυτοί οι ίδιοι, εμείς είμαστε η πατρίδα μας, η κάθε πέτρα,το κάθε δέντρο, κάθε κόκκος χώματος αυτού του ιερού τόπου είναι ποτισμένος εδώ και χιλιάδες χρόνια από το αίμα των προγόνων μας και είναι δική μας πατρίδα και των παιδιών μας.
Ο πολίτης δεν περιμένει από την πατρίδα να τον ευεργετήσει, αυτό το ζητάει ο σκλάβος από τον αφέντη του, ο πολίτης είναι η πατρίδα και οι πράξεις του γυρίζουν σε αυτόν τον ίδιο.

Ζήτω η αιώνια Ελλάς,ζήτω η ελευθερία. Όλοι στον αγώνα ενωμένοι, για την νίκη των Ελλήνων και ολόκληρης της ανθρωπότητας ενάντια στην ντόπια και παγκόσμια ολιγαρχία.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Ο αγώνας είναι πολυδιάστατος αλλά η πρώτη νίκη πρέπει να είναι ενάντια στην βόλεψη μας, στον κακομαθημένο-καλομαθημένο εαυτό μας, πρέπει όλοι να καταλάβουν πως ήρθε η ώρα να πάψουν να είναι ραγιάδες και να γίνουν πολίτες".

Θα συμφωνήσω μαζί σου, αν και, όσοι είναι να ξεβολευτούν θα το κάνουν αργά ή γρήγορα. Οι υπόλοιποι αποτελούν το συναρπαστικό κομάτι της κοινωνίας που συνήθως το αποκαλούμε "φύρα".
Και τις μέρες του Πολυτεχνείου, δεν ήταν απ΄έξω απ΄τα κάγκελα ΟΛΟΙ !!
Ύστερα θα πρέπει να αναλογιστούμε και την ευθύνη εκείνων που μπορούν να ηγηθούν, που μπορούν να εμπνεύσουν, αλλά δεν το κάνουν ακόμα.
Ο κόσμος είναι περίεργος. Μπορεί να του πεις την ΥΨΙΣΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και να μην καταλάβει τίποτα είτε γιατί δεν θέλει είτε γιατί δεν μπορεί.

Ας κρατήσουμε το φως αναμμένο και ας μην μας λυγίσει ο Ύπνος.
Και όπως γράφεις στην αρχή, ο πανικός δεν είναι με το μέρος μας.

Ένας συνοδοιπόρος!

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...