22/8/10

Δεν θέλω ουουου, δεν θέλω ουουουου!!!!

Το καλύτερο έρχεται. Γενικό «μαύρισμα» τον Νοέμβριο.

Καλό το κράξιμο, καλά τα γιούχα και οι φωνές , αλλά οι σφαλιάρες είναι πάντα πιο αποτελεσματικές

Συνοπτικά αντιγράφω με καθυστέρηση λόγω διακοπών από άλλα μπλόγκ.

Στην Πάρο, σε ταβέρνα του νησιού , όταν εμφανίστηκε ο σέρφερ παπαΕβραίου με τη γυναίκα του, την ασφάλειά του, και παρέα μερικά τοπικά κομματόσκυλα του Σαραγκούση,
ο κόσμος άρχισε ένα παρατεταμένο "ουουου" εν χορώ, ενώ εκτοξεύονταν απίστευτες βρισιές.

Της Παναγίας ,στη Λευκάδα, στον Αγιο Ιωάννη, θαμώνες της ταβέρνας Τηλέγραφος, στην οποία πήγε για φαγητό, αποδοκίμασαν τον υφυπουργό εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη , ο οποίος θέλοντας να αποφύγει τα χειρότερα, δεν απάντησε, αλλά μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε από την ταβέρνα.

Αλλά και ο αθεόφοβος "μέγας τραγουδιστής", που πήγε στην Τήνο της Παναγίας, γλύτωσε ,από την αγάπη του λαού, μετά από επέμβαση της αστυνομίας. Μετά την θεία λειτουργία ,οι «επίσημοι» (Πάγκαλος, βουλευτές, νομάρχης, δήμαρχοι κ.λπ) βγήκαν από τον ιερό ναό προκειμένου να ακολουθήσουν τη λιτανεία της εικόνας της Μεγαλόχαρης, μπας και κάνει το θαύματης για να σωθεί η κυβέρνηση παπαΕβραίου.
Κατά την έξοδο του Πάγκαλου ακούστηκαν αποδοκιμασίες. Ο Πάγκαλος προχώρησε και έκατσε μαζί με τους άλλους επίσημους στην άκρη του διαδρόμου που είχε σχηματίσει ο κόσμος για να περάσει η εικόνα που θα έβγαινε από το ναό και να ακολουθήσει η λιτανεία.Τότε κάποιος παρευρισκόμενος, κινήθηκε προς το μέρος του, και επενέβησαν οι αστυνομικοί προκειμένου να τον απωθήσουν, τον έριξαν στο έδαφος και έπεσαν από πάνω του!!! Μετά από το περιστατικό αυτό ο Πάγκαλος , έβγαλε, υπό την έντονη μουρμούρα των παρευρισκομένων πιστών, ένα λογίδριο 2 λεπτών, και αποχώρησε άρον- άρον, με το ελικόπτερο με το οποίο, πήγε στην Τήνο.
Στην κοσμική Πάρο πάλι , 4 πολίτες ,γιουχάρισαν τον πρώην πρόεδρο της βουλής κ. Σιούφα. Το περιστατικό είναι πραγματικά πρωτοφανές αλλά ενδεικτικό της οργής του κόσμου για τον πολιτικό κόσμο. Ο Σιούφας με την παρέα του καθόταν σε ψαροταβέρνα στην Αλυκή της Πάρου.. Ένας από τους παραθεριστές ,πλησιάζει τον κ. Σιούφα και ακολουθεί ο εξής διάλογος :
Παραθεριστής: "είστε ο κ. Σιούφας;"
Σιουφας: "μάλιστα..."
Παραθεριστης : "Να σε βρίσω τώρα ή να σε βρίσω μετά που θα τελειώσεις το φαγητό;"
Σιουφας : "τώρα..."

Στην συνέχεια ο παραθεριστής απομακρύνεται και επιστρέφει κραδαίνοντας ένα χαρτί. Ήταν ο δικός του λογαριασμός τον οποίο πέταξε στο τραπέζι του Σιούφα και είπε : "πάρτε να τον πληρώσετε από τα κλεμμένα...". Το τι έγινε στη συνέχεια δεν λέγεται, αφού ο μεν πρώην πρόεδρος της βουλής σηκώθηκε να φύγει αντιλαμβανόμενος τι πρόκειται να ακολουθήσει αλλά μια κυρία από την παρέα του κ. Σιούφα πέταξε το πιπέρι στους... αντιπάλους. Το επεισόδιο έληξε στο αστυνομικό τμήμα .

Άγριο κράξιμο έπεσε και στον Ζαγοριτη..... τον αποκαλεσαν "λαδοποντικα" σε ταβερνα , στη μεσσηνιακή Μάνη, στο χωριό της γυναίκας, τις Κιτριές. Ο Λευτέρης Ζαγορίτης μαζί ,με την σύζυγό του και μια παρέα φίλων ,στην ταβέρνα "Σάντοβα", έτρωγαν ψητό αστακό. Τον κράξανε «λαμόγιο» και «λαδοπόντικα», και ο Ζαγορίτης άφησε στη μέση τον αστακό και αποχώρησε διακριτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...