28/8/10

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση Επελαύνει

Ο ευρύπρωκτος Γερμανός υπουργός εξωτερικών , Γκουΐντο Βεστερβέλε, κάλεσε την Σερβία να αντιληφθεί την πραγματικότητα για το Κόσοβο, δηλαδή, ότι απώλεσε οριστικά το Κόσοβο απ τον έλεγχό της , εάν θέλει μελλοντικά την ένταξή της στην ΕΕ.
«Είναι η πραγματικότητα, η ανεξαρτησία του Κοσόβου» τόνισε ο κίναιδος υπουργός, προς τη σερβική ηγεσία , απαιτώντας την απόσυρση του ψηφίσματος που έχει καταθέσει το Βελιγράδι στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Η «πόρτα» της ΕΕ, «πολύ δύσκολα θα ανοίξει για την Σερβία», εάν δεν αποδεχθεί προηγουμένως αυτήν την πραγματικότητα, είπε.
Η Αθέατη Παγκόσμια Διακυβέρνηση, αποφασίζει πλέον για την εδαφική ακεραιότητα των χωρών και καταργεί την εθνική ανεξαρτησία.

H επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάθριν Αστον ζήτησε από την Κένυα «να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της» και να συλλάβει τον πρόεδρο του Σουδάν Ομαρ ελ-Μπεσίρ, εναντίον του οποίου εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, με την κατηγορία της γενοκτονίας.

«Η Ύπατη εκπρόσωπος της ΕΕ για τις εξωτερικές υποθέσεις είναι ανήσυχη από την επίσκεψη του Σουδανού προέδρου ελ Μπεσίρ στην Κένυα, μια χώρα που έχει επικυρώσει το καταστατικό της Ρώμης, την ιδρυτική συνθήκη του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου», αναφέρεται σε ανακοίνωση των υπηρεσιών της κ. Αστον.


Σπ.Χ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λύση νόμιμη δεν υπάρχει .
Μην περιμένετε οι δικαστές να δώσουν λύση .
Ούτε οι δικηγόροι , Ανδριόπουλοι , θα μας δώσουν λύση .
Μόνο οι Ανδρειωμένοι Έλληνες με τα άρματα στα χέρια ,
θα μας δώσουν λύση .
Άντε Τσολιάδες , μου βγείτε στους δρόμους και μην αφήσετε μαυρόημίμαυρο και αλβανικό , ρουθούνι .

Ιωάννης Παναγάκος είπε...

Σε σχέση με το σχόλιο "λύση νόμιμη δεν υπάρχει". Μια σκέψη, μια ιδέα, μέσω μιας ερώτησης-απορίας: Μέσα στα αδικήματα για τα οποία υποβλήθηκε η μήνυση για εσχάτη προδοσία, δεν υπάρχουν αδικήματα που διώκονται αυτεπάγγελτα από τους λειτουργούς της δικαιοσύνης; Αν ναι, μήπως θα έπρεπε να γίνει μια μήνυση κατ' αγνώστων για παράβαση καθήκοντος, όσον αφορά την αυτεπάγγελτη αυτή δίωξη; Δεν ξέρω, δεν είμαι ειδικός. Μια σκέψη, στηριζόμενη, νομίζω, στην απλή λογική, έκανα. Μια απορία έχω και ρωτάω.
Ιωάννης Παναγάκος -Άνχης (ΠΖ) ε.α. – Σ.Σ.Ε./1971