16/10/10

Θέλει η πουτάνα να κρυφθεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει

Δύο Καθολικοί, ο Σαμπατάι, (ο χαφιές της Ασφάλειας και του Λαθροδήμαρχου), δύο κυρίες από το γραφείο Τύπου του Σαμαρά, οι πατσαβούρες της Βέρμαχτ, και το ιουδαϊκό ΠΑΣΟΚ συνέπραξαν , κατά της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Το παρακάτω σημερινό σχόλιο τα αποκαλύπτει ΟΛΑ.«Στο τέλος για να δικαιολογήσουν τις αρπακτές θα προφασίζονται πως δεν κατεβήκαν τελικά γιατί...τους πολεμά το σύστημα!!!»

Αυτή ακριβώς ήταν η πρόταση, Τάσου1-Τάσου 2- Ελιζαμπέτας ,την Παρασκευή 7/10 στην Μαυροκορδάτου.


Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι συναίβει(εκτός από το δημοσίευμα γνωστού ιστολογίου-φερεφώνου του ΣΤΟΚΟΥ και των ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ); παρακαλώ ενημερώστε μας.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι ο Σαμπαταϊ;
Ο μαλακας του
(Σαβ Οκτ 16, 03:12:00 πμ) σχολιου;
Ονοματεπωνυμο, τηλεφωνο, και διευθυνση pleeeeeease!

ο Ραβινος

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΦΕΣ ΑΥΓΩΝ:
"ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ"

ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα η Χρυσή Αυγή φταίει και για τα εσωτερικά σας προβλήματα (κοινώς, τα χάλια σας);Έτσι, συνεχίστε να λασπολογείτε τη Χρυσή Αυγή...

Ανώνυμος είπε...

O Σαμπετάι είναι κάποιος επονομαζόμενος Σάββας εκδότης πολύ γνωστής εφημερίδας που την πήρε από κάποιον άλλο ομοεθνή του που μας άφησε χρόνους.
Η εφημερίδα παρουσιάζεται ως εθνικιστική και πατριωτική αλλά εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα και κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες.

Ανώνυμος είπε...

@Aνώνυμος Κυρ Οκτ 17, 04:02:00 μμ

Η Χ.Α. είναι μια τυπική οργάνωση των "άκρων" η ηγεσία είναι πράκτορες της ασφάλειας και οι από κάτω ένα τσούρμο ηλίθιοι ή αφελείς.
30 χρόνια ιστορίας της συγκεκριμένης οργάνωσης και δεν έχει καταφέρει τίποτε απολύτως πέρα από το να καταστρέφει σωρία αξιόλογων εθνικιστών (Περίανδρος, Κουσουμβρής κλπ), να δυσφημεί τον εθνικιστικό χώρο και να προβοκάρει-διαλύει κάθε αξιόλογη πατριωτική κίνηση.

Εσύ σε ποιά κατηγορία ανοίκεις, στους ηλίθιους ή στους χαφιέδες Ανώνυμε; Μην απαντήσεις, απλά αναλογίσου το.

Ανώνυμος είπε...

Χαφιές δεν είμαι. Και σίγουρα δεν είμαι ηλίθιος. Και δεν είμαι και άσχερτος σαν εσένα. Σαν εσένα που δε μπορείς αντιληφθείς ότι για ένα αυθεντικό εθνικιστικό κόμμα, δεν είναι εύκολη υπόθεση η άνοδος στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης. Και παρά τις δυσκολίες για την ανάπτυξη ενός αυθεντικού εθνικιστικού κινήματος στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης, μια χαρά άνοδο έχει. Και στις κάλπες και στο δρόμμο... Τα περι "καταστροφής" Περίανδρους-Κουσουμβρή τα αφήνω ασχολίαστα, γιατί πολύ απλά όποιος γνωρίζει, γελά με αυτά που γράφεις.
Τώρα για το "προβοκάρει-διαλύει" για εξήγησέ μου κι εμένα να καταλάβω;
Πώς ακριβώς προβοκάρει διαλύεει τις πατριωτικές κινήσεις;
Αφού λοιπόν η Χρυσή Αυγή είναι το πρόβλημα τότε γιατί δεν ενωνόντουσαν η ΕΠΕΝ με το ΕΝΕΚ; Γιατί δεν ενονόντουσαν η Πρώτη Γραμμή με το Ελληνικό Μέτωπο, την Εθνική Συμμαχία και το Κόμμα Ελληνισμού;
Η "κακιά" Χρυσή Αυγή φταίει που δεν ενώθηκαν μεταξύ τους όλοι αυτοί οι "καλοί" και "άξιοι";
Δεν είμαι αφελής για να τρώω κουτόχορτο...

Ανώνυμος είπε...

για τα ΑΥΓΑ και τις παριές τους, αρκεί να δούμε τί έγινε με την πορεία κατά του νεο-οθωμανισμού που οργάνωσε ο καραμπελιάς, οι πόντιοι, οι κούρδοι κτλ.
Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση για την διοργάνωση της πορείας, εμφανίστηκε και δεύτερη πορεία λίγα μέτρα πιο μακρία, στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη.
αποτέλεσμα ήταν να μιλούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ περί ακροδεξιών, νεοναζί, φασιστών κτλ.
Αφού λοιπόν όσοι ήταν στην κανονική πορεία στην κλαυθμώνος έφαγαν ξύλο και δακρυγόνα και "άνοιξαν" το δρόμο κάνοντας την πορεία, ακολούθησαν από πίσω μερικά ΑΥΓΑ και μετά καμάρωναν ότι έκαναν και διαμρτυρία...

ΥΓ. μην σκεφτεί κανείς να πεί την λέξη προβοκάτσια...

Ανώνυμος είπε...

Το ότι επετράπει στα αυγά να κάνουν πορεία ενώ στους άλλους του Καραμπελιά όχι, σου λέει κάτι;

Ανώνυμος είπε...

κάποτε ήμουν ουδετερος. Μια προσωπικη συνομιλια με τον "Σαμπατάι ένα βραδυ όμως, κατάφερε να μου ξεκαθαρισει το τοπίο και με στρεψει υπέρ του Χατζάρα.
"Έλληνας Ιθαγενής", Σάββα...
Θυμάσαι; Μεχρι και προσωπικες απειλες δεχτηκα απο εσενα επειδη δεν ακολουθουσα πιστά όλα όσα μου έλεγες...

Ωραια προσπαθουν να το παιξουν το παιχνιδακι τους καποιοι ψευτοπατριωτες, αλλά δυστυχως για σας κυκλοφορουν και ανθρωποι με στοιχειώδη νοημοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι η Χρυσή Αυγή... Βρες μου το κάλεσμα της Χρυσής Αυγής σε πορεία για εκείνη τη μέρα βρε εξυπνάκια! Γιατί απ' ότι ξέρω η Χρυσή Αυγή δε διργάνωνε πορεία εκείνη τη μέρα στην Αθήνα! Αλλά έτσι είναι...ρίχνε λάσπη στη Χρυσή Αυγή...για να καλύψεις τα δικά σου χάλια! Κατα τα άλλα, την πορεία εκείνη τη μέρα στην Κολοκοτρώνη τη διοργάνωναν οι Ανένταχτοι Πατριώτες (τους οποίους υποστήριξε η Χρυσή Αυγή,παροτρύνποντας τον κόσμο να συμμετάσχει στη δική τους πορεία, αλλα δε συμμετείχε η ίδια οργανωτικά), τους οποίους κάποιοι δεν τους ήθελαν σε μια ενωτική πορεία κατα του Ερντογάν, αφού προτιμούσαν να πορευθούν με Κούρδους λαθρομετανάστες (έτσι για να δείξουν τις προθέσεις του για την Αθήνα. Παρεπιπτώντος...στην πορεία του Άρδην, υπήρξανε και κάποιοι άλλοι πατριώτες (άσχετοι με τη Χρυσή Αυγή και το στΟχΟ) που επεχείρησαν να πάνε στην Κλαυθμώνος και ο Καραμπελιάς τους έδιωξε... Τότε δεν επενέβη κανένας απο τους "εθνοσωτήρες" που σήμερα ζητάνε την ψήφο τους, να ζητήσει τα ρέστα απο τον Καραμπελιά που έδιωχνε Έλληνες απο την πορεία του). Δε σας συμφέρει να μιλάτε για την Κλαυθμώνος κύριοι...

Ανώνυμος είπε...

@Aνώνυμος Δευ Οκτ 18, 09:33:00 μμ

Η απάντηση στο ερώτημα γιατί δεν ενώνεται ο υπόλοιπος "πατριωτικός" χώρος είναι απλή. Δεν είστε μόνο εσείς οι σάπιοι στο χώρο, κάποιοι σπέρνουν μόνιμα ζιζάνια. Απλά εσείς είστε εξώφθαλμα σάπιοι και χαφιέδες. Όχι όλοι βέβαια, η ηγεσιας σας, οι από κάτω είστε απλά είτε επαγγελματίες μπράβοι/νταβατζήδες (και με επαφές με διάφορες υπηρεσίες ντόπιες και ξένες...ελπίζω να με πιάνεις!) ή βλήματα που νομίζουν πως ο σατανολάτρης, ανώμαλος αρχηγίσκος σου είναι ο νέος Χίτλερ!


Τώρα για τον Περίανδρο άσε τη πλακίτσα ότι όποιος ξέρει γελάει με τα όσα γράφω και ψάξε τις δηλώσεις που έχει κάνει για τον φαιδρό αρχηγίσκο σου και τον προδοτικό του ρόλο. Αντίστοιχες έχει κάνει και ο Κουσουμβρής (μέχρι και βιβλίο έγραψε και το κάνατε μούγκα) ο Γκέκας αλλά και άλλοι.
Όμως κάτσε ξέχασα, όλοι αυτοί είναι "αδερφές" σύμφωνα με τον φαιδρό αρχηγίσκο. Τους εκθείαζε όσο ήταν στην οργάνωση και μόλις τον αποκήρυξαν αηδιασμένοι τους βάπτισε "αδερφές". Φαίνεται πως το κουσούρι του ο κοντοπίθαρος αρχηγίσκος αρέσκεται να το κολλάει ρετσινιά σε όσους μισεί. Κλασσική ομοφυλοφιλική και χαφιεδίστικη τακτική.

Συμπερασματικά, όχι τρως κουτόχορτο απλά, το τρως και το απολαμβάνεις με τη σέσουλα. Μέχρι που αργά η γρήγορα θα έρθει και η δική σου σειρά και θα την πατήσεις όπως και οι παραπάνω και τότε θα σε βγάλει και εσένα "αδερφή" ο τραγελαφικός χιτλερίσκος.

Ανώνυμος είπε...

@08:37:00 πμ
Ασ'τα μεγαλε, θυμόμαστε πάρα πολύ καλά τι έγινε εκειν τν ημέρα, δεν πασχουμε απο αλζχάιμερ.
Όσο για τους Κουρδους που αναφερεις, τι σε κοφτει εσενα που διαδηλωσαν κατα του Τούρκου; Θύματά του δεν είναι και αυτοί; Θα τους το απαγορεψουμε; Αν δεν υπεφεραν απο τν Τουρκια αγαπητε οι Κουρδοι, δεν θα τους ετρωγες εσυ στη μαπα στην Ελλάδα.
ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.

Α προπό... τι σχεση εχει η Ελληνικη Χρυση Αυγη με την διεθνη σατανιστική οργανωση Golden Dawn; Δεν νομιζω να ειναι μόνο το όνομα που τις συνδεει...

Ανώνυμος είπε...

για την πορεία...
όπως λές η Χ.Α. στήριξε την πορεία των Α.Πατριωτών.
Φυσικά δεν κάνατε τίποτα όταν οι υπόλοιποι έτραγαν ξύλο και δακρυγόνα, παρά μόνο κάποιες γραφικότητες οι οποίες έδωσαν βήμα στα καθεστωτικά ΜΜΕ να μιλούν περί ακροδεξιών, νεοναζι κτλ.
Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...