23/10/10

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 49 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.

Η απόφαση στηρίζεται στο άρθρο 18 του Ν.3852 που αναφέρει ότι "κάθε συνδυασμός περιλαμβάνει δημοτικούς συμβούλους σε αριθμό ίσο τουλάχψιστον με τον αριθμό των εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας".

Το άρθρο 19 του Ν.3852 όμως αναφέρει, ότι "η δήλωση του συνδυασμού είναι νόμιμη εάν περιλαμβάνονται σε αυτή υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για το 1/2 του συνόλου των εκλογικών περιφερειών και ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι τουλάχιστον ίσος με τον αριθμό των εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας".

Αυτό σημαίνει ότι το ψηφοδέλτιο είναι νόμιμο εάν περιλαμβάνει 6 δημοτικούς συμβούλους στο 1ο διαμέρισμα,3 στο τρίτο, 6 στο τέταρτο,και 6 στο πέμπτο. Δηλαδή 21 και όχι 49 υποψηφίους.

Το πραξικόπημα με άνωθεν εντολές είναι σαφέστατο.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι λαμόγια είν' αυτά ρε... Θα σου 'λεγα να τους έκανες μήνυση αλλά το παιχνίδι είναι στημένο απ' όλες τις μπάντες και φαίνεται. Κρίμα. Θα έλεγα τι πραγματικά τους αξίζει αλλά άσε, αφήνουμε την βία στους πράκτορες.

Ανώνυμος είπε...

Γίναμε Σικάγο: Μαχαίρωσαν 22χρονο για το κινητό

Στο νοσοκομείο 22χρονος νεαρός που είδε το χάρο με τα μάτια του στον Κολωνό.
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Θεσπρωτίας, όταν τρία άτομα του...
επιτέθηκαν με μαχαίρι και του κατάφεραν χτυπήματα για να τους δώσει ό,τι είχε πάνω του. Η λεία των αδίσκακτων κακοποιών ήταν ένα κινητό και λίγα χρήματα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με τραύματα από μαχαίρι στο κέντρο υγείας Περιστερίου όπου νοσηλεύεται. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται
http://apokalipsi-gr.blogspot.com/2010/10/22_23.html#more

Ανώνυμος είπε...

Πιάστηκαν με την τηλεόραση στην αγκαλιά.Είχαν κάνει μπάζα 60.000 ευρώ!

Γερή μπάζα είχαν κάνει Πακιστανοί που έμπαιναν σε διαμερίσματα και τα ξάφριζαν.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η...
αστυνομιά συνέλαβε στα πράσα 23χρονο στην οδό Αγίου Σώστη και Αγίου Κηρύκου στο Περιστέρι, μαζί με άλλα δύο άτομα.


Πιάστηκαν με μία τηλεόραση ανά χείρας, έναν φορητό υπολογιστή και μία φωτογραφική μηχανή. Όπως αποκαλύφθηκε είχαν διαπράξει συνολικά 15 κλοπές και είχαν βγάλει 60.000 ευρώ.
newsit.gr

Ανώνυμος είπε...

TA ELLHNOPOYLA ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΑ!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

Νεαροί “ποντικοί” συνελήφθησαν στη μαρίνα Φλοίσβου. Είχαν ανοίξει συνολικά 11 αυτοκίνητα.

Ο 19χρονος Ιρακινός και ο
16χρονος Παλαιστίνιος πιάστηκαν στα πράσα να ανοίγουν ΙΧ, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο συνεργοί τους. Όπως προέκυψε από την προανάκριση στο παρελθόν είχαν διαπράξει ακόμη 11 διαρρήξεις αυτοκινήτων στην ίδια περιοχή.



newsit

Ανώνυμος είπε...

Και τι θα γίνει κύριε Χατζάρα;
Δεν θα κατεβείτε στις εκλογές;
Πολύς κόσμος είχε στηριχτεί σε εσάς, ακόμα και άνθρωποι που ζουν μακρυά και φοβούνται να κατεβούν στο κέντρο εξ αιτίας των λαθραίων.

Ανώνυμος είπε...

Ενημέρωση Σπύρο , βγες στο κανάλι Blue Sky , κάλεσε συγκέντρωση εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις . Η μάχη είναι τώρα και πρέπει να δωθεί . Ούτε χιλιοστό πίσω .

Ανώνυμος είπε...

Η απολιτιστη ρατσα των αλβανων θα πηδηξει ολες τις ελληνοπουλες.θα παρουν χαρεμια τα ελληνοπουλα κοριτσια και ο κοπανος ο ελληνας θα καθεται να βλεπει τα βαρβαρα κτηνη απο το νταγκεσταν,του σκιπταρι,να του βρωμιζουν και αφελληνιζουν τις κορες με το απολιτιστο,βρωμικο σπερμα τους,οπως μας εκαναν οι τουρκοι 400 χρονια.γυρναμε παλι στη τουρκοκρατια,οπως τοσες και τοσες ελληνοπουλες τουρκεμενες βλεπουμε στα σηριαλ τους σημερα,που δεν εχουν καμια σχεση στον φαινοτυπο τους με ασιατισες,ετσι τα αλβανικα συμμοριτικα ενστικτα θα μας κουρσεψουν τις ελληνοπουλες που πλαθουν το γενος μας.

βγαλτε τους απο τα σχολεια,στειρωστε με ευνουχισμο και αποκοψτε τους ορχεις αλβανων και ασιατοαφρικανων που κουρσευουν την ελλαδα μας και τις ελληνοπουλες με αρπαγες.

Για τα μάτια μιας 16χρονης
Αιματηρό ήταν το ραντεβού που είχαν κλείσει δυο ομάδες νεαρών έξω απ' το 6ο ΕΠΑΛ στο Γαλάτσι
Μια παρέα μαθητών του λυκείου ήρθε στα χέρια μια μια άλλη παρέα μαθητών από άλλο λύκειο που είχαν φέρει μαζί τους για ενίσχυση εξωσχολικούς.

Όπως όλα δείχνουν όλα έγιναν για τα μάτια μια κοπέλας. Δυστυχώς κανείς δεν βρέθηκε να τους σταματήσει με ...
αποτέλεσμα ένας 19χρονος Αλβανός να βγάλει κατσαβίδι και να το καρφώσει σε έναν 16χρονο.

Το παιδί νοσηλεύεται-ευτυχώς εκτός κινδύνου- στο νοσοκομείο.



Read more: http://www.enimerwsi.com/2010/10/16_21.html#ixzz13CH2zz4o

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ .
ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ :
Γ .ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ + Γ . ΔΗΜΑΡΑΣ +
Α. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΠΑΣΟΚ .
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ (Δ.Ν.Τ.)
ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
1 – 1 – 2011
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .
Ψηφίστε συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ σε οποιασδήποτε εκλογές ………και θα φάτε καλααααα!!!!!!!!!
Καρπαζοεισπράκτορες , χαϊβάνια , νεοέλληνες ,
που σας πάει η μαλακία σύννεφο .
Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ τους λαοπλάνους – λαμόγια ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ,ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ που ο Γιάννης Δημαράς και ο Αλέξης Μητρόπουλος, είναι στημένοι από το ΠΑΣΟΚ για να πάρει τους ψήφους που θα χάσει ο Γ. Σγουρός και να μην πάνε στην Ν.Δ . και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
Και στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ από 10%εως 30% ανάλογα με την επιχείρηση αυτή θα κρίνει πόσο θα είναι η μύωσης των μισθών των εργαζομένων που έχει .
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ .
ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται .

Ανώνυμος είπε...

Φάνηκε και ποιος ήταν ο επικίνδυνος για το σύστημα. Σπρώχνουν με τα χίλια τη χρυσή ομελέτα που δεν απειλεί κανέναν...

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ετοιμάζουν ... κι άρχισε ο "πρόλογος"
(ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΝΟΗΜΑ)

Ξεκίνησε η δημιουργία κλίματος από τα ΜΜΕ. Λέξεις-κλειδιά επαναφέρονται στην επικαιρότητα. Μπιν Λάντεν, Επιθέσεις, Πεντάγωνο. Όποιος δεν υπακούσει στη Νέα Τάξη θα βρεθεί αντιμέτωπος με "αριστερή" τρομοκρατία, με "εξτρεμιστές" μουσουλμάνους, με "αυθόρμητες" μαθητικές εξεγέρσεις και έκτροπα παντός είδους.
Καίγεται το Παρίσι από "αυθόρμητους" μαθητές επειδή ανεβάζουν κατά δύο χρόνια το όριο συνταξιοδότησης. Εδώ δεν κουνιέται φύλλο διότι στην κυβέρνηση δεν είναι ο Καραμανλής.

Είναι ο Παπανδρέου-ΔΝΤ και όλα βαίνουν καλώς. Στη Γαλλία κυβερνά ο φίλος του Καραμανλή Νικολά Σαρκοζί ... και τα γνωστά κέντρα επιδιώκουν έκτροπα. Μέσα στην αναταραχή θα προκύψει ένας "Αλέξης" Γαλλικής υπηκοότητας.

Όπως στη Γένοβα το 2001...υπήρξε ο Ιταλός "Αλέξης" έτσι και στη Γαλλία "τραβούν το σχοινί". Όλο και κάποιος κακοπληρωμένος και κουρασμένος αστυνομικός θα φοβηθεί, θα παρανοήσει, θα πυροβολήσει και θα προκύψει ένας νεκρός. Και πάνω στο νεκρό θα χτιστεί ο λόγος της αντιπολίτευσης. η ανάγκη να πέσει η κυβέρνηση Σαρκοζί για να αναλάβει ο Στρος-Καν να βάλει τάξη.

Οι χορηγοί των "έγχρωμων" επαναστάσεων που δουλεύουν πολλά παράλληλα project "επαναστάσεων" ξέρουν πως να κατεβάζουν τον κόσμο στον δρόμο, ξέρουν να εκμεταλλεύονται επικοινωνιακά τον σχεδόν προγραμματισμένο θάνατο κάποιου διαδηλωτή. Ανάλογη περίπτωση και στην Ινδία.
Και αυτοί οι "αριστεριστές" χορηγοί των "αυθόρμητων επαναστατικών" δικτύων Indymedia ... που χρηματοδότησαν τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας, του ΙΡΑΚ κλπ ... μπορούν να κάψουν τη μισή Αθήνα για να πετύχουν τον σκοπό τους με πρόσχημα τον θάνατο ενός ανθρώπου.
Τα εκατομμύρια νεκρών στις "απελευθερωμένες" χώρες όπως το ΙΡΑΚ ... δεν εξόργισαν ποτέ κανέναν Αμερικάνο ή Ευρωπαίο τόσο πολύ... που να προκύψει νεκρός διαδηλωτής ενάντια στους πολέμους των ΗΠΑ. Τα έκτροπα στο Σιάτλ ενάντια στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου ... τα ξεκίνησαν διαδηλωτές που μάχονταν για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας!
Μία ακόμα επανάσταση "μαϊμού" ήταν κι αυτή του 1968. Πάλι "αυθόρμητοι" μαθητές και φοιτητές, επαναστάτες χωρίς καμία αιτία με σκοπό την πτώση του Ντε Γκωλ.

Και γιατί άραγε οι "χορηγοί" των "αυθόρμητων επαναστάσεων" ήθελαν να φύγει ο Ντε Γκωλ;;; Διαβάστε το παρακάτω...
Η επανάσταση του 68 ... λες και ήταν στο μυαλό του Soros!
Μέχρι και τα ναρκωτικά όπως το LSD ήταν στην ατζέντα της "αυθόρμητης επανάστασης.
Τα συνθήματα της "επανάστασης" αυτής ... θα σας φέρουν πολλά στο μυαλό.
Κι όπως είχε πει ο ELVIS ...

"The world is a stage and each one must play a part."
Σ' αυτό τα τεράστιο θέατρο επάνω στη γη, σχεδόν όλοι παίζουμε αυθόρμητα ρόλους που νομίζουμε ότι είναι της επιλογής μας. Στην πραγματικότητα κάποιοι αποφασίζουν τι θα ακούσουμε, τι θα δούμε και τι θα μάθουμε ... προκειμένου να δράσουμε έτσι ακριβώς όπως βολεύει αυτούς που κινούν τα νήματα. Δισεκατομμύρια μαριονέτες που νομίζουν ότι είναι άνθρωποι ελεύθεροι.
ΤΕΛΟΣ
http://macedonia-greece.blogspot.com/2010/10/blog-post_19.html
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΓΙΓΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο GEORGE SOROS.ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΩΣ ΣΚΙΩΔΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ....ΟΠΕΝ ΣΟΣΑΙΕΤΙ ΚΑΡΛ ΠΟΠΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.

Ανώνυμος είπε...

κ. Χατζάρα είστε μέσα στην καρδιά μου...μα ο φασιμός που βιώνουμε και που θα βιώσουμε είναι άνεϋ προηγουμένου!
Είμαι πολύ στεναχωρημένος.
Πλέον, πιστεύω μόνο στην Άνωθεν, τη Θεϊκή δηλαδή, παρέμβαση! Δεν πάει άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ...

Σ.Λ.

Ανώνυμος είπε...

τώρα τι θα γίνει;
εφόσον η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη, εσείς τι θα κάνετε;
πρέπει να κινηθείτε δικαστικώς.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ,
Έχετε παραδώσει την κομματική σας ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ ;;;;;;;;;
Έχετε διαγραφεί επίσημα από το ΠΑΣΟΚ ;;;;;;;;;;
ΑΝ ΝΑΙ τότε να μιλάτε για δούρειους ίππους .
ΑΝ ΟΧΙ τότε να μην μιλάτε και να μην συκοφαντείτε και βρίζετε αυτούς που σας λένε ότι ήσαστε δούρειος ίππος .
Απ ότι καταλαβαίνω ήσαστε σε διατεταγμένη υπηρεσία από το ΠΑΣΟΚ .

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που κάνανε είναι φασισμός.
Καλά ο κόσμος τους λέει: "οι πράσινοι φασίστες" Καταστρατηγούν νόμους και δεν τιμωρούνται. Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει...

ANGELOSK είπε...

ΣΠΥΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΠΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ.ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΧΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΧΥΜΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

και τα ΜΜΕ.. ΜΟΥΓΚΑ!!!

Τρια κι ενα τους παει μην μαθει ο κοσμος κατι για την Ελευθερη Αθηνα.
Ουτε καν την αναφερουν πουθενά.