28/10/10

ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ Η ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

Γράφει ο Γιώργος Ιεροδιάκονος

(υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την «Ελεύθερη Αθήνα»)

Μπορεί να ακούγεται αφοριστικό και γενικόλογο, όμως δεν είναι. Όταν μια κυβέρνηση φτάνει στο σημείο να παραδίδει τόσο απροκάλυπτα την Εθνική Ανεξαρτησία της Χώρας σε ξένα κέντρα αποφάσεων (ΔΝΤ & Σία), όταν δηλαδή εκχωρεί ότι πολυτιμότερο έχει ένα έθνος, δηλαδή το αναφαίρετο δικαίωμα να αποφασίζει για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών του πόρων, τότε είναι προφανές ότι κάτι στραβό συμβαίνει στον τρόπο που αναφύονται οι κυβερνήσεις σ’ αυτό τον τόπο. Κάτι στραβό συμβαίνει με τις κυβερνήσεις των περισσοτέρων κρατών του πλανήτη!
Δεν προτίθεμαι να προβώ σε καμία εκτενή ανάλυση του πλέγματος εξουσιών στην πατρίδα μας, δεδομένης της κατανοητότητας του μεγίστου αυτού θέματος από όλο και περισσότερους συμπατριώτες μας. Είναι πλέον προφανές: η «ελληνική» κυβέρνηση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ελληνική! Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια ανελέητη συμμορία πολιτικών απατεώνων που κατάφεραν τα τελευταία χρόνια να αλώσουν το ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνο), ενεργώντας ως θλιβεροί αχυράνθρωποι των παρασίτων που λυμαίνονται τον πλούτο του πλανήτη.
Στόχος αυτού του άρθρου είναι να καταδείξει τι μας επιφυλάσσουν οι «σύμμαχοι», οι διεθνείς τραπεζίτες και τα εδώ εντεταλμένα τους όργανα. Δεν έχουμε παρά να αναλογιστούμε τι συνέβη πριν από 10 χρόνια σε μια άλλη χώρα του πλανήτη, όταν τα διεθνή καθάρματα ενορχήστρωσαν την πλιατσικολόγηση του παραγωγικού πλούτου της χώρας. Αναφέρομαι στην Αργεντινή, η οποία επίσης σύρθηκε τότε στα αρπακτικά νύχια του ΔΝΤ και των «περιούσιων» παρασίτων που μας πίνουν το αίμα. Το πώς ακριβώς μεθοδεύτηκε εκείνη η επιχείρηση και τι επακολούθησε, μας αποκαλύπτει τι σχεδιάζουν τα διεθνή τρωκτικά εις βάρος του λαού μας.
Πως ξεκίνησε τότε το κακό; Ένας υπερήφανος λαός αλώθηκε εκ των έσω με τους πολιτικούς απατεώνες που διείσδυσαν μέσα στα κόμματα. Αυτό ακριβώς συνέβη και στην πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Μετά έφτιαξαν συνοικίες γκέτο μέσα στις πόλεις. Εκεί πότιζαν τον κόσμο κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά, που παρουσιάστηκαν εν αφθονία άξαφνα όταν ο εφιάλτης είχε αρχίσει. Το ίδιο συμβαίνει κι εδώ με τις ορδές λαθρο-εποίκων που μας κουβαλούν από την Ασία και την Αφρική.
Παραδόξως, όλα τα ΜΜΕ άρχισαν να διατυμπανίζουν την ανάγκη μιας εξωτερικής "βοήθειας". Ήταν απίστευτο τι μετέδιδαν οι ανταποκριτές και τα δελτία ειδήσεων. Μια άλλη πραγματικότητα, εικονική, που καμία σχέση δεν είχε με την αλήθεια. Με ένα ανάστατο Μπουένος Άιρες από τις διαδηλώσεις και τις διαμαρτυρίες των πολιτών, με τους δρόμους και τις πλατείες κατάμεστες από εξαγριωμένους Αργεντινούς να ουρλιάζουν "θέλουμε τη χώρα μας πίσω"!, η εικονική πραγματικότητα των ΜΜΕ εστίαζε στις κόκκινες σημαίες των επίσης αλωμένων «αριστερών» κομμάτων για να εμφανίσουν τις διαδηλώσεις σαν υποκινούμενες.
Τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα; Ακριβώς το ίδιο πράγμα! Ο κόσμους στους δρόμους και οι τηλεοράσεις να μας μιλάνε για αριστεριστές και αναρχικούς. Α και για «φασίστες» και «ρατσιστές» στον Άγιο Παντελεήμονα! Ούτε κουβέντα για την αφόρητη διαβίωση των κατοίκων που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στις γειτονιές τους από τον φόβο μην βρεθούν μαχαιρωμένοι από τους πεινασμένους λαθρομετανάστες που μας κουβάλησαν οι εργολάβοι-καναλάρχες.
Στην Αργεντινή έβλεπες ανθρώπους αποφασισμένους για όλα. Υπερήφανους ανώνυμους οικογενειάρχες, που έβγαιναν και συγκρούονταν με ότι έβρισκαν: ξύλα, πέτρες, ρόπαλα. Ακόμα και με καπάκια κατσαρολών που τα έκρουαν μεταξύ τους. Απέναντι ΣΕ μια αστυνομία πάνοπλη, με αντλίες, με πλαστικές σφαίρες, με δακρυγόνα. Ταυτόχρονα όμως και μια αστυνομία παντελώς αδύναμη μπροστά σε ανθρώπους που τους πήραν το σπίτι και το χαμόγελο από τα χείλη. Εμείς δεν φτάσαμε ακόμα σ’ αυτό το σημείο. Όχι επειδή είμαστε κακής πάστας άνθρωποι και προσκυνημένοι, όπως οι εξουσιαστές μας νομίζουν, αλλά διότι έχουμε πλήρη επίγνωση πως ο αγώνας μας θα ξεπουληθεί από τα κομματόσκυλα και τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που παριστάνουν τους εκπροσώπους μας.Και στην Αργεντινή και εδώ η δοτή (κατοχική) κυβέρνηση προέτεινε ενέργειες για μείωση του ελλείμματος ως αυτοσκοπό και βασική προϋπόθεση για την «βοήθεια» του ΔΝΤ. Όμως πίσω από την μείωση του ελλείμματος, υπόβοσκαν οι κρυφοί όροι που επιβάλλονται στην εκάστοτε Εθνική κυβέρνηση προκειμένου να ανοίξουν τις κάνουλες της χρηματοδότησης. Κι αυτοί οι όροι συνοψίζονται σε μια και μοναδική εντολή: «Εκχωρείστε μας την εθνική σας κυριαρχία»! Στην Αργεντινή ήταν σαφέστατοι: «καμία ενέργεια, καμία επένδυση, καμία δαπάνη και καμία απόφαση της Εθνικής κυβέρνησης, εάν δεν υπάρχει η έγκριση του ΔΝΤ». Μήπως το ίδιο δεν συμβαίνει κι εδώ; Κάποια θλιβερά υποκείμενα που παριστάνουν κάτι που δεν είναι: την ελληνική κυβέρνηση, το μόνο που τους απασχολεί είναι πως θα φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους έχουν αναθέσει οι διεθνείς τραπεζίτες.
Ένα άλλο σημείο της υποτέλειας ήταν η εξυπηρέτηση του εξωτερικού χρέους και όχι των εσωτερικών υποχρεώσεων του κράτους. Προηγούνται δηλαδή οι διεθνείς δανειστές που έχουν δανείσει με επαχθείς όρους έναντι των ντόπιων πιστωτών, ήτοι των πολιτών που καλούνται όχι μόνο να απεμπολήσουν τις απαιτήσεις τους αλλά να σηκώσουν και το βάρος της αποπληρωμής των διεθνών τοκογλύφων. Το ίδιο κι εδώ! Η Ελλάδα υποχρεούται σε εξωτερικό δανεισμό, όχι για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, όπως ψευδώς διατείνονται οι κυβερνώντες, αλλά με σαφείς όρους και δεσμεύσεις ότι προέχει η αποπληρωμή παλαιοτέρων χρεών προς τους διεθνείς τοκογλύφους. Δηλαδή η Ελλάδα φορτώνεται ένα επί πλέον δυσβάσταχτο χρέος (και μάλιστα ενυπόθηκο) όχι για τις εσωτερικές της ανάγκες της χώρας (για μισθούς και συντάξεις, όπως ψευδώς υποστηρίζουν), αλλά για να εξυπηρετήσει παλαιότερα χρέη, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων αποτελούνται από …αέρα κοπανιστό!
Στην Αργεντινή οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Ο λαός άρχισε να βγαίνει μαζικά στους δρόμους. Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη ή χωριό ανέμιζαν οι Αργεντίνικες σημαίες, ενώ οι κομματικές εξαφανίζονταν. Στην Ελλάδα ακόμα δεν έχουν υποσταλεί οι κομματικές σημαίες. Και όπου κυματίζουν κάποιες γαλανόλευκες, τα παπαγαλάκια των εργολάβων-καναλαρχών «ανακαλύπτουν» κύκλους φασιστικούς.
Ας δούμε όμως τι πρόκειται να συμβεί έτσι και υποσταλούν όλες οι κομματικές σημαίες και ξεχυθεί σύσσωμος ο ελληνικός λαός στους δρόμους. Τι έγινε τότε στην Αργεντινή; Η αστυνομία ήταν αδύνατον να ελέγξει τις αντιδράσεις. Οπότε μπήκαν στο παιχνίδι οι παρακρατικοί «Κόνδορες» (Οι Κόνδορες ήταν το δίκτυο της CIA σε όλη την Λατινική Αμερική που είχε στηθεί κατά τον ψυχρό πόλεμο με το πρόσχημα του κομμουνιστικού κινδύνου). Παραγουανοί κυρίως παρακρατικοί συντάχθηκαν με τα Σώματα καταστολής και άρχισαν τα χειρουργικά χτυπήματα για να κάμψουν το φρόνημα των διαδηλωτών. Ακολούθησαν τυφλά χτυπήματα σε ανοιχτές συγκεντρώσεις, με δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Χτυπήματα που όχι μόνο δεν έκαμψαν το ηθικό του λαού, αλλά, τουναντίον, ενίσχυσαν το φρόνημα των εξεγερμένων και οι κινητοποιήσεις έλαβαν διαστάσεις Εθνεγερσίας. Ο λαός πλέον κατέβαινε στους δρόμους για Εθνικοαπελευθερωτικό πόλεμο.
Τι πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα; Ας μην έχουμε αυταπάτες. Ήδη η κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου έχει συναινέσει στη θέσπιση ειδικού Σώματος αλλοδαπών (την ευρω-χωροφυλακή, όπως την ονομάζουν), ώστε να δράσει αποτελεσματικά εκεί που οι Έλληνες αστυνομικοί αρνηθούν να πλήξουν τα αδέρφια τους. Κι αυτή την ώρα που μιλάμε, στον Άγια Παντελεήμονα, αλλά και αλλού, στις διενέξεις Ελλήνων πολιτών με τους λαθρο-εποίκους κακοποιούς που τρομοκρατούν τις φιλήσυχες γειτονιές μας, η αστυνομική επέμβαση γίνεται πάντοτε εις βάρος των Ελλήνων.
Στην Αργεντινή ο εξεγερμένος λαός νίκησε. Η προδοτική κυβέρνηση (με σοσιαλιστικό προσωπείο κι εκείνη), για να γλυτώσει το τομάρι της απέδρασε με ελικόπτερο από την ταράτσα της πρεσβείας των ΗΠΑ. Και η κατακτημένη Αργεντινή απελευθερώθηκε από δυσβάσταχτα δεσμά της. Θα γίνει κι εδώ το ίδιο;
Ναι! Αυτό πρέπει να συμβεί κι εδώ.
Πρώτιστος στόχος για να ελευθερωθεί η πατρίδα μας είναι να τους στείλουμε όλους από εκεί που ήρθαν: στο διάολο! Κι αυτός ο στόχος ξεκινά με την απελευθέρωση πρώτα της πρωτεύουσας του κράτους. Δεν χρειάζονται πολλά. Ένα πράγμα μόνο.
Να ορθώσουμε το ανάστημά μας, να οπλίσουμε τα όπλα μας (τα όπλα της δημοκρατίας) και να τους εκτελέσουμε με την ψήφο μας. Τόσο απλά! Μετά η αντίσταση θα μεταδοθεί σαν ιός απ’ άκρη σ’ άκρη σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Και γιατί όχι; Σ’ ολόκληρο τον κόσμο!

Στις 7 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ.
Στις 7 Νοεμβρίου βροντοφωνάζουμε:

● ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ
● ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
● ΕΞΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ
● ΕΞΩ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ
● ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ
● ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡO-ΕΠΟΙΚΟΙ
● ΕΞΩ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δράστες αυτού του πρωτοφανούς περιστατικού ήταν 2 ρατσιστές πακιστανικής καταγωγής.
Μία τρομακτική νύχτα πέρασε η ιδιοκτήτρια μιας πανσιόν σκύλων, η οποία όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα του πακιστανού υπαλλήλου της, ο οποίος το μεσημέρι σχόλασε και επέστρεψε το βράδυ προσποιούμενος ότι θέλει να φέρει τροφές για τα σκυλιά.

Τότε, ο πακιστανός υπάλληλός της μαζί με έναν ομοεθνή φίλο του, ακινητοποίησαν την άτυχη γυναίκα, την έδεσαν, την ξυλοκόπησαν άγρια και στο τέλος τη βίασαν.

Μετά την αποτρόπαια πράξη τους, οι δύο πακιστανοί απέσπασαν 6.000 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Το σκηνικό τρόμου έγινε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στην Κερατέα και οι δύο πακιστανοί αναζητούνται από την αστυνομία.