2/10/10

Ο εργολαβικός συνδυασμός «Αττική Οδός»- Μπόμπολας

Καλά, μερικοί δεν έχουν τον θεό τους. Κατεβαίνουν στις εκλογές με την ονομασία του χορηγού τους.
Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ονομάζει τον συνδυασμό του για την Περιφέρεια , «Αττική Οδός». Ο κ. Μπόμπολας ίσως θα είναι στο έμβλημα. «Αττική Οδός»- Άδωνις Γεωργιάδης , για καλύτερα ....Διόδια.
Και επειδή δεν χρειάζεται ποινικό μητρώο, έχει σαν αντιπεριφερειάρχη του τμήματος «εκβιαστών και μπράβων» , τον καταδικασμένο Άρη Σπίνο.

Σπ.Χ

ΥΓ1. Γιατί ο καθηγητής Γούδης είναι συνυποψήφιος με τον Σπίνο δεν το κατάλαβα.

ΥΓ2. Κύριε Χατζάρα, κάτι θεμελιώδες που πιθανότατα αγνοείτε, είναι το εξής:

Ο Καρατζαφέρης άρχισε να υποστηρίζει φανατικά τον Μπόμπολα (ενώ πρίν τον καθύβριζε με κάθε ευκαιρία) εδώ και δύο χρόνια. Διότι ο Μπόμπολας προσέλαβε την νύφη του (σύζυγο του μοναχογιού του Γιάννη Καρατζαφέρη) την Άντζελα που είναι αρχιτεκτόνισσα! Παρακαλώ πέστε το στην εκπομπή σας στο Blue-Sky για να καταλάβουν οι ανυποψίαστοι οπαδοί του Λάος πως ο Καρατζαφέρης δεν έχει καμμία αρχή, παρά το συμφέρον της τσέπης του. Μετά τιμής ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ Πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, που ουδέποτε υπήρξε υπάλληλος του Μπόμπολα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπερ-βολική η θεώρηση αυτή αγαπητέ φίλε Σπύρο.Ο Κύριος Καθηγητής δεν είναι κανένας τυχαίος και το γνωρίζεις...
Εμείς που σε στηρίζουμε και θα σε ψηφίσουμε, θα ψηφίσουμε και τον κύριο Καθηγητή!
Καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες υποψηφίους σε αυτές τις εκλογές!!
p.s: είδα το Μυλωνάκη στο Extra να γλείφει τον αρχιπασόκο Γιαμπαζολιά (εσύ θα τον ξέρεις καλύτερα από την ΕΡΤ..) που μαζί με τον ΣΩΤΗΡΑ ΔΗΜΑΡΑ θα σώσουν την πατρίδα!Λυπηρά πράγματα αγαπητέ φίλε...

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ:Η περιβαλλοντική καταστροφή του Αστακού απο το Κατάρ

"Στις 6 Αυγούστου αναρτήθηκε προς διαβούλευση το νομοσχέδιο fast track, το οποίο χαρακτηρίζεται από ανεξήγητη μονομανία για την κατάργηση περιβαλλοντικών κεκτημένων στο όνομα μιας προσχηματικής ανάπτυξης.
Το τελευταίο σίριαλ του επεισοδίου αφορά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας της Ελλάδας με το Qatar για επενδύσεις συνολικού ύψους 5 δισ. ευρώ.
Η λέξη μυστικοπάθεια αρμόζει στο συγκεκριμένο deal, καθώς δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι συνεργασίας ούτε το αντικείμενο των επενδύσεων. Ξέρουμε σίγουρα πως ένα μεγάλο μέρος από τα ανωτέρω 5 δισ. ευρώ αντιστοιχούν στη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με LPG (υγραέριο) στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο ιστορικό της συγκεκριμένης επένδυσης, μήπως βγάλουμε κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα. Στην αρχή η επένδυση εμφανίστηκε ως μονάδα καύσης υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), συνδυασμένη με δεξαμενές αποθήκευσης φυσικού αερίου και πρότυπες καλλιέργειες φυκιών που θα αποθηκεύουν το διοξείδιο του άνθρακα. Λεγόταν μάλιστα τότε πως η επένδυση θα δημιουργούσε 1.500 νέες θέσεις εργασίας και το παραγόμενο ρεύμα θα εξάγονταν στο σύνολό του στην Ιταλία.
Με το πέρασμα του καιρού, όμως, διαπιστώθηκε πως η μονάδα θα παράγει ηλεκτρισμό καίγοντας το ιδιαίτερα προβληματικό υγραέριο (LPG), οι θέσεις εργασίας έπεσαν σε σχεδόν 140, ενώ τα φύκια έχουν σταματήσει να ακούγονται.

* Ο Αχιλλέας Πληθάρας είναι περιβαλλοντολόγος.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΜΕΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΣΟΥ???
ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΣ !!!!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, κάτι θεμελιώδες που πιθανότατα αγνοείτε, είναι το εξής: Ο Καρατζαφέρης άρχισε να υποστηρίζει φανατικά τον Μπόμπολα (ενώ πρίν τον καθύβριζε με κάθε ευκαιρία) εδώ και δύο χρόνια. Ξέρετε γιατί; Διότι ο Μπόμπολας προσέλαβε την νύφη του (σύζυγο του μοναχογιού του Γιάννη Καρατζαφέρη) την Άντζελα που είναι αρχιτεκτόνισσα! Παρακαλώ πέστε το στην εκπομπή σας στο Blue-Sky για να καταλάβουν οι ανυποψίαστοι οπαδοί του Λάος πως ο Καρατζαφέρης δεν έχει καμμία αρχή, παρά το συμφέρον της τσέπης του.
Μετά τιμής
ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ
Πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, που ουδέποτε υπήρξε υπάλληλος του Μπόμπολα

Ανώνυμος είπε...

Κε Χατζάρα ποιον προτείνετε για περιφερειάρχη Αττικής;

Αν δεν συμφωνώ με κανένα, ποιος είναι ο μη χείρων βέλτιστος για σας;

Γιατί δεν βάζει υποψηφιότητα και κάποιος δικός σας εκτός συστήματος, πχ από την επιτροπή εθνικής σωτηρίας κάποιος που να ασχολείται με τα πραγματικά θέματα όπως η παγκόσμια χούντα των Χάζαρων και η κρεμάλα στην πλατεία Συντάγματος που τους πρέπει σε όσους συνεργάστηκαν και συνεργάζονται με αυτή;

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο

  Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην ...