8/10/10

ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Ας μην κοροϊδευόμαστε…

Κάθε εκδήλωση εθελοτυφλίας σήμερα, μόνο ως κορυφαίο πρόβλημα θα την βρούμε μπροστά μας αύριο το πρωί.



γράφει ο Reporto

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/10/blog-post_1921.html


Η ανθρώπινη πλευρά της λαθρομετανάστευσης είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και κάτω από το νερό κρύβεται το απαίσιο και ολέθριο, το πραγματικό δηλαδή πρόσωπό της.

Το να βλέπεις εικοσάχρονα παιδιά με ραμμένα στόματα είναι σαφώς από μόνο του συγκλονιστικό ακόμα και ως θέαμα. Αλλά αν μείνει κανείς σ αυτό, θα έχει χάσει την ουσία, την αλήθεια, και φυσικά το τραίνο για την υπόθεση αυτής της χώρας που την κατάντησαν ξέφραγο αμπέλι.

Τρία εικοσάχρονα παιδιά με ραμμένα στόματα, πρωτίστως σημαίνει τρία εικοσάχρονα αποφασισμένα και αδίστακτα παιδιά, που δεν έχουν καμία σχέση με τα εικοσάχρονα «μαμμόθρεφτα» της γραμμής παραγωγής που φτιάχνουν τα σχολειά των Αγγλικών και της γυμναστικής της κυρίας Διαμαντοπούλου...
Τρία εικοσάχρονα παιδιά με ραμμένα στόματα, υποδηλώνουν τρεις αδίστακτους ακτιβιστές του φονταμενταλισμού που αύριο θα δρουν ανεξέλεγκτα στη χώρα που τους φιλοξένησε...



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/10/blog-post_1921.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ν. Τσούκαλης: Επικίνδυνη η επένδυση στον Αστακό

Μιας εξαρχής, ως Δημοκρατική Αριστερά δηλώσαμε ξεκάθαρα ότι θέλουμε ξένες επενδύσεις να έλθουν, να εγκατασταθούν στην Ελλάδα. Παρατηρούμε όμως μια πανικόβλητη κυβέρνηση να λέει «Ναι σε όλα» χωρίς να αξιολογεί τις επιπτώσεις (που μπορεί να αποδειχτούν μη αναστρέψιμες) με κίνδυνο να υποθηκεύσει με τις επιλογές της, το μέλλον της χώρας.
Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να λέει αδιακρίτως «ναι» σε κάθε μια επένδυση που προτείνεται. Αναφέρομαι στην επένδυση του Κατάρ, που κύριο μέγεθός της αποτελεί η Μονάδα LPG στον Αστακό, ισχύος 1.000 MW. Θα είναι η μεγαλύτερη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής της χώρας! Η συγκεκριμένη επένδυση αλλάζει άρδην τον διαμετακομιστικό χαρακτήρα του λιμανιού, αλλά και τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της ευρύτερης περιοχής, μετατρέπει την περιοχή σε ενεργειακό κέντρο μεγάλης μάλιστα επικινδυνότητας. Το LPG δεν είναι ένα «αθώο» αέριο. Δεν είναι το φυσικό αέριο.Είναι το υγραέριο! Γι' αυτό και υπάγεται στην οδηγία «Σεβέζο» ως επικίνδυνη βιομηχανική εγκατάσταση (κίνδυνος από έκρηξη, με επιπτώσεις σε ακτίνα χιλιομέτρων).
Η απόλυτη ανάγκη για προσέλκυση επενδύσεων δεν μπορεί να μετατρέψει τη χώρα μας σε τόπο εγκατάστασης τέτοιων επιχειρήσεων που καμιά ευρωπαϊκή χώρα δεν επιδιώκει να αποδεχθεί στο έδαφός της (το μεγαλύτερο μέρος αυτής της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας φέρεται να προορίζεται για εξαγωγή στην Ιταλία!)
Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...