4/4/11

Άντολφ Άϊχμαν: «Ο Χίτλερ ήταν μαριονέτα των διεθνών χρηματοδοτών του!»

Πηγή http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18848&Itemid=169 Πενήντα χρόνια, μετά τη δίκη στην Ιερουσαλήμ του πρώην συνταγματάρχη των SS και επικεφαλής του Γραφείου Εβραϊκών Υποθέσεων της Γκεστάπο, Άντολφ 'Αιχμαν, το Ισραήλ, έδωσε στη δημοσιότητα, δεκάδες έγγραφα που ξεκινούν από τη μεταφορά του Άιχμαν στο Ισραήλ και φθάνουν μέχρι τις αντιδράσεις στην ετυμηγορία του δικαστηρίου. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα έγγραφα αφορά μία συνάντηση ανάμεσα στον δικηγόρο Ρόμπερτ Σερβάτιους, με τον πελάτη του, κατά την οποία ο Άιχμαν του είπε ,ότι δεν υποβάλλεται σε βασανιστήρια, έχει «σωστή» αντιμετώπιση και δεν έχει παράπονα σχετικά με την σύλληψη και την φυλάκισή του. Ο Άιχμαν είπε στον Σερβάτιους ότι μία φορά είχε επισκεφθεί έναν μικρό θάλαμο αερίων, αλλά όχι κάποιον από τους μεγάλους που χρησιμοποιούνταν για την εξόντωση των Εβραίων. Του είπε ακόμη ότι είχε δει ένα σωρό από πτώματα που προφανώς είχαν δηλητηριαστεί, ότι «σέβεται» τον Αδόλφο Χίτλερ, αλλά ότι «ο γερμανός δικτάτορας ήταν μία «μαριονέτα» στα χέρια των διεθνών χρηματοδοτών του».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Άντολφ Άϊχμαν ήταν εβραϊκής καταγωγής. Ήταν μελαχρινός και τον αποκαλούσαν το εβραιόπουλο. Ήταν Σιωνιστής. Την εποχή εκείνη υπήρχε κρυφή και ανίερη συμπαιγνία Σιωνιστών και Ναζί προκειμένου να εξωθηθούν οι εβραϊκοί πληθυσμοί από την Ευρώπη προς αναζήτηση εθνικής εστίας στην τότε Παλαιστίνη. Ως επικεφαλής του Γραφείου Εβραϊκών Υποθέσεων της Γκεστάπο ήξερε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων του ολοκαυτώματος. Για αυτόν τον λόγο κυρίως απήχθη από τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ για να φιμωθεί η αλήθεια.

Με την προσήκουσα τιμή

Καλαβάνος Αναστάσιος

Καθηγητής Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ανώνυμος είπε...

@ Καλαβάνος Αναστάσιος

Και τον Χίτλερ έχουν βγάλει Εβραίο. Άλλωστε, δεν είχε σχέση εμφανισιακά με το πρότυπο του Άριου, πού τόσο λάτρευε.

Κύροε καθηγητά, ως καθηγητής της πληροφορικής, θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι οι πληροφορίες έχουν πηγή και χωρίς αυτή, δεν έχουν αξία.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ Η ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Eπειδή δεν συνηθίζω να ανοίγω διάλογο με ανώνυμους και επειδή στην, θέλω πάντα να πιστεύω, δυσπιστία και όχι αμάθεια του συντάκτη του ανώνυμου σχολίου επιθυμώ να δώσω μια διαφωτιστική απάντηση, παραπέμπω στην άκρως ενδιαφέρουσα και τεκμηριωμένη διαδικτυακή διεύθυνση :
http://jewishracism.blogspot.com/2007/11/adolf-eichmann-was-crypto-jewish.html.
Καλαβάνος Αναστάσιος
Καθηγητής Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης