16/4/11

Οι Σπίθες "κλείνουν"..

Πώς γίνεται αυτός ο άνθρωπος, ενώ όταν σου μιλάει σε κάνει και δακρύζεις, να τα κάνει όλα λάθος; Πώς γίνεται κι ενώ δεν συμφωνεί και δεν συστρατεύεται με κανέναν, ταυτόχρονα να μας καλεί να είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι; Μωρέ γίνεται, γίνεται.. αν είσαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!!!! Ο αριστερόφρων χαρακτηρίζεται από: ξεροκεφαλιά, πώρωση και παρωπιδέ προσανατολισμό. Μόνο τα δικά του είναι σωστά, όλοι οι άλλοι έχουν λάθος. (Κι ας λένε τα ίδια -ΟΛΟΙ οι αριστεροί- με άλλα λόγια). Θυμάσαι τον αείμνηστο Αυλωνίτη που έπαιζε τον αλλοίθωρο Γύλο "ναι κι εγώ προς τα εκεί πάω" και φύγανε γι' αλλού; Ε, το ακριβώς αντίστροφο συμβαίνει με τους αριστερούς. Πάνε όλοι στην ίδια κατεύθυνση αλλά διαφωνούν!! και προχωράνε δίπλα-δίπλα αλλά χωριστά!!!! (Σπώχνοντας ταυτόχρονα αλλά και βάζοντας τρικλοποδιά στον διπλανό τους). Για τη συναυλία διαφώνησαν με όλες τις άλλες ομάδες (ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κλπ.) και αποχώρησαν (βλ. ανακοίνωση 20.03.2011). Τώρα διαφωνούν και με όλες τις Σπίθες!!! (βλ. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ). Και κατά τ' άλλα μάς καλούν σε ένα "παλλαϊκό μέτωπο σωτηρίας τής Πατρίδας".. (Πώς το εννοούν αυτό το "παλλαϊκό", χωρίς κανέναν άλλο μέσα, μόνο αυτοί ξέρουν). Αφού λοιπόν θέλει ο άνθρωπος να είναι μόνος του, τι να κάνουν και οι λοιποί, ένας-ένας τον αφήνουν.. στην μοναξιά του!!!! Στεφανία Λυγερού

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειδα Λυγερο***...και κοντεψα να παθω ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! Ευτυχως, δεν ηταν ο Νικ αλλα ηταν η Στεφανία Λυγερού αυτη που υπογραφει το ωραιο αρθρο.

ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΦΦΦΦΦΦΦ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μιά χαρά τα λέτε. Πραγματικά είναι σαν να θέλουν να σταματήσουν κάθε αντίδραση ή το λιγότερο να οικιοποιηθούν την αγανάκτηση του κόσμου. Κρίμα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς αυτό που καταλαβαίνω είναι πως όλα αυτά τα κινήματα για τον λαό δήθεν είναι πουλημένα στο κατεστημένο. Αυτό όμως δεν μπορεί να με κάνει να έχω αριστερές θέσεις και να πιστεύω σε μια πιο δίκαιη κοινωνία με μια πιο δίκαιη κατανομή του πλούτου. Αλλωστε είδατε που μας οδήγησε ο άκρατος και μη ελεγχόμενος καπιταλισμός. Εν τέλει ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε χαχα!!!!!