28/4/11

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ!

ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ-ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

http://indobserver.blogspot.com/2011/04/blog-post_4476.html

Ο Γ. Παπανδρέου, ο προδότης των Ελλήνων, ο άνθρωπος που εξαπάτησε έναν ολόκληρο λαό με το περιβόητο "λεφτά υπάρχουν", αυτός που υφάρπαξε την ψήφο του με τον πιο δόλιο τρόπο, ωθώντας τον να τον εκλέξουν Πρωθυπουργό.
Ο πολιτικός γραικύλος που γνώριζε ήδη 8-9 μήνες πριν αναλάβει Πρωθυπουργός το σχέδιο που θα εκτελούσε, συνεργαζόμενος με τα γεράκια-κοράκια που θα κατασπάραζαν την Ελλάδα! O άνθρωπος που δημοσίως αποκήρυσσε το ΔΝΤ αλλά υπογίως συνεργαζόταν μαζί του και που με το που εξελέγη Πρωθυπουγός συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Οργανισμού Στρώς Κάν προκειμένου να θέσουν από κοινού το σχέδιο καθυπόταξης της χώρας και του λαού της στο άρμα του!ΔΝΤ! Την ίδια ώρα μιλούσε για "μειωμένη εθνική κυριαρχία", γνωρίζοντας ο ίδιος για το ξεπούλημα της χώρας, ενώ οι Έλληνες έμεναν εμβρόντητοι, αναρωτώμενοι τι εννούσε !
Ο άθλιος πολιτικός ηγέτης που μόνος του και χωρίς να ρωτήσει κανέναν, ζήτησε τη βοήθεια του ΔΝΤ!!! Παρά το ότι είμαστε μέλος της Ε.Ε. έβαλε τη χώρα μας με τον πιο προδοτικό-αντισυνταγματικό τρόπο στην δαγκάνα του αμερικανόφερτου Οργανισμού και του Μνημονίου, επέβαλε φορομπηχτικούς νόμους, καταθέτοντας τα χρήματα των Ελλήνων στους διεθνείς τοκογλύφους!
Αντί να μειώσει το χρέος της χώρας, μέσα σε ένα χρόνο το πολλαπλασίασε, εξουθενώντας και εξαθλιώνοντας παράλληλα τον ελληνικό λαό!
Σήμερα, αφού έχει συμφωνήσει να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία του τόπου έναντι πινακίου φακής, ετοιμάζεται να επιβάλει τα πιο εξοντωτικά φοροεισπρακτικά μέτρα για να αποτελειώσει το λαό!
Ο Παπανδρέου γυρίζει την χώρα όχι στην Γερμανική κατοχή, αλλά στην εποχή του Καποδίστρια, τότε που άρχιζε να ιδρύεται η Ελλάδα μέσα από τις στάχτες του επαναστατικού-απελευθερωτικού αγώνα του 1821.
Και μην αμφιβάλλει κανείς ότι με το σχέδιο που εκτελεί ο Παπανδρέου, η Ελλάς δεν παραδίδεται απλώς στα κοράκια των διεθνών τοκογύλφων: Κινδυνεύει καθημερινά να διαμελιστεί όπως η Κύπρος από τυχόν επέμβαση των Τούρκων, παρόμοια με αυτή που έπραξε ο "Αττίλας" το 1974 στο μαρτυρικό νησί!




Συμβουλεύουμε λοιπόν τον Γ. Παπανδρέου να προκηρύξει άμεσα εκλογές και να μην διανοηθεί να επιβάλει νέα μέτρα υποδούλωσης και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Διότι το κύμα οργής και αγανάκτησης θα σηκωθεί ως άλλο τσουνάμι και θα "καταπνίξει" αυτόν και την παρέα του.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: