29/4/11

Κεσάτια και λουκέτα

Μειώθηκαν  κατά 10,6%  ο όγκος των πωλήσεων στο λιανεμπόριο και κατα 9% ο Κύκλος Εργασιών

Ο Δείκτης Όγκου Πτώση πωλήσεων στο Λιανικό Εμπόριο, σε ετήσια βάση, το Φεβρουάριο του 2011,  μαζί  με τα καύσιμα, μειώθηκε κατά 10,6%, έναντι αύξησης 2,0% που σημειώθηκε  2010 . Χωρίς τα καύσιμα, σημειώθηκε πτώση 9,2% , έναντι αύξησης 1,4% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2010 προς το 2009.

 Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών, χωρίς τα καύσιμα, σημείωσε μείωση 9,0% σε ετήσια βάση, έναντι αύξησης 1,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2010 προς το 2009, ενώ   Δείκτης Κύκλου Εργασιών, με τα καύσιμα, υποχώρησε  κατά 7,0%, έναντι αύξησης 4,7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2010 προς το 2009.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή επείγον για όλους τους Έλληνες
Στις 28/4/2011 , μαζί με την απολογία του Τσοχατζόπουλου , στημένο το παιχνίδι στη βουλή , ψηφίστηκε η τροπολογία για το νέο ενιαίο μισθολόγιο του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα .
Έτσι τον Ιούλιο θα ψηφιστεί στη βουλή και χωρίς κανένα πρόβλημα κανονικά ο νομός για 50% μειωμένους μισθούς σε πρώτη φάση .
Όπως καταλαβαίνουν οι νοήμονες πολίτες όλο το παιχνίδι με την παραπομπή του Τσοχατζόπουλου παίχτηκε για να ψηφιστεί η τροπολογία για το νέο ενιαίο μισθολόγιο δημοσίου και ιδιωτικού τομέα , σύμφωνα με τις εντολές που έδωσε το Δ.Ν.Τ.

Ανώνυμος είπε...

Τη βάψαμε. Επικεφαλής του ΔΝΤ αναλαμβάνει από τον Ιούνιο ο πρώην τσάρος της τουρκικής οικονομίας, Κεμάλ Ντερβίς .

Αποστόλης είπε...

Αγαπητέ Σπύρο, πότε θα ανεβάσεις την υπεύθυνη δήλωση για την εφορία, να την πάρουμε και να την μοιρασουμε και σε άλλους ???? Περνούν οι μέρες .......

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...