27/4/11

Δύο ακόμα δολοφονίες από τις «αγορές». Επιχειρηματίας και αγρότης τα θύματα

Σαν κεραυνός έπεσε στην κοινωνία του Ηρακλείου η είδηση της αυτοκτονίας του Γιάννη Μεστροπιάν, επιχειρηματία στην κεντρική λαχαναγορά, πρώην στέλεχος της ΝΔ στο Ηράκλειο, σύμβουλος του βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη και στέλεχος  της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο Γιάννης Μεστροπιάν βρέθηκε απαγχονισμένος, περίπου στις 12.00 από συνεργάτες του, στο γραφείο του στην κεντρική λαχαναγορά του Ηρακλείου.
Συγκλονισμένοι είναι οι στενοί του συνεργάτες και το περιβάλλον του εκλιπόντος, καθώς τίποτα στη συμπεριφορά του, το προηγούμενο διάστημα, δε μαρτυρούσε το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει ο 40χρονος άνδρας.

Ο δεύτερος δολοφονημένος είναι  63χρονος από τη Σαρακίνα Καλαμπάκας που έδωσε τέλος στη ζωή του σήμερα το πρωί  πίνοντας φυτοφάρμακο ...
Η  σορός του 63χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων και εν συνεχεία θα μεταφερθεί στη Λάρισα για νεκροψία – νεκροτομή. Ο αυτόχειρας είχε δύο κόρες και ήταν συγγενικό πρόσωπο της συζύγου του πρώην δημάρχου Καλαμπάκας κ. Αντώνη Πηνιάρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ?ΧΘΕΣ ΤΡΙΤΗ 26/4/11 ΔΙΕΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΤΕ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΕΙΤΕ ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΣΑ,ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ(5 ΙΟΥΛΙΟΥ 1897-27 ΓΕΝΑΡΗ 1974)!!!
ΜΑΛΙΣΤΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ,ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ,ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΟΝΟΜΑΤΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ",ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕ,ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ...ΟΤΑΝ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ... (ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ"-www.eleinokratein.gr)