2/10/11

Επιστροφή στο Γυαλί και στη μάχη

Πρός όλους τους φίλους του Δελτίου των 11. Ξαναρχίζω την Τρίτη, στις 21.00 από τη συχνότητα του Κόντρα Τσάνελ.
Η Αλήθεια δεν έχει χορηγό.

Σπύρος Χατζάρας

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 11 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
ΣΕΠΟΛΙΑ, ΑΘΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, Καλή αρχή, καλό χειμώνα

Νικολάου Γρηγόρης είπε...

Να υποθέσουμε ότι θα έχετε ωριαία εκπομπή κάθε Τρίτη στις 21:00 ;
Μας έχετε λείψει..

Νικολάου Γρηγόρης είπε...

Να υποθέσουμε ότι θα έχετε ωριαία εκπομπή κάθε Τρίτη ; Δεν βγαίνει αλλιώς το υπάρχον πρόγραμμα του καναλιού.
Μας έχετε λείψει..

ΑΚΗΣ είπε...

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ.
Α.Ι. Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ευχάριστα τα νέα λοιπόν!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.
ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ,ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε από τα Σεπόλια Το σχόλιο σου δεν είναι δίκαιο .
γνωρίζεις πολλούς δημοσιογράφους σήμερα να στέκονται όπως ο Τάσος ?
όταν τον χαρακτηρίζεις κομματόσκυλο μου θύμισες αυτόματα αυτούς που λυσσασμένα ή απαξιωτικά και σίγουρα διχαστικά κατηγορούν τον Σπύρο .
Ο Τάσος άφηνε χρόνο ομιλίας στον Σπύρο ,χωρίς να τον διακόπτει όπως και σε κάθε σοβαρό καλεσμένο του δελτίου που είχε να πει κάτι χρήσιμο .
στο δελτίο ο Σπύρος είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή, ζωντανά με πράσινες μαριονέτες που στο δελτίο των 11 δεν τολμούν να εμφανιστούν, τις όποιες ξεφτίλιζε σε συνεργασία με τον Τάσο .
Η συνύπαρξη τάσου και Σπύρου παρουσίαζε την εικονική ,με την αθέατη πραγματικότητα ταυτόχρονα και βοηθούσε πολύ κόσμο που πιθανόν να αντιλαμβάνεται με μεγαλύτερη δυσκολία τα πράγματα από ότι εσύ .
Συμφωνώ όμως μαζί σου ότι ο Σπύρος χρειάζεται να έχει εκπομπή μόνος του και ότι ο χρόνος του δελτίου δεν ήταν αρκετός .
Σπύρο και εγώ όπως και ο φίλος από τα Σεπόλια είμαστε μαζί σου !!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ. είπε...

Κε Χατζάρα επειδή το "ΣΥΣΤΗΜΑ" δεν αντέχει γυμνή την αλήθεια, φροντίστε να κινείστε στα όρια της ανοχής του καναλιού για να μη σας χάσουμε πάλι από την αληθινή ενημέρωση. Εσείς διαθέτετε την εμπειρία. Χαίρομαι που θα είστε πάλι στην αληθινή προσέγγιση στα αίτια των δεινών μας με τεκμηρίωση αυτών που λέτε και λυπούμαι γιατί επαληθεύεστε δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια, Καλή Επανέναρξη!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ,ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΖΩΟΠΟΙΟΝ,ΤΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΑΘΕΑΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΝ,ΤΟ ΣΥΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΓΚΑΙΤΝΕΡ,ΣΥΜΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΟΞΑΖΟΜΕΝΟΝ, ΤΟ ΛΑΛΗΣΑΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ(χιλντεμπραντ,τρισσε,κινγκ,σιρικαουα και βεβαια ο αρχιπροφητης μπεν)ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΑΓΙΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ(εις usd παρακαλω και για ολο το 4thQ),ΟΜΟΛΟΓΩ ΕΝ ΒΑΠΤΙΣΜΑ,ΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗΝ CDS,ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΝ ΕΥΡΩ,ΚΑΙ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΥΣΑΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ......

ΑΜΗΝ !!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια κ. Χατζάρα. Και ότι είχαμε ανησυχίσει ότι δεν θα σας ξαναδούμε. Καλύτερα για μας να έχετε μόνος σας εκπομπή και να εμβαθύνεται στα τόσο ουσιώδη θέματα που βγάζεται στην επιφάνεια. Μόνο προσέχτε εκεί στο κόντρα, γιατί τους βλέπω λίγο αλαφιασμένους,τσίτα τα νεύρα τους. Εσείς είστε πολύ πολιτισμένος. Μακάρι βέβαια να μπορείτε να συνεννοηθείτε και να στεριώσετε στο κανάλι γιατί σε τελική ανάλυση έχει περισσότερη τηλεθέαση σε σχέση με το Blue sky και έτσι περισσότεροι άνθρωποι θα μάθουν για την πραγματική κατάσταση της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

...Ελπίζω να συνεχίζετε την ενημέρωση με ευσυνειδησία,όπως συνηθίζετε,με εξαίρεση,επιτρέψατέ μου,τους''άστοχους'' χαρακτηρισμούς,προς ''εκείνους''που,ούτως ή άλλως,έχουν,ήδη,κριθεί από ΤΟΝ ΝΟΜΟ του Σύμπαντος.Και μόνον ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ''ΑΛΗΘΕΙΑ'' δέν 'εχει χορηγό.Η ανθρωπότητα βιώνει το σκοτάδι της δικής της πτώσης.Γιά να αλλάξει,ο καθείς εξ ημών πρέπει πρώτα να αλλάξει ψυχολογική στάση.Δέν θα ξεχάσω ποτέ μία επιγραφή,έξω από ένα fastfood στο εξωτερικό:'' Η ΑΝΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ''...εξέλιπεν,γαρ η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΣ,κύριε Χατζάρα,από τον Πλανήτη! Ένας σοφός Δάσκαλός μου,είπε:μία φορά ψήφισα στην ζωή μου,τον Κέννεντυ και από τότε δέν ξαναψήφισα,διότι θεώρησα ότι συμμετείχα στην δολοφονία του!!! με εκτίμηση.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Σπύρο

Η χαρά μας είναι μεγάλη...περιμένουμε με ανυπομονησία. Δεν ήταν δυνατόν να λείπεις τέτοιες μέρες, τώρα που το "γλέντι" έχει ανάψει.


Καλή Δύναμη Πατριώτη

Αποστόλης είπε...

Να και κάτι ευχάριστο !!!
Μήπως θα υπάρχει και επανάληψη των εκπομπών τα πρωινά της επόμενης ημέρας ???
Καλή αρχή !!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

επιτελους... καλη αρχη "δυνατα κ ελληνικα" ;-) (αν ειναι εφικτο παρακαλω upload τις εκπομπες και στο youtube οπως παλαιοτερα για εμας στη Β.Ελλαδα)

Ανώνυμος είπε...

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον κον Κουρή. Για τον αδερφό του βέβαια δεν υπάρχουν απορίες....είναι ορατά τα όρια του. Ο έτερος όμως κρύβεται πίσω από αντιφάσεις , αν θυμηθούμε όλα τα πρωτοσέλιδα των τελευταίων 18 μηνών.

Θα έχει ενδιαφέρον...κυρίως για εκείνον. Πλησιάζει ο καιρός που κανείς μας δεν θα φορά μάσκα...γαλάζιες ή μη...




Όσο για εσάς, καλή επιτυχία.

Shell Fun Club.

Ανώνυμος είπε...

Μόνος σου είσαι κουραστικός Σπύρο. Φρόντισε να έχεις πάντα καλεσμένους. Ή μοιράσου την εκπομπή με άλλον δημοσιογράφο.

Ή ακόμα καλύτερα μόνιμα βγες με κάποιο καθηγητή ιστορίας ή οικονομικών ή δικηγόρο. Ο καθηγητής που απολύθηκε πρόσφατα ήταν απολαυστικός από αρχή μέχρι τέλους. Ωραίος είναι και ο Σαρρής. Και ένας άλλος καθηγητής οικονομολόγος που έκανε μαθήματα οικονομικών σε άλλο κανάλι, πολύ ψαγμένος.

Αυτοί μπορεί να σου φέρουν μεγάλο ακροατήριο.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο το KONTRA μας έμεινε. Πάλι καλά. Το δελτίο των 11 τώρα θα λέγεται τώρα δελτίο των 9;

Tori είπε...

Ἀντε με το ΚΑΛΟ. Καλή ἀρχή, καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Aνωνυμε Δευ Οκτ 03, 03:16:00 μμ

Μαλλον εισαι κουρασμενος ο ιδιος, γενικα, για να βρισκεις κουραστικη τη μονη εκπομπη που προσφερει ουσιαστικη ενημερωση και οχι οργουελικο doublespeak και λεει οσα κρυβουν η δεν ξερουν ολοι οι αλλοι. Αν θες να βλεπεις "καλεσμενους" αντε τραβα σε κανενα σουαρε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΠΥΡΟ!!!
ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Δημήτρης είπε...

Τέλεια νέα! ο αγώνας συνεχίζεται! Μπραβο κύριε Χατζάρα!

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή