13/10/11

Ελπίδα υπάρχει εάν ξυπνήσουν τα «πρόβατα»

Θλιβερές οι διαπιστώσεις των δημοσκοπήσεων


Ρωτούν και ξαναρωτούν το δυσαρεστημένο και παραπονούμενο «πόπολο» για να διαπιστώσουν την επιτυχία της προπαγάνδας τους. Το 90%, είναι «δυσαρεστημένο» με την κυβέρνηση. Αυτό δεν αλλάζει. Το 72% έχει πάρει χαμπάρι ότι η κυβέρνηση δεν λέει την αλήθεια, το 80% κατάλαβε ότι η «πράσινη πολιτική» είναι λάθος, το 85% αισθάνεται ότι οι «θυσίες» πάνε στράφι και δεν παράγουν αποτελέσματα, και το 70% έχει αντιληφθεί ότι «υπάρχει και άλλος δρόμος. Αυτή είναι η «καλή εικόνα».


Οι ίδιοι άνθρωποι όμως, πιεσμένοι από την προπαγάνδα, πιστεύουν άλλα πράγματα. Ενώ το 90% είναι «δυσαρεστημένο» με την κυβέρνηση, το 60% δεν θέλει πρόωρες εκλογές. Διότι έτσι τους λένε από το γυαλί. Και το πιστεύουν. Μπορεί το 80% να πιστεύει γενικά ότι η «πράσινη πολιτική» είναι λάθος, αλλά ειδικά το 60% λέει ναι στην «εφεδρεία», το 70% θέλει λιγότερο κράτος, και το 70% (κλαίγοντας) θα πληρώσει τα πράσινα χαράτσια. Επομένως η σχιζοφρένεια είναι πλήρης, και για το λόγο αυτό δεν υπάρχει ελπίς. Τα πρόβατα ξυπνούν και κοιμούνται όταν τους σφυρίξει ο τζομπάνης. Και το 34% κάνει μούτρα στο σύστημα. (Αποχή, λευκό άκυρο).


Και αφού το 34% μπαίνει στην «εφεδρεία», τότε η πράσινη χούντα, από 9,68% που είναι το ποσοστό ανοχής της στην κοινωνία, στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος, ανεβαίνει στο 11,3-13,5%, ενώ με την «τσόντα λάθους», τους δίνουν ποσοστά από 15,5% - 19,5%.
Η Νεα Δημοκρατία είναι μπροστά από 22-27%. Το ΚΚΕ που κάνει ότι μπορεί για το λαθροσύστημα ,τη σωτηρία των Τραπεζών και του ευρώ, επιβραβεύεται με 13.5%, επειδή συνέβαλε αποφασιστικά στην κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας ,στο κλείσιμο της βιομηχανίας και την κατάρρευση των Ταμείων. Αν βγάλουμε το πριμ στατιστικού λάθους, (+2%) και τους αναποφάσιστους (12%), έχει το 8-10% επί του 65% που «δεν κάνει μούτρα». Δηλαδή 5,6-6,5%.Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει για όλα τα κόμματα που κινούνται γύρω από το «Επενδυτικό Κέντρο», που αποφασίζει και διοικεί στην Ελλάδα. Τα «καλά παιδιά» παίρνουν μπόνους. ΣΥΡΙΖΑ 8,5%,
Καρατζαφέρης 8 %, που σημαίνει περίπου το 5% του 65%.Κάπου πάνω από το 3%.
Οι Οικολόγοι –Προδοτικοί επιβραβεύονται με 4,5%,ενώ άλλοι τους δίνουν 2,4%,
Ο Κουβέλης του ΚΙΣ και η δισεγγονή του Μωησή Μητσοτάκη, παίρνουν ως, (ΝΠΔΔ), 4% και 2%, αντιστοίχως. Ο Πρετέντερης «διαφωνεί» και τους δίνει 2,7% και 2%, ώστε να είναι κοντά στο 3%.
Η VPRC, μας προτείνει (εναλλακτικά) να ψηφίσουμε τους πυρπολητές της Αθήνας και τους δολοφόνους της Μαρφίν, (1%), ή τις πατσαβούρες του Χίτλερ (1,5%).


Ο Πρετέντερης μέτρησε τα «Λοιπά Κόμματα» στο 2% και η VPRC, στο 7%.


Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μου αρεσε η ατακα του Ψωμιαδη:

αν στον "κ.παπανδρεου" (εννοει το γνωστο ηλιθιο βλακογιοργο) δωσεις 10 προβατα να τα φυλαει τα 9 θα του φυγουν!!

Ευγε!!

(με ξενισε λιγακι το "κ.παπανδρεου" ειναι αληθεια ολη η Ελλαδα τον ξερει σαν βλακογιοργο αλλα δεν πειραζει . Για αρχη καλο ειναι.. )

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόκειται να ξυπνήσουν τα "πρόβατα" ρε Σπύρο, έλα ρε άνθρωπε να καθήσουμε κάτω να βγάλουμε μία άκρη,δεν βλέπεις ότι δεν κουνιέται φύλλο; Ούτε εγώ ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος τα ξέρει όλα, κάποιοι όμως μαζί μπορούμε να βρούμε μία άκρη, αλλά πρέπει να είμαστε ομάδα, αν ο καθένας νομίζει ότι αυτός είναι και κανείς άλλος τότε έχει χαθεί το παιχνίδι. Χρήστος

Ανώνυμος είπε...

Μερικά μελλοντικά γεγονότα, όπως τα είχε αναφέρει ο Αγιορείτης Γέροντας Παΐσιος:
http://agiotokos-kappadokia.gr/2011/09/16/1-θέσεις-απόψεις-για-τα-επερχόμενα

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...