13/10/11

Το ΠΑΣΟΚ απεβίωσε- Ζήτω το κίνημα Λαού*

Του Σπύρου Χατζάρα

Το ΠΑΣΟΚ της 3ης Σεπτέμβρη, πέθανε από την εποχή που τα κρατικοδίαιτα «ορφανά του Γεννηματά», διάλεξαν «Σημίτη», «Κεντροαριστερά», και Ισχυρούς εργολάβους. Το πτώμα του νεκρού ΠΑΣΟΚ σάπισε πια και βρωμάει.


Η «ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ», και «ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ» δεν πάει μαζί με τη «ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ».


Η Κυβέρνηση των Τζέφρυ, Άντυ , και Νικ Παπανδρέου-Τσάντ, δεν είναι «αδύναμη, ανίκανη και συμβιβασμένη», είναι ο πρωταγωνιστής, και δεν είναι «άβουλο πιόνι στη σκακιέρα των σχεδίων των ισχυρών της Ευρώπης», αλλά συνέταιρος στα Κέρδη.


Φτάνουν πια οι αυταπάτες. Η «Τρόικα» δεν είναι ο μπαμπούλας που, «απειλεί, και απαιτεί να διαμορφώσει συνθήκες ενός σύγχρονου Μεσαίωνα» . Την «Τρόικα» μας την έφερε κατόπιν σχεδίου η «πράσινη Χούντα», των Τζέφρυ, Άντυ , και Νικ Παπανδρέου-Τσάντ με τη Γκόλντμαν Ζαξ και τον «θείο» Σόρος. Η «πράσινη Χούντα με τους αμερικανοιουδαίους τραπεζίτες οδηγούν τους βάσει σχεδίου τους εργαζόμενους σε μαζική φτώχεια, και κάνουν την κρίση ευκαιρία εκποιώντας τον δημόσιο πλούτο να σε τιμή ευκαιρίας .
Η «πράσινη Χούντα», δεν απότυχε, «σε κάθε της εκτίμηση και πολιτική εφαρμογή», πέτυχε σε όλα και υλοποιεί το συμβόλαιο της. Και δεν υπάρχουν «ερασιτεχνισμοί». Οι εκτελεστές είναι επαγγελματίες.


Το ΠΑΣΟΚ δεν βρίσκεται αντιμέτωπο με μια πρωτόγνωρη κρίση. Το ΠΑΣΟΚ απέθανε. Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει εδώ και τώρα. Άντε να το θάψουμε μαζί με την πράσινη κυβερνητική χούντα, για να σώσουμε τον ΛΑΟ, και την ΠΑΤΡΙΔΑ μας.


Παλλαϊκό Πατριωτικό Κίνημα τώρα. Αυτή είναι η διέξοδος.

* Σχόλιο για την ανακοίνωση της «Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑ.ΣΟ.Κ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...