31/12/12

Ευχές

Αρχιχρονιά και αρχιμηνιά κι αρχή καλός μας χρόνος. Εύχομαι Υγεία για όλους τους Φίλους. Να είμαστε και του χρόνου καλά. Ακόμα εύχομαι να μας δοθεί και η δύναμη για να τα βγάλουμε πέρα. Υγεία και Δύναμη λοιπόν.
Αίσιον και ευτυχές το 2022 μΧ.

Σπυρίδων Αλεξάνδρου Χατζάρας

ΥΓ1. Στους εχθρούς μας εύχομαι δίκαιη τιμωρία και καλή ψυχή
ΥΓ2.Στον Βαγγέλα που μου έστειλε ηλεκτρονικά τις ευχές του αντεύχομαι: «Και του χρόνου στη Φυλακή».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα οι καραγκιοζηδες αφυλοι αντεθνιστες και πολυφυλετιστες αστοι και κοκκινοι της νετ εβγαλαν το πρωι ωρα 9.40 τον δικο σου τον πατριαρχη αλεξανδριας και μας αρχισε παλι ερτ και αυτος ο τραγοπαπας την μονοπλευρη προπαγανδα για τους αλλοδαπους που ατιμασαν τη γη μας και ποσο πικραινεται μας ελεγε ο παπας απο τον ρατσισμο των ελληνων (εμ βεβαια για να χαρει θελει να δωσουμε την χωρα μας στα ξενα ζωα που την ζητουν) και ρατσισμο εχει και στην αφρικη και αλλα τετοια καραγκιοζιλικια εμπριμε πρωτοχρονιατικα.


εχουν λυσσαξει τα αφυλα απατριδα παλιοσκυλα μαζι με το αφυλο παπαδαριο και πολεμανε τον ελληνα την ρατσα μας την γη μας και πολεμανε στο πλευρο των ξενων σκυλιων του εχθρου που πατησε ποδι στα χωματα μας με τις ευλογιες ντοπιων κρετινων που δεν βλεπουν περα απο το πουλι τους που το παιζουν πολιτισμενοι και ανετοι ταχα.

να πανε λοιπον να τους ταισει ο αφυλος οπαδος της παγκοσμιου διακυβερνησεως παπας της αλεξανδρειας και η νετ του σαμαρα και των αλλων δυο ομοιδεατων και τα αλλοδαπα σκυλια που εχουν μαζωξει και ατιμαζουν την γη μας ολους τους ελληνας που αποδεχονται να χαρισουν τη γη τους σε ξενους βαρβαρους λυκους ,θα σας κανουν το χρυσο αυγο ολοι δαυτοι.

θα τους δωσει να φανε σκατα η νετ και ο παπας χωρις φυλη.

σαν τα μουτρα τους και τα μουτρα των αλλοδαπων απλυτων βοιδιων που μαγαρισαν την ελλαδα σας εκαναν με τις καταστροφικες τους ιδεες κοπανοι που τους ακουτε χωρις να τους φτυσετε ακομη.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...