25/12/12

Ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Χότσεβαρ ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα

Ο Κροάτης καθολικός Αρχιεπίσκοπος του Βελιγραδίου, Στάνισλαβ Χότσεβαρ ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα στους πιστούς που γιορτάζουν στις 25 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το Γρηγοριανό, ευχόμενος το 2013 να γίνει η χρονιά νέων εποχών, ελπίδας, αλλά και νέας ευθύνης.
«Εύχομαι σε όλους όσοι την 25η Δεκεμβρίου γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, είτε είναι καθολικοί, είτε αγγλικανικοί, είτε εκπρόσωποι των εκκλησιών της Μεταρρύθμισης, να είναι ευλογημένοι και ευτυχισμένοι και κάθε επιτυχία», δήλωσε στο πρακτορείο Tanjug ο Χότσεβαρ.
Στους πιστούς που γιορτάζουν τα Ορθόδοξα Χριστούγεννα σύμφωνα με το Ιουλιανό ημερολόγιο απηύθυνε τον χαιρετισμό.«Ειρήνη Θεού -«Χριστός γεννάται, δοξάσατε». Έκκληση προς τους καθολικούς, τους αγγλικανούς, και τους προτεστάντες , για αλληλεγγύη προς τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες -Παπανδρέλληνες απεύθυνε και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Λιάπης, μέσω του μηνύματος του για τα καθολικά Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...