11/5/13

Οι ΑΘΕΑΤΟΙ και η Κεντροαριστερή Σύφιλη

«Δημοκρατικοί», σοσιαλδημοκράτες, κεντροαριστεροί, σημαίνει: Συφιλιδικοί, Πούστηδες, Ρουφιάνοι και Κλέφτες.
Οι δημοκρατικοί άνθρωποι λένε όχι στους συφιλιδικούς της «Κεντροαριστερής Πανούκλας».

του Σπύρου Χατζάρα

Η κατεύθυνση που έχει δοθεί από το «ΑΘΕΑΤΟ κατεστημένο», για τη μακροπρόθεσμη κοινωνική αλλαγή για την Ευρώπη είναι πολύ σαφής:

«Περισσότερο διαφοροποιημένη και κοινωνικά φιλελεύθερη κοινωνία, με λιγότερους αποκλεισμούς και ευέλικτους ρόλους των δύο φύλων και των κοινωνικών θεσμών . Περισσότερος Πολυπολιτισμός και ισλαμοφασισμός. Περισσότερη πουστιά και πρέζα».

Αυτή είναι η «γραμμή». Και αυτή τη «γραμμή» την προωθούν σε όλες τις χώρες οι «ρουφιάνοι» των ΑΘΕΑΤΩΝ είτε Φιλελεύθεροι-δεξιοί, είτε προοδευτικοί Κεντροαριστεροί. Ένα είναι το Κέντρο, που έχει δύο χεράκια. Ένα αριστερό και ένα δεξιό. Αυτή τη γραμμή την υπηρετούν οι τοπικοί ρουφιάνοι σε όλες τις «μεθυσμένες πολιτείες».
Τα ίδια που κάνουν οι προοδευτικοί «Γάλλοι σοσιαλιστές» με τον γάμο των ομοφυλόφιλων, τα ίδια που θέλουν οι «γερμανοί χριστιανοδημοκράτες» με την αυξημένη προστασία για το «Ολοκαύτωμα», τα ίδια που προωθούν στην Ελλάδα τα κόμματα της «κεντροαριστερής προοδευτικής σύφιλης», (Πασοκ-Δημαρ-Συριζα), προσπαθεί να σπρώξει η «κεντροαριστερά» στην Ιταλία. Παντού η ίδια, «πανανθρώπινη ιερή υποχρέωση».

Δεν πρόκειται για πολιτική ιδεολογία, για ανθρωπισμό και ‘δημοκρατική αντίληψη. Πρόκειται για ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. Η «Ιταλίδα» από το Κογκό, Σεσίλ Κιέντζ, που την έκανε υπουργό για την «ενσωμάτωση των μεταναστών»,
 ο Μπιλντερμπέργκερ Ενρίκο Λέτα, δήλωσε ότι θα δώσει μάχη για να ψηφιστεί νόμος που να προβλέπει την αυτόματη χορήγηση ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στην Ιταλία. Αυτή η νομοθεσία προωθείται από την ιταλική «συφιλιδική κεντροαριστερά».
Ο στόχος είναι οι «ψηφοφόροι του μέλλοντος».

Εκείνοι που ανησυχούν για τις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης, την εγκληματικότητα , τη πολυπολιτισμικότητα, τα τζαμιά και τους γάμους των ομοφυλόφιλων , είναι το «παρελθόν».
Ο Ιταλός Καραγκιόζης που τον σπρώχνουν για να εκτονωθεί ή λαϊκή δυσαρέσκεια για την διεφθαρμένη κλεπτοκρατική κεντροδεξιά και κεντροαριστερά είπε ότι ο νόμος μπορεί να ψηφιστεί μόνο μετά τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος αφού άλλωστε στην Ιταλία υπάρχει ήδη νόμος που επιτρέπει στα παιδιά των αλλοδαπών τα οποία γεννιούνται και διαμένουν στη χώρα ως το 18ο έτος της ηλικίας τους να ζητούν την ιταλική υπηκοότητα μόλις ενηλικιώνονται».

Ο Γκρίλο θεωρεί ότι, «τα οικουμενικά δικαιώματα των πολιτών δεν είναι μια σημαία που πρέπει να κυματίζει ελεύθερα» είπε ο αρχιπούστης Νίκι Βέντολα, επικεφαλής του μικρού κόμματος Πουστάρες –Πρεζα-Αριστερά και Σεξουαλική Ελευθερία .

Οι ρουφιάνοι της εφημερίδας της συφιλιδικής κεντροαριστεράς, για την είδηση αυτή έγραψαν: «Την θέση περί δικαιώματος στην ιταλική ιθαγένεια για κάθε παιδί μεταναστών που γεννιέται στην χώρα συμμερίζεται ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα και το Αριστερά και Ελευθερία. Επιφυλάξεις, ωστόσο, εκφράζει μέρος του Λαού της Ελευθερίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ενώ κάθετα αντίθετη είναι ξενοφοβική Λέγκα του Βορρά του Ρομπέρτο Μαρόνι».

«Κάθετα αντίθετη είναι ξενοφοβική Λέγκα του Βορρά του Ρομπέρτο Μαρόνι» γράφουν οι συφιλιδικοί κονδυλοφόροι. Για το λόγο αυτό ο υφυπουργός Δικαιοσύνης της συφιλιδικής φιλελεύθερης κεντροδεξιάς κ. Κ. Καραγκούνης ειπε  πως, «αποτελεί ιερή υποχρέωση μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής δημοκρατικής χώρας να εφαρμόσει προς το αυστηρότερο την κοινοτική νομοθεσία για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία», και «να δώσει καθαρή και σκληρή απάντηση στους ξενόφοβους και ρατσιστές».

Το συμβόλαιο είναι «ιερή υποχρέωση», κάθε «συφιλιδικού δημοκράτη».και όποιος ξενόφοβος τολμάει ας είναι κάθετα αντίθετος στην αυτόματη χορήγηση ιθαγένειας στα παιδιά των λαθρομεταναστών που γεννιούνται τυχαία στον τόπο μας.

«Οι ποινές θα είναι τέτοιες που χωρίς υπεκφυγές και εξαιρέσεις θα αποτρέπουν εκδηλώσεις ρατσισμού και θα θέτουν οριστικά στο περιθώριο όλους όσοι εκμεταλλευόμενοι το ελλιπές νομοθετικό πλαίσιο δρούσαν ανενόχλητα όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο ρουφιάκος των Αθέατων στο βοθροκάναλο του Εβραίου.

ΥΓ.Για τα Αφρικανάκια και τα λοιπά μπασταρδόπουλα που έρχονται στην Ελλάδα έχουμε την Axion Aid της θυγατέρας του κ. Μητσοτάκη τη Unicef και τον Ευριπίδη που τους δίνει Ιθαγένεια. Έχουμε και δωρεάν περίθαλψη σε άπαντες τους λαθραίους μετανάστες του λαθροδημάρχου κ. Καμίνη. Για τα Ελληνάκια ουδείς φροντίζει όπως κανείς από τους συφιλιδικούς δημοκράτες δεν νοιάζεται για τους άνεργους Έλληνες που έχουν εντελώς ρατσιστικά στερηθεί τον γιατρό και το φάρμακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...