5/5/13

H Καταβαράθρωση του National Party στις αγγλικές εκλογές

Η συστηματική προπαγάνδα όλων των αγγλικών μέσων ενημέρωσης κατά του «εθνικιστικού» και «ρατσιστικού» «British National Party» έπιασε τόπο.

Το ΒΝP που κατέβασε 99 υποψήφιους δεν κέρδισε πουθενά. Στο South Oxhey όπου το 2009, ο υποψήφιος του British National Party είχε κερδίσει την έδρα με 783 ψήφους, τώρα πήρε μόνο 71 ψήφους. Το UKIP που μετείχε για πρώτη φορά πήρε 472 ψήφους (24%) και ήρθε δεύτερο. Την έδρα στο South Oxhey την κέρδισαν οι εργατικοί με 964 ψήφους.

Η δραματική πτώση του British National Party φάνηκε και στην αναπληρωματική εκλογή στο South Shields που την κέρδισαν οι «εργατικοί» με 12,493 ψήφους με δεύτερο το Ukip με 5,988. Η υποψήφια του BNP, κα Dorothy MacBeth Brookes έλαβε μόνο 711 ψήφους ενώ το 2010 η Donna Watson του BNP είχε πάρει 2,382.

Μετά την έκπληξη που επεφύλαξαν οι ψηφοφόροι στο αγγλικό κατεστημένο ένας βιασμός ανδρός από το παρελθόν, για τον οποίο κατηγορείται ο συντηρητικός αντιπρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων, Νάιτζελ Έβανς, μπορεί να οδηγήσει σε αναπληρωματικές εκλογές στο Λάνκασιρ, και ίσως στην είσοδο του Ukip στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...