5/5/13

Έρχονται και τα νέα προαπαιτούμενα

Στρατόπεδα κράτησης για Έλληνες

Ο Αντουάν δεν θα πάει τσάμπα στη νιου Γιόρκ, για να μιλήσει στους Οβριούς .
Θα πληρώσουμε όλοι.
Τώρα που πέρασε το Πεσάχ, το υπουργείο Δικαιοσύνης θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή τον Εβραικό ΑΝ.509, που προβλέπει στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, φυλάκιση από τρεις μήνες έως έξι χρόνια και πρόστιμο ως και 20.000 ευρώ για όσους από πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του Τύπου ή του Διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή άλλο τρόπο προκαλούν ή διεγείρουν σε βιαιοπραγίες κατά ομάδας ή προσώπου που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την καταγωγή και τον γενετήσιο προσανατολισμό.
Βασικά προστατεύονται οι Εβραίοι και οι πούστηδες.
Με τις ίδιες ποινές θα τιμωρούνται όσοι με τον ίδιο τρόπο αρνούνται ή εκμηδενίζουν τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, των εγκλημάτων πολέμου, ναζισμού και φασισμού. Δηλαδή πρόκειται για καταναγκαστική ομολογία πίστεως προς το «Ολοκαύτωμα». 
Εάν στις πράξεις αυτές υποπέσει αρχηγός κόμματος τότε περικόπτεται αυτομάτως, πέραν των άλλων ποινών και η κρατική χρηματοδότηση από το κόμμα.
Έτσι θα γίνουμε Όμηροι της παγκόσμιας Εβραικής Χούντας των τοκογλύφων και των ντόπιων ρουφιάνων της . Θα βρισκόμαστε στο έλεος των «καταγγελιών» της κάθε ΜΚΟ, και του κάθε ρουφιάνου, είτε αριστερού είτε κεντροαριστερού και του κάθε τυχάρπαστου λαθρομετανάστη.
Ο Ρουπακιώτης, ανακοίνωσε προς τα πρόσωπα που προσδιορίζονται με βάση τον γενετήσιο προσανατολισμό τους ότι , «θα ξεκινήσει «δημόσιος διάλογος» για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια».

Παράλληλα μετά από εντολές της Τρόικας , ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Καραγκούνης, ανακοίνωσε στο κοινοβούλιο την πρόθεση του υπουργείου, «να διαχωριστούν οι κρατούμενοι για οικονομικά εγκλήματα από εκείνους της «βαριάς εγκληματικότητας». Ψάχνουν φυλακές για τους «οικονομικούς εγκληματίες». «Πρέπει να βρούμε νέους χώρους κράτησης γι' αυτούς που έχουν ποινές μέχρι δύο έτη και έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα» είπε ο Καραγκούνης ,διότι οι φυλακές θα έφταναν και θα περίσσευσαν, για τους Έλληνες, «αλλά έχουμε να καλύψουμε τους λαθρομετανάστες. Το 67% του πληθυσμού των φυλακών είναι αλλοδαποί». Τα παιδιά της πολυπολιτισμικότητας πάντως εγκληματούν, φυλακίζονται, αποφυλακίζονται είτε δραπετεύουν και εγκληματούν ξανά . Σε ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι, ενεπλάκη ο δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, Λίτα Ερμάλ. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΛΟΥΚΩΜΕΝΑ ΣΕ ΣΤΥΛΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ Τ0ΥΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΠΑΝΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΩΣ ΜΠΙΜΠΕΛΟ....

Κωνσταντόπουλος Γιάννης είπε...

Στο Ελλαδιστάν των νεο-παπανδρελλήνων και της αριστεράς θολοκουλτούρας, έγκλημα είναι να "χρωστάς" στους εμπόρους-τοκογλύφους του κοπανιστού-αέρα χρήματος, και γι'αυτό πρέπει παραυτα να βρεθούν χώροι κράτησης (=στρατόπεδα συγκεντρωσης)!
Από την άλλη, αμα είσαι λαθρο-εποικος συμμορίτης, μπορείς να κάνεις ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ λόγω... "φτώχειας" και.... "έλλειψης χώρου στις φυλακές"!