20/9/14

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΣΦΑΓΗΣΑΝ 5000 ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Εβραϊκή προπαγάνδα με αντι-εβραϊκό προσωπείο
Η Βλακεία και η ρουφιανιά ποτέ δεν πεθαίνουν

του Σπύρου Χατζάρα

Η σιωνιστική προπαγάνδα του «Ολοκαυτώματος » της Τριπολιτσάς επανήλθε μέσα από το http://kostasedessa.blogspot.gr  μετά το http://arxaia-ellinika.blogspot.gr   .Αυτή τη φορά την διανομή σε περισσότερους αποδέκτες της σιωνιστικής προπαγάνδας ανέλαβε το kasapidislaz@gmail.com   που το έστειλε και σε εμένα.
Επαναλαμβάνω ότι μετά τις αναλυτικές εξηγήσεις μου η επάνοδος είτε είναι δείγμα αγραμματοσύνης και βλακείας είτε είναι ένδειξη «επαγγελματικής» δουλειάς. 
  Αυτή τη φορά από το http://kostasedessa.blogspot.gr   αναλαμβάνουν να μας εξηγήσουν , «Γιατί έσφαξε τους Εβραίους στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης» Και επαναλαμβάνουν ότι «Στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε 5.000 Εβραίους»! επικαλούμενοι τον εβραίο Πιερόν, που γράφει ψευδώς ότι «από το 1821 μέχρι το 1831 που ιδρύθηκε το Ελληνικό Κράτος, ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μετανάστευσεως. Οι Εβραίοι έφευγαν από την Ελλάδα για να μην τους σφάξουν οι Έλληνες! Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες».
Επικαλούνται επίσης τον δήθεν αυτόπτη Μαξίμ Ρεμπό και «τον μεγάλο Γάλλο περιηγητή Πουκεβίλ». Και το «πονηρό» http://kostasedessa.blogspot.gr μας λέει ότι, «Έχει σημασία πώς εξηγούν οι ίδιοι οι Εβραίοι τον φοβερό Αντισημιτισμό που έδιεξαν οιΈλληνες το 1821».

Άντε πάλι με το ανύπαρκτο «Ολοκαύτωμα» της Τριπολιτσάς. Είτε Ηλίθιοι και αγράμματοι είτε πρακτοράκια. Μπορεί κα τα δύο. Υπηρετούν, είτε από βλακεία και αγραμματοσύνη, είτε επαγγελματικά, την εβραική προπαγάνδα και τα ψέματα που διαδίδει.

Στην «Τριπολιτσά» δεν υπήρχαν 5000 Εβραίοι για να σφαγούν , και οι 500 που ευρίσκοντο εντός κατά την πολιορκία είχαν αναχωρήσει δωροδοκόντας και τους αλβανούς της φρουράς και τους έλληνες πολιορκητές.
Τα χοντρά εβραϊκά ψέματα του κ. Μπερνάρ Πιερόν και άλλων πρακτόρων Λένε: «Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες». Η Ναύπακτος λόγω των ισχυρών οχυρώσεων της έμεινε στα χέρια των Τούρκων και ήταν η στρατιωτική τους βάση στην περιοχή.
Η Ναύπακτος παραδόθηκε στις 18 Απριλίου 1829. δεν έγινε καμία σφαγή .
Φεύγοντας οι Τούρκοι και οι Εβραίοι , άφησαν πίσω τους ελάχιστες οικογένειες Ελλήνων, οι οποίες, μάλιστα, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους Μποτσαραίους , και τους Τζαβελαίους , στούς οποίους το νεοσύστατο ελληνικό κράτος παραχώρησε τα τουρκικά αρχοντικά, ως αντιστάθμισμα για την προσφορά τους στον Αγώνα.
Η Θήβα κατελήφθη αμαχητί στις αρχές του Απριλίου 1821, διότι οι Τούρκοι και οι Εβραίοι της πόλης είχαν ήδη καταφύγει στη Χαλκίδα μαζί με τις οικογένειές τους. Τον Ιούνιο του 1821, ο Ομέρ Βρυώνης ανακατέλαβε τη Θήβα, η οποία κάηκε από τον Δράμαλη το 1822.
Η Θήβα πέρασε σε ελληνικά χέρια ,χωρίς καμιά σφαγή, μετά τη μάχη της Πέτρας.

Σύμφωνα με τα εβραϊκά στοιχεία και τον Πουκεβίλ το 1818 υπήρχαν στην Πάτρα 17 εβραϊκές οικογένειες και μία συναγωγή, καθώς και ορισμένοι Ρωμανιώτες, που είχαν εξελληνίσει τα ονόματά τους και μιλούσαν την Ελληνική γλώσσα, και κάποιοι που είχαν γίνει για πολιτικούς λόγους Χριστιανοί. Όλοι αυτοί συγκεντρώθηκαν στο Κάστρο, μαζί με τους Τούρκους .Στην Κοινότητα των Πατρών υπάγονταν και οι Εβραίοι του Μεσολογγίου και του Αγρινίου.
Όπως ανέφερε ο Άγγλος κατάσκοπος Leak, στο Αγρίνιο το 1804, υπήρχαν , 40 εβραϊκές κατοικίες.
Λένε: «Ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε στην Τριπολιτσά 5.000 Εβραίους». Σύμφωνα με τον άγγλο κατάσκοπο Gordon, στην Τρίπολη κατοικούσαν 7000 Τούρκοι ,7.000 Έλληνες και 1.000 Εβραίοι.
Άλλοι, τους Εβραίους τους εκτιμούσαν σε 400.
Όσοι Έλληνες πρόλαβαν έφυγαν από την Τρίπολη στην οποία κατέφυγαν οι Μπαρδουνιώτες και οι Λαλαίοι Τούρκοι.
 Ο εβραϊκός πληθυσμός της πολιορκημένης πόλης ήταν από 400-1000. Πως σφάχτηκαν λοιπόν 5000;
Άλλοι μοντέρνοι Μιχάουζεν πιο αυτοσυγκρατημένοι μιλάνε για 2000 εβραίους νεκρούς. Σύμφωνα με τα όσα γράφηκαν σε Αμερική και Αγγλία το 1835 και το 1839, που ήταν πιο κοντά στα γεγονότα, όλα τα θύματα της σφαγής της Τριπόλεως ήταν 6000-8000.
Ο αριθμός αυτός ήταν φουσκωμένος, διότι ήδη τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, κατά την ανακωχή , μέγα πλήθος πεινασμένων γυναικών και παιδιών βγήκαν από την πόλη και αφέθηκαν να μένουν στα μετόπισθεν του ελληνικού στρατοπέδου, στον δρόμο προς Καλάβρυτα και να διατρέφονται όπως μπορούσαν.
Αυτοί αργότερα υπολογίστηκαν στους 3000-4000.
Ορισμένοι από του πλουσίους Εβραίους και Τούρκους της Τρίπολης, έκαναν ιδιωτικές διαπραγματεύσεις με οπλαρχηγούς για την ασφαλή έξοδό τους από την πολιορκημένη πόλη καταβάλλοντας το κατάλληλο αντίτιμο, όπως λέγει και ο πράκτορας Ρεμπώ .
 Οι περισσότεροι από τους 400 εβραίους της πόλης είχαν ήδη φύγει με αυτόν τον τρόπο πριν την άλωση.
Οι περίπου 4000 Αλβανοί της πόλης έφυγαν για την Ήπειρο υπό την προστασία του Κολοκοτρώνη με ξεχωριστή συμφωνία.
Οι περισσότεροι από τους 3.500 στρατιώτες του Κεχαγιάμπεη σκοτώθηκαν στις μάχες μέχρι την άλωση.
Επομένως από τους 10-12.000 πολιορκημένους, είχαν απομείνει 3-4000, εκ των οποίων οι εβραίοι ήταν λιγότεροι από 200.
 Εάν υποθέσουμε ότι δεν σκοτώθηκαν όλοι, η περίφημη «σφαγή της Τρίπολης», είχε λιγότερα από 3000 θύματα, μεταξύ των οποίων θα ήταν και καμιά εκατοστή Εβραίοι, που τους έκαναν τώρα 5000.
Ο βασικός Μινχάουζεν εκτός από τον πράκτορα Ρεμπώ, που ήταν στο στρατόπεδο της Τρίπολης, ήταν ο πράκτορας Τζωρτζ Φίνλεϋ που στάλθηκε στην Ελλάδα μαζί με τον Βύρωνα το 1823 και ο οποίος υποστήριζε την πολιτική του Λονδίνου, όπως την διατύπωσε ο Μπένθαμ για την παραμονή στην Ελλάδα των αυτοχθόνων Εβραίων και Μουσουλμάνων. Ο Φίνλεϋ λάνσαρε τη θεωρία της «σφαγής».
http://deltio11.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1637.html  
Επίσης στο http://deltio11.blogspot.gr/2013/03/25.html  22/03/2013    έχω εξηγήσει ότι «Ο Κολοκοτρώνης δεν «εξολόθρευσε» ποτέ 5.000 Εβραίους» ! και τόνιζα ότι «Οι δήθεν ανταγωνιστές «εθνικιστές», που προβάλουν μια ανύπαρκτη σφαγή επικαλούνται ως πηγή τον εβραίο διδάκτορα εβραϊκών σπουδών του Εθνικού Ινστιτούτου Ανατολικών Γλωσσών και Πολιτισμών του Παρισιού, κ. Μπερνάρ Πιερόν».
Λοιπόν ουδέποτε έγινε σφαγή 5000 Εβραίων στην Τριπολιτσά.
Καταρχήν 5000 Εβραίους δεν είχε το 1821 όλη η Πελοπόννησος. Στην Τρίπολη έμεναν μόνο ορισμένοι σαράφηδες – τοκογλύφοι.
Η μεγαλύτερη κοινότητα των Εβραίων ήταν στην Πάτρα, όπου έμειναν κλεισμένοι στο Κάστρο μαζί με τους Τούρκους, και δεν έπαθαν τα τίποτα. Έφυγαν μαζί με τους Τούρκους, και ας λέει ο ψευδόμενος κ. Μπερνάρ Πιερόν, ότι «οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες».
Η Ναύπακτος άλλωστε, παραδόθηκε με συνθήκη και όλοι οι έγκλειστοι κάτοικοι Τούρκοι και Εβραίοι, έφυγαν. Ο κ. Μπερνάρ Πιερόν, γράφει ψευδόμενος στο βιβλίο του «ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», ότι από το 1821 μέχρι το 1831, ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μεταναστεύσεως. Σφαγές δεν υπήρξαν. Τις σχετικές πληροφορίες τις έγραψαν διάφοροι πράκτορες όπως οι Φίνλευ, Μαξίμ Ρεμπό, κλπ Μετανάστευση υπήρξε.
Οι περισσότεροι Εβραίοι της Πελοποννήσου που έφυγαν, πήγαν στην Λάρισα, τη Σμύρνη, τα Επτάνησα, και την Ιταλία. Αντίθετα οι εβραϊκή προπαγάνδα και οι ανόητοι ή οι ρουφιάνοι που την ακολουθούν, μιλώντας για την ανύπαρκτη σφαγή 5000 Εβραίων στην Τρίπολη, κουκουλώνουν τις σφαγές των Ελλήνων στη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη που οργάνωσε ο Σαράφμπασί του Σουλτάνου Χασκέλ.( EZEKIEL BEN JOSEPH NISSIM MENAHEM GABBAI).

ΥΓ. Ξυπνείστεεεεε! Η προπαγάνδα και ο διάολος έχουν πολλά ποδάρια.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολα αυτα εντασσονται σε ενα πραμα

να μην σηκωσουν κεφαλι ο λαοι απεναντι στους ακατανομαστους καπιταλιστες της νεας υορκης

δουλευουν στις ψυχολογικες επιχειρησεις για να καλλιεργουν ενοχικα συνδρομα υποταγης στα αφεντικα της καπιταλιστικης δυσης...

Ανώνυμος είπε...

Οι νόμοι για τα «εγκλήματα μίσους» ή αλλιώς οι «αντιρατσιστικοίνόμοι» έχουν τις ρίζες τους στην κομμουνιστικής έμπνευσης, λεγόμενη Σχολή τηςΦρανκφούρτης, (Frankfurter Schule) που ιδρύθηκε στη Φρανκφούρτη, από μπολσεβίκους,κατά κύριο λόγο εβραϊκής καταγωγής, το 1920. Ο στόχος της ήταν να εφαρμόσει τονκομμουνισμό στη Δύση ήσυχα με τη σταδιακή υπονόμευση του λαϊκού πολιτισμού -ένα κίνημα που είναι γνωστό ως Πολιτιστικός Μαρξισμός ή αλλιώς Πολιτική Ορθότητα(βλέπε: Η Ιστορία της ‘Πολιτικής Ορθότητας’). Ένα από τα κορυφαία ονόματά της, οHerbert Marcuse,αποφάνθηκε ότι η επικρατούσα δυτική κοινωνική τάξη είναι «καταπιεστική» εξορισμού και κάνει «διακρίσεις» εναντίον των μειονοτήτων, απλά και μόνο επειδή υπάρχει.



Αυτό δημιουργεί ένα φαινόμενο που ονόμασε "κατασταλτικήή καταπιεστική ανοχή" ("repressive tolerance"), κάτι το οποίοθεωρούσε ότι ήταν απαράδεκτο.



Αντ’ αυτού, πρότεινε αυτό που αποκάλεσε «κομματική ανοχή» ("partisan tolerance" - «των μικρώναδύνατων κομματιών - ομάδων» μιας κοινωνίας), δηλαδή την ανοχή μόνο των απόψεωναυτών των "καταπιεσμένων μειονοτήτων" - που ο Marcuse θεωρούσεότι μοιράζονται το κομματικό του μίσοςγια κάθε τι μη κομμουνιστικό - ενώ στην ουσία φιμώνουν τις απόψεις τηςπλειοψηφίας.


Η Σχολή της Φρανκφούρτης ήταν αφιερωμένη στην καταστροφή τηςΔύσης. Ένας από τους ιδρυτές της, ο Willi Munzenberg, δήλωσε ρητά ότι στόχος της ήταν να:



« ... οργανώσει τους διανοούμενους και να τους χρησιμοποιήσειγια να κάνουν τον δυτικό πολιτισμό να βρώμα. Μόνο τότε, αφού έχουν καταστραφείόλες οι αξίες του και έχει γίνει η ζωή του αδύνατη, μπορούμε να επιβάλουμε τηδικτατορία του προλεταριάτου».

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Timothy Matthews στο Catholic Insight, βασικές στρατηγικέςγια την επίτευξη αυτού του στόχου ήταν:




1 Δημιουργία αδικημάτων «ρατσισμού».

2. Συνεχής αλλαγήγια να δημιουργηθεί σύγχυση.

3 Διδασκαλία τουσεξ και της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά.

4 Υπονόμευση τωνσχολείων και της εξουσίας του εκπαιδευτικού.

5. Τεράστιαμετανάστευση για να καταστραφεί η Ταυτότητα.

6. Προώθηση της υπερβολικήςκατανάλωσης οινοπνεύματος.

7. Άδειασμα τωνεκκλησιών.

8. Αναξιόπιστονομικό σύστημα με προκατάληψη εις βάρος των θυμάτων της εγκληματικότητας.

9 Εξάρτηση από ταεπιδόματα του κράτους.

10. Έλεγχος καιαποχαύνωσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

11 Ενθάρρυνση της διάλυσης της οικογένειας.



http://redskywarning.blogspot.gr/2014/09/blog-post_90.html

Ανώνυμος είπε...

Οι νόμοι για τα «εγκλήματα μίσους» ή αλλιώς οι «αντιρατσιστικοίνόμοι» έχουν τις ρίζες τους στην κομμουνιστικής έμπνευσης, λεγόμενη Σχολή τηςΦρανκφούρτης, (Frankfurter Schule) που ιδρύθηκε στη Φρανκφούρτη, από μπολσεβίκους,κατά κύριο λόγο εβραϊκής καταγωγής, το 1920. Ο στόχος της ήταν να εφαρμόσει τονκομμουνισμό στη Δύση ήσυχα με τη σταδιακή υπονόμευση του λαϊκού πολιτισμού -ένα κίνημα που είναι γνωστό ως Πολιτιστικός Μαρξισμός ή αλλιώς Πολιτική Ορθότητα(βλέπε: Η Ιστορία της ‘Πολιτικής Ορθότητας’). Ένα από τα κορυφαία ονόματά της, οHerbert Marcuse,αποφάνθηκε ότι η επικρατούσα δυτική κοινωνική τάξη είναι «καταπιεστική» εξορισμού και κάνει «διακρίσεις» εναντίον των μειονοτήτων, απλά και μόνο επειδή υπάρχει.



Αυτό δημιουργεί ένα φαινόμενο που ονόμασε "κατασταλτικήή καταπιεστική ανοχή" ("repressive tolerance"), κάτι το οποίοθεωρούσε ότι ήταν απαράδεκτο.



Αντ’ αυτού, πρότεινε αυτό που αποκάλεσε «κομματική ανοχή» ("partisan tolerance" - «των μικρώναδύνατων κομματιών - ομάδων» μιας κοινωνίας), δηλαδή την ανοχή μόνο των απόψεωναυτών των "καταπιεσμένων μειονοτήτων" - που ο Marcuse θεωρούσεότι μοιράζονται το κομματικό του μίσοςγια κάθε τι μη κομμουνιστικό - ενώ στην ουσία φιμώνουν τις απόψεις τηςπλειοψηφίας.


Η Σχολή της Φρανκφούρτης ήταν αφιερωμένη στην καταστροφή τηςΔύσης. Ένας από τους ιδρυτές της, ο Willi Munzenberg, δήλωσε ρητά ότι στόχος της ήταν να:



« ... οργανώσει τους διανοούμενους και να τους χρησιμοποιήσειγια να κάνουν τον δυτικό πολιτισμό να βρώμα. Μόνο τότε, αφού έχουν καταστραφείόλες οι αξίες του και έχει γίνει η ζωή του αδύνατη, μπορούμε να επιβάλουμε τηδικτατορία του προλεταριάτου».

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Timothy Matthews στο Catholic Insight, βασικές στρατηγικέςγια την επίτευξη αυτού του στόχου ήταν:




1 Δημιουργία αδικημάτων «ρατσισμού».

2. Συνεχής αλλαγήγια να δημιουργηθεί σύγχυση.

3 Διδασκαλία τουσεξ και της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά.

4 Υπονόμευση τωνσχολείων και της εξουσίας του εκπαιδευτικού.

5. Τεράστιαμετανάστευση για να καταστραφεί η Ταυτότητα.

6. Προώθηση της υπερβολικήςκατανάλωσης οινοπνεύματος.

7. Άδειασμα τωνεκκλησιών.

8. Αναξιόπιστονομικό σύστημα με προκατάληψη εις βάρος των θυμάτων της εγκληματικότητας.

9 Εξάρτηση από ταεπιδόματα του κράτους.

10. Έλεγχος καιαποχαύνωσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

11 Ενθάρρυνση της διάλυσης της οικογένειας.



http://redskywarning.blogspot.gr/2014/09/blog-post_90.html

Unknown είπε...

ε ΑΜΆΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΟΟΥΣ 'ΤΟ ΌΤΙ ΜΑ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΙΑ ΖΩΉ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 2000 Η 20 ΑΙΩΝΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ Κ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΈΜΑΣ Κ ΌΣΩΝ ΚΑΤΆΦΕΡΕ Η ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΚΆΜΕΙ 'ΦΙΛΟΥΣ 'ΔΛΔ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΆΛΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΤΟ ΛΑΌ; ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΈΟΝ Κ ΌΧΙ ΚΡΥΜΜΈΝΟΙ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΟ ΧΡΗΜΑ 'ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΎΣΕΙ Ο ΚΆΘΕ ΈΛΛΗΝ ΣΕ ΆΛΛΟ ΗΛΙΑΚΌ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΑΥΤΟΊ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ Ε ΑΥΤΟΊ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΎΝΕ ΠΙΑ ΤΙ ΜΈΛΛΕΙ ΓΕΝΈΣΘΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ! ΔΙΟΤΙ ΣΕ 40-50 ΧΡΟΝΆΚΙΑ ΑΠΌ ΤΏΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ Ο ΦΈΡΩΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ DNA ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΘΑ ΠΆΕΙ ΣΕ ΈΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 7ΜΥΡΙΩΝ ΜΌΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΏΡΟ! ΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΉΔΗ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ ΑΡΑ ΤΙ ΚΆΝΟΥΜΕ; ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΈΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΔΩ Η ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΎΜΕ ΠΛΈΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΎΣΤΑΤΗ 'ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ ΜΑΣ 'ΧΑΊΡΕ Μ.ΛΕΞΑΝΔΡΕ ΜΕΓΙΣΤΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΑ ΜΌΝΟ. ..Κ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ ΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΌΣΟ ΒΈΒΑΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ. .4-6-1878 ΤΟ ΌΡΑΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΈΝΩΣΗ ΕΛΛΆΔΑΣ ΚΎΠΡΟΥ Κ ΦΥΣΙΚΆ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΡΆΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Κ ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ!Σ
ΑΣ ΕΊΝΑΙ. .Κ ΚΡΊΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΟΥΡΊΣΤΕΣ ΠΛΈΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΦΒ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΤΟΥΙΤΕΡ ΚΤΛ! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΕΔΩ "Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ 'ΆΡΑΓΕ ΥΦΊΣΤΑΤΑΙ Η ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ; :

Unknown είπε...

ΕΓΏ ΘΑ ΠΆΩ ΣΕ ΆΛΛΟ ΠΛΑΝΉΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ. .ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΑΚΌΜΗ Κ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ! ΑΛΛΆ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΜΕΙΝΕ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ; ΑΜΦΙΒΆΛΛΩ ΠΟΛΎ

Unknown είπε...

ΚΡΙΜΑ ΤΌΣΟ 'ΠΝΕΥΜΑ 'ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΑΤΑΙ ΑΠΌ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΥΣ Κ ΜΟΝΟ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΥΣ..ΌΠΩΣ ΔΙΆΦΟΡΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. .Κ ΠΟΛΎ ΚΡΊΜΑ ΘΑ 'ΛΕΓΑ. .

Unknown είπε...

ε ΑΜΆΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΟΟΥΣ 'ΤΟ ΌΤΙ ΜΑ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΙΑ ΖΩΉ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 2000 Η 20 ΑΙΩΝΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ Κ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΈΜΑΣ Κ ΌΣΩΝ ΚΑΤΆΦΕΡΕ Η ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΚΆΜΕΙ 'ΦΙΛΟΥΣ 'ΔΛΔ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΆΛΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΤΟ ΛΑΌ; ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΈΟΝ Κ ΌΧΙ ΚΡΥΜΜΈΝΟΙ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΟ ΧΡΗΜΑ 'ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΎΣΕΙ Ο ΚΆΘΕ ΈΛΛΗΝ ΣΕ ΆΛΛΟ ΗΛΙΑΚΌ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΑΥΤΟΊ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ Ε ΑΥΤΟΊ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΎΝΕ ΠΙΑ ΤΙ ΜΈΛΛΕΙ ΓΕΝΈΣΘΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ! ΔΙΟΤΙ ΣΕ 40-50 ΧΡΟΝΆΚΙΑ ΑΠΌ ΤΏΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ Ο ΦΈΡΩΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ DNA ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΘΑ ΠΆΕΙ ΣΕ ΈΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 7ΜΥΡΙΩΝ ΜΌΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΏΡΟ! ΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΉΔΗ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ ΑΡΑ ΤΙ ΚΆΝΟΥΜΕ; ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΈΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΔΩ Η ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΎΜΕ ΠΛΈΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΎΣΤΑΤΗ 'ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ ΜΑΣ 'ΧΑΊΡΕ Μ.ΛΕΞΑΝΔΡΕ ΜΕΓΙΣΤΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΑ ΜΌΝΟ. ..Κ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ ΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΌΣΟ ΒΈΒΑΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ. .4-6-1878 ΤΟ ΌΡΑΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΈΝΩΣΗ ΕΛΛΆΔΑΣ ΚΎΠΡΟΥ Κ ΦΥΣΙΚΆ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΡΆΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Κ ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ!Σ
ΑΣ ΕΊΝΑΙ. .Κ ΚΡΊΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΟΥΡΊΣΤΕΣ ΠΛΈΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΦΒ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΤΟΥΙΤΕΡ ΚΤΛ! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΕΔΩ "Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ 'ΆΡΑΓΕ ΥΦΊΣΤΑΤΑΙ Η ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ; :

Unknown είπε...

ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ 'ΧΑΜΕΝΟ 'ΑΠΌ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΎΣΑ ΝΑ ΠΆΩ ΣΤΟ ΠΛΑΝΉΤΗ ΔΊΑ. .ΈΤΣΙ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΘΈΛΩ. .ΚΑΚΟ ΕΊΝΑΙ;