28/9/14

Που κρύβει τα πυρομαχικά ο Μπεν;

Από τη Νέα Υόρκη ανακοίνωσε ότι θα στείλει πυρομαχικά στους Κούρδους του Ιράκ, και μάλιστα είπε ότι αυτό αποφασίστηκε «μετά και από σχετική εισήγηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ειδικότερα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας» .
Το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ δεν επιβεβαίωσαν την ανακοίνωση του Μπεν διότι «δεν είχαν ιδέα»! Μετά ο αναπληρωτής πρωθυπουργός ανέθεσε στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών πρέσβη Αναστάσιο Μητσιάλη να επικοινωνήσει με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ προκειμένου να λυθεί η «παρεξήγηση» , και το ΥΠΕΞ την έλυσε βγάζοντας ανακοίνωση για λογαρισμό του Α/ΓΕΕΘΑ σύμφωνα με την οποία, «ο στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος επιβεβαίωσε πλήρως ότι υπήρξε συνεννόηση με το ΓΕΕΘΑ για την αποστολή πυρομαχικών στις κουρδικές δυνάμεις και εξέφρασε τη θλίψη του για τα άθλια δημοσιεύματα».
Πάντως αν είναι έτσι ο Κωσταράκος συμφώνησε στην αποστολή των πυρομαχικών (σύμφωνα με τα λεγόμενα του ΥΠΕΞ) χωρίς την πρότερη σύμφωνη γνώμη του προϊστάμενου του υπουργού ! (Μύλος).
Εκτός και πρόκειται για πυρομαχικά του ΠΑΣΟΚ ή του ΥΠΕΞ!
Οπότε τίθεται το ερώτημα. Που κρύβει το οπλοστάσιο του ΠΑΣΟΚ και τα πυρομαχικά ο Μπεν;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πολιτιστικός μαρξισμός στην Ευρώπη


(Μία κραυγή αγωνίας από την Νορβηγία.)


«Γεννήθηκα σε μια φυλακή και έχω ζήσει όλη τη ζωή μου σε μια φυλακή. Σε μια φυλακή, όπου δεν είναι δυνατόν να εκφραστείς πολιτικά. Μια φυλακή, όπου δεν υπάρχει ελευθερία του λόγου και όπου έχω αναγκαστεί να βλέπω τη δική μου εθνική ομάδα και τον πολιτισμό μου να αποδομείται σιγά-σιγά από τους μαρξιστές και τους φιλελεύθερους. Σε αυτή τη φυλακή η αντίσταση δεν επιτρέπεται και αυτό που αναμένεται είναι να χειροκροτώ την πτώση των συμπολιτών μου και του πολιτισμού μου.
Αυτή η φυλακή λέγεται Ευρώπη».

«Μία πολιτισμικά και εθνικά κατακερματισμένη κοινωνία είναι συνεπώς, μία κοινωνία χαμηλής εμπιστοσύνης, όπου η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτών μειώνεται κάθε μέρα μέχρι να καταλήξετε σαν την Ελλάδα, όπου πληρώνουν φόρους κατά κύριο λόγο οι δημόσιοι υπάλληλοι».

«Πάνω από 90.000 Νορβηγές αδελφές νοσοκόμες έχουν βιαστεί από μουσουλμάνους στη Νορβηγία μεταξύ του 1960 και σήμερα. Αρκετές από αυτές έχουν υποστεί ομαδικό βιασμό, ή αυτοκτόνησαν, ως αποτέλεσμα του βιασμού. Περισσότεροι από 300.000 Νορβηγικά αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες, έχουν σωματικά και διανοητικά παρενοχληθεί και τρομοκρατηθεί, ξυλοδαρθεί και ληστευθεί από μουσουλμάνους στη Νορβηγία μεταξύ του 1960 και σήμερα».

«Η πολυπολιτισμικότητα είναι μια αυτο-καταστροφική ιδεολογία. Μόλις οι Ευρωπαίοι γίνουν μειονότητα στις ίδιες τους τις πόλεις και στις δικές τους χώρες, το εθνικό αίσθημα της ενότητας γίνεται τόσο εύθραυστο ότι η οικονομία δεν μπορεί να αντέξει το κράτος πρόνοιας. Αυτό θα οδηγήσει σε μια τέτοια τεράστια οικονομική κρίση, τόσο μεγάλη και παραλυτική που θα κάνει τη σημερινή ευρωπαϊκή οικονομική κρίση να μοιάζει με πικνίκ. Η οικονομία θα συντριβεί, με αποτέλεσμα μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων».

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...