5/10/14

Manif pour Tous: Πλημμύρισε το Παρίσι

       Η αστυνομία μέτρησε μόνο 70.000 και οι οργανωτές 500.000.

1 σχόλιο:

soulis είπε...

Δεν το ειχα παρει ειδηση γιατι παρακολουθω κυριως αγγλοφωνα σαιτ και μπλογκ και τα ντοπια βρωμοκαναλα δεν ειπαν λεξη.
Παρακινιθηκα να ψαξω λιγο στο ιντερνετ.Με τα λιγα γαλλικα που ξερω εριξα μια ματια
Τι να σου πω ρε Σπυρο.Εφριξα.
Εσυ δηλαδη θα το ξερεις.
Ολες αυτες οι γνωστες φυλλαδες κατι ΛεΜοντ κατι Λιμπερασιον (αυτου του κρετινου στην οψη "γαλλου"Ροτσιλντ) και γενικα σε ολα τα γαλλικα μμε χολη και δηλητηριο κατα του κινηματος και παντου εμετικη προπαγανδα υπερ των γκει και των γαμων της υιοθεσιας παιδιων κλπ.
Ακομη και τα δικα μας καθεστωτικα μμε ο Αλαφουζος ο Μπομπολας ο δολ και οι αλλοι ωχριουν μπροστα στα γαλλικα αγγλικα μμε σε αντιδημοκρατικη διαθεση και στην προωθηση καθε αντεθνικης και διεθνιστικης ατζαντας.
Μιλαμε οτι τα παντα στην Γαλλια ειναι απολυτα ελεγχομενα απο τους σιωνιστες και το μισος τους και η επιθετικοτητα τους απεναντι σε τετοια κινηματα υπερ της παραδοσιακης οικογενειας ειναι κατι το απιστευτο.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...