11/1/15

Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον

Γίνεται  μεν της δημοσκόπησης το κάγκελο αλλά η Χρυσή Αυγή δε, είναι σταθερά το Τρίτο Κόμμα

Ψηφίσαμε χαλαρά πριν από 8 μήνες για τις ευρωεκλογές. Έκτοτε τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ. Χειροτέρεψαν πολιτικά για τη ΝΔ που προσπαθεί ενόψει της ήττας να συσπειρώσει τους φτωχούς δεξιούς που πάνε προς τη Χρυσή Αυγή. Με βάση αυτά τα δεδομένα, εάν η Χρυσή Αυγή είχε πέσει στο 4,2% όπως λένε, η ΝΔ θα έπρεπε να είχε πάρει κεφάλι από τον ΣΥΡΙΖΑ. Για να είναι, τρεις μονάδες και βάλε πίσω όπως λένε οι δημοσκοπήσεις , αυτό σημαίνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι στο 7-8%.
-Η Ν.Δ θα μαζέψει γύρω στο 1400000.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ βελτιώθηκαν κάπως τα πράγματα. Θα ξεπεράσει το 1.600.000.
Το ΚΚΕ σταθερά γύρω από τις 340.000 ψήφους. Το ποσοστό του θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή.
Το κόμμα Παπανδρέου «τσιμπάει» λίγους ψήφους από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ και ΔΗΜΑΡ και σχεδόν τους μισούς που απέμειναν στον συνταγματολόγο .Ειναι κοντά στο 3%. Θα κινηθεί γύρω από τις 200.000.
  Το Ποτάμι, λόγω πόλωσης και όχι ευρω-χαλάρωσης χάνει από τη ΝΔ που συσπειρώνεται και κερδίζει από τους χαζούς και αναποφάσιστους. Ο τηλε-αρχηγός που έχει μαζί τους και τον Σκυλακάκη είναι στην ίδια μοίρα με τον Συνταγματολόγο, τον Αβάπτιστο και τον Μπλάκ, που παλεύουν το 3% αλλά αρκετά καλύτερη. Προηγείται στην κατανομή των αναποφάσιστων. Το 3+ το έχει. Θα κινηθεί γύρω από τις 300.000 ψήφους.
Οι άλλοι μπορεί και ναι μπορεί και όχι. Πιό κοντά στην έξωση είναι ο αντιπαθέστατος συνταγματολόγος. Ενώ το αβάπτιστο το βλέπει θετικά η τρίτη παπανδρεική ηλικία.
Η Χρυσή Αυγή είναι σταθερή. Τρίτο Κόμμα. Και όλοι οι αναποφάσιστοι να πάνε να ψηφήσουν, τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, κάτω από 6% δεν θα πάει. Αντίθετα είναι αρκετά πιθανή η επιβεβαίωση ενός ποσοστού περί το 9,4% των ευρωεκλογών.
Ο κ. Καρατζαφέρης που βλέπει να επιστρέφουν κάποιοι ψηφοφόροι από τη ΝΔ και τους ΑΝΕΛ ελπίζει να μείνει κοντά στις 150.000 ψήφους και μετά, «κανείς δεν ξέρει».
Ο κυρ-Φώτης μας τελείωσε.
Σίγουροι για τη Νέα Βουλή είναι 5 :ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΠΟΤΑΜΙ,ΚΚΕ. Το παλεύουν τρείς. Συνταγματολόγος, Αβάπτιστος και Μπλάκ. Μπορεί να έχουμε βουλή των 8, των 7,ή των 6. Θα δείξει.
Κοντός ψαλμός αλληλούια.

3 σχόλια:

Κωνσταντινος Αθηνα είπε...

Αν θελεις, γραφε λιγο ποιο ξεκαθαρα για τους μη γνωριζοντες, ποιος ειναι ο μπλακ; ο Καμενος; αν οχι που εκτιμας οτι παιζει;
Αποψη, νικητες θα υπαρξουν και παλι, οι γνωστοι που κινουν τα νηματα των κινουμενων σχεδιων-<>.

Ανώνυμος είπε...

Θα πρεπει να παει στον ανακριτη ο περιστεροχεσμενοs ετσι;;;;;;τι τα εκανε τοσα εκατομυρια ευρω;;;;;ο υιοs σανοπωλη ο γαλαταs απο τον φουρλοποταμο

Ανώνυμος είπε...

O τηλεκουραδοπορδοs με τα αλογοκριτα ετσι;;;;;;;με δυο επιλογεs 1.47 & 1.98 αντι να αγορασουν ψωμι γαλα γιαουρτακι παιρνουν τηλεφωνα και ολοι ποιητεs 70 74 78 προχθεs πηρε μια ποιητρια 74 ετων και ειπε οτι ειναι η δευτερη φορα που θα ψηφισει αυτη τη φορα ομωs θα ψηφισει καρατζαφερη ατιμη αρωστεια το αλτσχαιμερ πηρε και εναs αλλοs ποιητηs 85 ετων παρακαλω....Τα νειατα του 1930 1940 οι νεολαιοι του κομματοs....Αν πει οτι θα παει για αλλαγη καθετηρα θα παρει αναβολη;;;;;;

Καλλιτέχνες, Παπαγάλοι, Πανελίστες, πρώην αθλητές, και γόνοι .ΟΛΟΙ στα ψηφοδέλτια

  «Επώνυμοι» και «διάσημοι» επιλέγονται από τα κόμματα και διεκδικούν την χρυσοφόρο είσοδό τους στην Ευρωβουλή την ώρα που η Ε.Ε έχει να αντ...