11/1/15

Δημοσκοπήσεις να φάνε και οι κότες

Μελέτησα τις τέσσερεις δημοσκοπήσεις των «Κυριακάτικων».
Πολύ ενδιαφέρον έχει η ερώτηση της Κάπα Research, «ποιο κόμμα θέλετε να βγει τρίτο στις εκλογές», με την οποία μέτρησε τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής, στο 7,6% , με το 18% «αδιευκρίνιστους». Με αναγωγή , αυτό δείχνει 9,2%!!!
Η Public Issue συμφωνεί μαζί μου για το 15% στο Κέντρο, αλλά παραφουσκώνει την αριστερά στο 43%, και περιορίζει τη Δεξιά κάτω από το 40%.
Η Alcο μετράει την Αριστερά πολύ χαμηλά στο 35% και τη δεξιά στο 38%.
Η Κάπα Research μετράει περί το 43% τη Δεξιά και 40% στην Αριστερά, (33% ΣΥΡΙΖΑ) ενω στο Κέντρο δίνει 15-16%.
Με τα ποσοστά που δίνουν και με αναγωγή των «αδιευκρίνιστων», το κόμμα του παιδιού φαίνεται να μπαίνει οριακά με 3%. Εκεί βρίσκονται και οι ΑΝΕΛ.
Πάμε δηλαδή (οριακά) για οκτακομματική Βουλή. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΚ, ΚΙΔΗΣΟ.

ΥΓ.Οπότε αυτοδυναμία ο ALEXIS δεν θα έχει, και ο Μιχαλολιάκος εκ της φυλακής θα πάρει την Τρίτη εντολή.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κε Χατζάρα αγόρασα την εφημερίδα που προτείνατε τον Ελεύθερο Κόσμο.
Ενώ η 1η σελίδα σε ενθάρρυνε, γυρίζεις στην 2η και βλέπεις τον ανεκδιήγητο ζαφειρόπουλο να σχολιάζει τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής και να επισημαίνει ότι προσέρχονται και "καθ΄έξιν τζαμπατζήδες"!!!!!!!!!!
Η εμπάθεια του με την Χ.Α. δεν περιγράφεται.... Μάλλον ζαλισμένος από τον καπνό των ακριβών πούρων του δεν βλέπει πόσα προβλήματα έχει η χώρα, δεν βλέπει που υπάρχουν πάνω από 8.000 αυτοκτονίες, δεν βλέπει την ανεργία ούτε την απόγνωση του κόσμου.
Φάνηκε δε ιδιαίτερα στενοχωρημένος γιατί οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν ψήφισαν τον δήμα, δήθεν για να τον φέρουν μετά σε δύσκολη θέση και δήθεν να φανεί αναξιόπιστος επειδή δεν θα τολμούσε φυσικά να παραιτηθεί....
Τρικυμία εν κρανίω λόγω κάπνας, τον έκαψε τον εγκέφαλο....
Το ότι θα μας κατσικονότανε για 5 χρόνια πρόεδρος δεν θα τον πείραζε;
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!
Μετά από αυτό με βαρειά καρδιά διάβασα το άρθρο σας [πολύ καλό] αλλά δεν νομίζω να ξαναγοράσω εφημερίδα που συμμετέχουν εμπαθείς φαντασιόπληκτοι....
Αν ασχολήθηκα και έγραψα ήταν μόνον για εσάς που σας σέβομαι.
[θα έγραφα το όνομα μου αλλά με τόση δημοκρατία ποτέ δεν ξέρεις]

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,

Δεν ξέρω αν το κάνατε από την εκπομπή σας (έχω καιρό να την ακούσω), αλλά πραγματικά περίμενα να πείτε το προφανές του «ποιος ωφελείται» από τις επιθέσεις μουσουλμανικών στιφών σε Ευρωπαϊκά εδάφη.

Για πολλούς από μας είναι προφανές, αλλά έχω την εντύπωση πως για τους κοιμισμένους μάλλον θα ακούγεται ως μία ακόμη θεωρία συνωμοσίας.

Ανώνυμος είπε...

Απο βρωμοκυλοτεs του περιστεροχεσμενου αλλο τιποτα ψευτοπατριωτεs του κω....λου.....και απο κλεμενα και offshore απατεs λοβιτουρεs κλεψιεs...ποια catalina....

Ανώνυμος είπε...

*Το αληθινό σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας*

http://is.gd/zQ3ISd

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...