11/1/15

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΛΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ 500.000 €

Στις 5/1/2015 η Επιτροπή Ανταγωνισμού, της οποίας πρόεδρος είναι η προσωπική επιλογή του Κώστα Χατζηδάκη κ. Δημήτρης Κυριτσάκης (πρώην πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων), μου κοινοποίησε αγωγή με την οποία μου ζητάει αποζημίωση 500.000€ για συκοφαντική δυσφήμηση!!
Η αγωγή αφορά αναρτήσεις στο blog adagonismos.blogspot.gr, πιο συγκεκριμένα 13 αναρτήσεις του έτους 2013 και 3 αναρτήσεις του έτους 2014. Και αυτά με εντολή Γιακουμάτου (δείτε παρακάτω τις αποδείξεις), δηλαδή του υπόδικου βουλευτή της ΝΔ που βρήκε αυτόν τον τρόπο για να μου κλείσει το στόμα. Και αν δεν καταβάλω το ποσό που ενδεχομένως θα επιδικάσει το Δικαστήριο, ο Γιακουμάτος, δια της Επιτροπής Ανταγωνισμού του Χατζηδάκη, ζητάει να φυλακιστώ για να συμμορφωθώ!!!
Το εντυπωσιακό δεν είναι ότι θυμήθηκε η Επιτροπή Ανταγωνισμού το 2015 να καταθέσει αγωγή για αναρτήσεις του 2013. Το εντυπωσιακό δεν είναι ότι απαιτεί αβάσιμα ένα ασύλληπτο ποσό 500.000€ (από τον Τσοχατζόπουλο το Δημόσιο ζήτησε 1.000.000€). Το εντυπωσιακό δεν είναι ότι μου κοινοποίησαν την αγωγή 30 ημέρες πριν την εκδίκαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας της υπόθεσης με βάση την οποία η Επιτροπή Ανταγωνισμού καταδικάστηκε να καταβάλει 500.000€ στην εταιρεία μου (απόφαση ΔΕφΑθ 2903/2013) επειδή έθαψε την καταγγελία της και την κατέστρεψε οικονομικά.
Το εντυπωσιακό είναι ότι η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ αρχή εκτελεί εντολές της πολιτικής ηγεσίας. Αυτός είναι ο νέος τρόπος δίωξης όποιων δεν συμβιβάζονται με τις απατεωνιές της εξουσίας. Αφού δεν μπορούμε να σου κλείσουμε το στόμα με το καλό θα σε τσακίσουμε στα Δικαστήρια.
Άλλωστε η εξουσία φρόντισε να έχει στην δούλεψή της ανθρώπους της Δικαιοσύνης, συνταξιούχους δικαστικούς, που γνωρίζουν άριστα το Δίκαιο, αφού επί δεκαετίες ήταν ένα με την Δικαιοσύνη, την προστασία της οποίας τώρα επικαλούνται. Άρα ξέρουν πολύ καλά όλα τα νομικά θέματα και έχει σίγουρο αποτέλεσμα η πολιτική ηγεσία.
Το απίστευτο ποσό με το οποίο προσπαθούν να κλείσουν το στόμα του ανθρώπου που πολεμάει τα καρτέλ και τους προστάτες τους, δεν είναι και το μοναδικό. Ήδη, τα μέλη του ΔΣ της πρωταγωνίστριας του καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίου, της ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε., μου έχουν κάνει αγωγές ύψους 1.100.000€ για συκοφαντική δυσφήμηση!!
(Κέρτσικωφ 200.000€, Δοξιάδης 300.000€, Αντωνιάδης 300.000€ και Πέτρου 300.000€). Σύνολο 1.600.000€!!

Γ.ΦΛΩΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα στο http://adagonismos.blogspot.gr/2015/01/blog-post_10.html

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

XANΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ _


ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΦΛΘΑΛΜΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ _



ΝΔ _

Ανώνυμος είπε...

ME ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ


νεα δημοπρασια _

Ανώνυμος είπε...

Στην ελλαδα οι θεσμοι υπαρχουν για να προστατευουν τα ανομα και μη συμφεροντα μιας πολιτικης και οικονομικης ολιγαρχιας κλειστης.

αυτη παντοτε και ιδιως μετα την παλινορθωση του προ του 67 παλαιοκομματισμου λειτουργουσε με ορους εκλεπτυσμενης μαφιας που προτιμα οπως ολες οι μαφιες του λευκου κολλαρου τον ελεγχο της δικαιοσυνης απο τα καλασνικοφ που ειναι τα επιχειρηματα των απλων συμμοριων του δρομου και αποτελει αυτο την ειδοποιο διαφορα μεταξυ ενος συμμοριτη και ενος ολιγαρχη μαφιοζου...

συχνα εξοντωνει τους επικινδυνους για αυτην με πονηρη χρηση των θεσμων που κοβει και ραβει στα μετρα της χρησιμοποιοντας την για εκφοβισμο και αποθαρρυνση οποιου αναδεικνυει την μαφιοζικη οργανωση της η και με απλη χρηση της δολοφονικης ισχυος ευτελισμου της ατομικης προσωπικοτητας που εχει δημιουργησει με το δικτυο των μμε στη δουλεψη της.

μην λησμονατε οτι οι ελληνες μαφιοζοι χρησιμοποιουν και στο ονομα του δικαιου τακτοποιουν τους ενοχλητικους ακριβως ελεγχοντας το βαθυ κρατος της δικαιοσυνης, των μυστικων υπηρεσιων και φροντιζοντας παντοτε να καλλιεργουν τα ερεισματα τους στο δυτικο παραγοντα ιδιως ηπα και σημερα δευτερευοντως γερμανια.

ειναι πονηροι και δεν κανουν τα λαθη των αραβικων καθεστωτων για αυτο εχουν αυτη τη μανιακη ακριτη τυφλη και καταστρεπτικη για το λαο τους προσηλωση στη δυση και τον ευρωπαισμο.

για τη καστα τους δουλευουν οχι για το λαο τους οταν παραληρουν υπερ της δημοκρατιας και των δυτικων αξιων ,του ευρω.

σταδιακα δε μετα το 74 η μεγαλυτερη τους επιτυχια ηταν η διαβρωση του στρατου τον οποιο καθυποταξαν και εξουδετερωσαν ως μοναδικη πηγη κινδυνου για την ολιγαρχια.

οι ποινες που επεβαλλαν στους κινηματιες τοτε και η καταδικη τους σε εξαθλιωση μεχρι θανατου δεν ησαν φυσικα δειγμα δημοκρατιας και δικαιου οπως οι απλοι δημοκρατες θα πιστευαν ικανοποιημενοι απο πλευρας δικαιου, αλλα απειλης υπογειας σε οποιονδηποτε εκτοτε να μην σηκωσει κεφαλι στην ανεστημενη ολιγαρχια του 74 και μεχρι σημερα που το τερας αυτο γιγαντωθηκε αφανταστα απο τοτε και ιδιως μετα το 90 .

Ανώνυμος είπε...

TI AΠΕΓΙΝΕ ΑΡΑΓΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ Τ.Τ ;

Η... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ;


η δικαιοσυνη ειναι ανεξαρτητη

το ειδαμε 2 μερες πριν την προεδρικη ψηφοφορια στη βουλη που ως εκ θαυματος μονη της απεφασισε να βγαλει το μπουκουρα απο τη φυλακη για να πει ...παλι ανεξαρτητα ναι στον κυβερνητικο υποψηφιο!

η δικαιοσυνη χρησιμοποιεται απο την ελλαδικη μαφια και το βαθυ κρατος για να κλεινουν συμφωνιες ομερτα για να παζαρευεται η ελευθερια ανθρωπων με ανταλλαγματα σιωπη η υποταγη ,για να αναπαραγεται η ολιγαρχια πολιτικη και πλουτου ;

η ολιγαρχια ειναι βουτηγμενη στη διαφθορα και ολοι κραταν αλληλους οποτε ολοι μαζι εφαρμοζουν τη μαφιοζικη ομερτα του λευκου κολλαρου;

ο κοντομηνας το μεσημερι που σκαει η υποθεση τ.τ μπαινει με εντολη των συνηγορων σε νοσοκομεια και κανει τον πεθαμενο.

περνανε μερικα 24 ωρα και ξαφνικα αφηνεται ελευθερος απο την ...ανεξαρτητη δικαιοσυνη.


ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ !

ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟΣΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !

(αν καποιος ξενος ερθει στην ελλαδα σημερα θα ειναι αδυνατο να καταλαβει οτι ενα συστημα και κομματα πολεμαν να μη βγει τριτο κομμα ενα κομμα μυθος και φαντασμα που ο ξενος δεν θα εχει δει ποτε στα μμε σε αυτες τις εκλογες παρα μονο σαν αναφορα σε δημοσκοπησεις!!!)


η ανεξαρτητη δικαιοσυνη στο διαστημα που ο κοντομηνας εκανε διαπραγματευσεις με το βαθυ κρατος των αθηνων περιμενε να δει τι θα συμφωνησουν;

οταν επηλθε το κομπρομις του ολιγαρχη με το βαθυ κρατος ,ποιος ξερει τι εχει καθενας για τον αλλον απλυτα, τον αφησε ελευθερο .

αργοτερα αφησε και τον φιλιππιδη αφου προηγηθηκε ενα σοου του βαθεος κρατους στο λαο οτι ταχα αυτο κυνηγα τον εαυτον του!

εκτοτε η δικαιοσυνη που προφανως δεν εκτελει πολιτικες συμφωνιες δεν ξανασχοληθηκε με το θεμα.

τα ιδια ακριβως στην υποθεση με τη cia και τις παρακολουθησεις voda με τους δολοφονημενους απο πρακτορες τα ιδια με τις λιστες των ολιγαρχων και των πολιτικων με τα μαυρα σε ξενες τραπεζες κλπ κλπ.

η ελλας ειναι μια χωρα μαφιοζων


η δικαιοσυνη ειναι στα χερια τους ο στρατος ελεγχεται και οι μυστικες υπηρεσιες αναφερονται στη cia και σε κλικες ολιγαρχων πολιτικες.

Ανώνυμος είπε...

αδωνουκο μωρο μου τι εγινε;

εχεις μια βδομαδα τωρα εξαφανισμενο εν μια νυκτι απο τα μμε γιατι;

μηπως η εξαφανιση σου ξεκινησε το ιδιο πρωινο που πηρες εντολη απο τους μαρκετιστες του σαχλαμαρα να βαλεις φιμωτρο και να μην εμφανιζεσαι στα μμε για να γαυγιζεις γιατι ριχνεις τα ποσοστα του μαλακα;


σοφια μου τι εγινε;
το μαλλι ειναι καλα;

και σε σενα τα ιδια σου κανε ο αφιλος ο πουσταρας;


ρε αργυρη τι εγινε;

την ιδια μερα σου βαλε ο σαχλαμαρας και οι δημοσκοποι του και σε σενα φιμωτρο;

μωρα μου ,εκει εχετε γινει πλεον κυνοκομειο απο τις τοσες φολες και τα φιμωτρα και ο σερ αρνταν αντουαν μπογιας

οχι τιποτα αλλο θα αρχισουν να σκουζουν και οι αγαμητες πουτανες του σφυριζα οι κωλο για,

οι φιλωζωες που εχουν η καθεμια σκοτωσει με εκτρωσεις απο 2-3 ανθρωπινες ψυχες....

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ,ΑΧΑΧ, ΑΧ ,ΑΧ


ΑΧΑΧΑΧ !


ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ !


ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ !

ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ !





http://i.imgur.com/1AjcFJP.jpg


http://www.ough.gr/uploads/galleries/touloumbes/touloumpaphoto%20%2823%29.JPG




ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΧΑΪΚΟΣ είπε...

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΩΣ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΤΡΙΜΟΡΦΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ
ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΩΣ ΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΛΥΣΗ
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ:
http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2011/04/27/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2011-04-27_00-00.htm#plohgos_03

Ανώνυμος είπε...

Το Κουνιστό παιδί






Ήταν πρωί του Μούτσου κοντά στη ροδαυγή
βγήκα να πάρω σπέρμα στην πολυπολιτισμένη γη

βλέπω μια κουλή κλαίει , σπαραχτικά θρηνεί
σπάσε συκιά μου εχάθη το κουνιστό παιδί





Είχεν γυναικωτεία και αντοχη και αιώνια θα θρηνώ
το πηδηχτό του βήμα το γέλιο το κουνιστό

ανάσκελα με την ώρα , παπάρα στη στιγμή
παστελλώσαν οι Φασίστες μας το κουνιστό παιδί




Μον’ να `ταν στου μουσάτου τεκνού το πλάι
και μόνον από ψωλη Αφγανέζου να το' χε φάει

κι από απεργία πιπας , μέσα στη βουλή
θα `ταν τιμή μου που `χυσα στο κουνιστό παιδί






Πρωκτικιά μου αγάπη, του καντηλανάφτη θα το λέω
για το ό,τι έπινες , αιώνια θα σε κλαίω


γιατί όλους τους πρωκτούς μας θα έγλυφες Εσύ
δόξα Καρότα και τιμή στ’ αξέσκιστο κουνιστό παιδί

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=x-LfdMQSW3A