5/1/15

Ψηφίζουμε Εθνική Ανεξαρτησία και όχι Ευρω-υποτέλεια

Εκτός από την δεξιά Σκύλλα και την αριστερή Χάρυβδη, υπάρχει και ο πραγματικά προοδευτικός δημοκρατικός πατριωτικός δρόμος, που οδηγεί στην Ελλάδα του μέλλοντος μας

του Σπύρου Χατζάρα

Ο von Aντωνάκης εξερχόμενος του υπουργικού συμβουλίου έκανε μια δήλωση ειδικά στους ξένους ανταποκριτές και είπε ότι «οι ευρωπαϊκές δυνάμεις και οι δυνάμεις, οι οποίες τάσσονται υπέρ των απαιτούμενων διαρθρωτικών αλλαγών, θα επικρατήσουν».
Αυτή είναι η ουσία και τα διλλήματα των εκλογών. Από τη μια μεριά τα θυγατρικά κόμματα της Ευρω-Χούντας, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της ευρω- Σοσιαλδημοκρατίας, της ευρω-αριστεράς, και γενικά οι «ευρωπαϊκές δυνάμεις» μαζί με τους «μεταρρυθμιστές» που αποδέχονται και υπηρετούν τις «διαρθρωτικές αλλαγές», των αγορών, και από την άλλη, οι πολιτικές δυνάμεις της δημοκρατίας της λαϊκής κυριαρχίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Δηλαδή, οι λεγόμενοι ακροδεξιοί.
Από τους Σουηδούς Δημοκράτες, τη Λίγκα του Βορρά, την κ. Λεπέν, τους Ούγγρους δεξιούς μέχρι τη Χρυσή Αυγή. Ακροδεξιοί διαφόρων αντγιλήψεων που συμφωνούν σε ένα πράγμα. Στην αντίσταση στα σχέδια της υπερ- εθνικής Ελίτ. Τα ερωτήματα και αυτών των εκλογών είναι ίδια με αυτά των ευρω-εκλογών και των εκλογών του 2012.
Μπορεί η κυβερνητική κοινοπραξία των φιλελευθέρων Ευρωπαϊστών της Χούντας του Δαβίδ Χάρρις να μας άφησε χρόνους , αλλά το «ευρω-τόξο», είναι παρόν με την αριστερή βάρδια του. Πίσω από τις λέξεις έρχεται ο Alexis, που ετοιμάζει την σφαγή των Κουλάκων, που θα τους πάει για εκτέλεση στην Κρώρα, ενώ πολλοί «ντεμί και όχι», ηλίθιοι είναι έτοιμοι να πέσουν στο θολό Ποτάμι με κεντρικό σύνθημα: «Εμείς με την Ελλάδα δεν παίζουμε». .

Εκτός από την δεξιά Σκύλλα και την αριστερή Χάρυβδη, υπάρχει και ο πραγματικά προοδευτικός δημοκρατικός πατριωτικός δρόμος, που οδηγεί στην Ελλάδα του μέλλοντος μας. Μια Ελλάδα των μη προνομιούχων, με βάση λαϊκή, αγροτική και εργατική και επομένως ένα κράτος παλλαϊκό, αντιπλουτοκρατικό, χωρίς «κομματοκρατία», χωρίς επαγγελματίες επενδυτές, εκδότες, κομμουνιστές και μαυραγορίτες. Ένα Εθνικό Κράτος, σαν εκείνο που μεγαλούργησε στην Πίνδο.
Είτε διαλέγεις Χούντα Αγορές και «ευρωπαϊκή ολοκλήρωση», είτε διαλέγεις δημοκρατία, Πατρίδα και Εθνική Ανεξαρτησία. Είτε Αρετή είτε Κακία. Οι «έξυπνοι» πολιτικοί για να προκόψουν χρειάζονται χαζούς ψηφοφόρους για να τους τρομάζουν τη μια με την έξοδο από το ευρώ και την άλλη με την απώλεια των καταθέσεων τους, και με την απειλή του ερχομού των «ανεύθυνων» Αριστερών. Όμως η μαυραγορίτικη λάιτ δεξιά, συνοδοιπορεί με τους κάθε είδους κομμουνιστές από το 1974 αν όχι από το 1944 και τον Λίβανο.
Δεν υπάρχει ελευθερία, δημοκρατία, και εθνική ανεξαρτησία, χωρίς στερήσεις. Οι παππούδες μας χλεύασαν την ΑΝΤΑΝΤ και τον αποκλεισμό της με το σύνθημα,«ελιά, ελιά και Κώτσο βασιλιά», ενώ ο Ρήγας μας έμαθε ότι είναι «καλύτερα μια ώρας ελεύθερη ζωή». Ας θυμηθούμε και τον Λεωνίδα και το υπερήφανο, «τόσο το καλύτερο θα πολεμήσουμε με σκιά». Ο φτωχός τη φτώχεια δεν τη φοβάται. Πρώτα η αξιοπρέπεια και η τιμή και μετά το στομάχι. Δεν θα πάθουμε τίποτα αν δεν εισάγουμε γερμανικές μπύρες.
Όπως έγραψε ο εθνικός ποιητής Ανδρέας Κάλβος, ένα Έθνος που βλέπει τους εχθρούς του με περιφρόνηση και κοιτάει τον τάφο του με αδιαφορία, δε μπορεί να νικηθεί. Και δεν πρέπει να μας απασχολούν οι κίνδυνοι από την οργή των Αγορών, αλλά μόνο οι κίνδυνοι για τις αγορές από τη δική μας Οργή. 
  Ο λαός και ο τόπος έχουν ανάγκη μια μεγάλη Αλλαγή. Επιβάλλεται σε αυτές τις εκλογές να γίνει η ανατροπή της Ολιγαρχικής ψωρο-Ελίτ, της Κομματοκρατίας, της Φαυλοκρατίας ,και Κλεπτοκρατίας και της Αποικιοκρατίας. Επομένως καμιά λύπηση για τους νεοδημοκράτες, τις «Ελιές», τα Ποτάμια, τους Γομάρ, τους απατεώνες του Κιότο και το ημιανεξάρτητο «μπουλούκι» των καμποτίνων. Μαύρο στην Κοινοπραξία του Συνταγματικού Τόξου. Μαύρο στο Δαβίδ Χάρρις και στους υπαλλήλους του.
Μια νότα ελπίδας μας έδωσαν οι Κροάτες πριν λίγες μέρες, όταν σχεδόν το 17% παράτησε τα διλλήματα της Ευρω-δεξιάς και της Ευρω-αριστεράς και ψήσε για πρόεδρο έναν 25χρονο που μίλαγε κατα των Τραπεζών. Απέναντι στην διεθνή χούντα των τραπεζιτών προτείνω μια πατριωτική εξωτερική και οικονομική πολιτική. Ειδικότερα:
- Στο λεξιλόγιο μας δεν υπάρχει «διαγραφή χρέους». Υπάρχει συμψηφισμός με το χρέος της Γερμανίας και η αποπληρωμή σε 50-100 χρόνια με σταθερό επιτόκιο 1%. Το ανεξόφλητο υπόλοιπό των δανείων προς τις γερμανικές Αρχές Κατοχής, ανέρχεται ,χωρίς τους τόκους, σε 225 δις σημερινά ευρώ.
Μαζί με τους τόκους είναι πάνω από 500. Μέχρι να συμφωνηθεί η εξόφληση του, σύμφωνα με τους όρους που εξοφλήθηκαν τα χρέη προς την Πολωνία και τη Γιουγκοσλαβία παγώνει η εξυπηρέτηση του διακρατικού χρέους της Ελλάδας προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, και τις Χώρες της ΕΕ, και παρακρατούνται οι εισφορές στον προϋπολογισμό της ΕΕ. Μέχρις ότου ρυθμιστεί αυτό το ζήτημα επιστραφούν οι 17,5 τόνοι του ελληνικού εθνικού χρυσού που υπεξαιρέθηκαν από τη Μεγ. Βρετανία το 1941 μπαίνουν σε καθεστώς μεσεγγύησης όλες οι γερμανικές και οι βρετανικές περιουσίες στην Ελλάδα, από τον ΟΤΕ μέχρι τις θερινές κατοικίες στα νησιά.
- Παράλληλα προκηρύσσουμε δημοψήφισμα για να αποφανθεί ο ελληνικός λαός για το παράνομο Καταστατικό της ΕΚΤ το οποίο απαγορεύει τον δανεισμό των Κρατών με τα ίδια χαμηλά επιτόκια της ΕΚΤ τα οποία απολαμβάνουν μόνον οι τσιφούτηδες. Παύει να υπάρχει το προνόμιο των τραπεζών να αγοράζουν τα κρατικά ομόλογα και γραμμάτια τα οποία στο εξής θα διατίθενται απευθείας στους αποταμιευτές.
- Δημιουργούνται ειδικές φορολογικές ζώνες στα νησιά και τις ορεινές περιοχές για να σταματήσει η εγκατάλειψη τους. Μηδενικός ΦΠΑ στα καύσιμα ,τα τρόφιμα, τα ποτά, και τα τσιγάρα στα μικρά νησιά και τις ορεινές και προβληματικές περιοχές. Εθνική πολιτική για τους αγρότες .Επιβολή πρόσθετης τοπικής φορολογίας στα εισαγόμενα τρόφιμα και ποτά για την προστασία της τοπικής αγροτικής παραγωγής.
- Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια διαγράφεται για όλους, πλούσιους και φτωχούς, το χρέος από κεφάλαιο τόκους και πρόστιμα, προς το Κράτος μέχρι 10.000 ευρώ.
Το υπόλοιπο ρυθμίζεται σε 120 άτοκες μηνιαίες δόσεις. Απαγορεύονται οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.
-Εκδίδονται κουπόνια διατροφής για τους άνεργους τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους πτωχούς, όπως γίνεται στις ΗΠΑ. 
-  Με ψήφισμα της Βουλής παύουμε να εφαρμόζουμε τις παράνομες ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας που βλάπτουν την ελληνική οικονομία και τον ελληνικό λαό και παύουμε να εφαρμόζουμε τις κυρώσεις κατά της Συρίας και του Ιράν, και αναθεωρούμε το καθεστώτος του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου Trans Adriatic Pipeline (T.A.P.), διότι πρέπει να καθοριστούν τα τέλη μεταφοράς, στο ίδιο επίπεδο με αυτό που συμφωνήθηκε μεταξύ ΕΕ-Ουκρανίας και Ρωσίας, προστίθεται η πληρωμή κόστους ασφαλείας του αγωγού και μπαίνει ρήτρα έκπτωσης σε σχέση με την τιμή του ρωσικού αερίου.
-Και φυσικά ξεκινάμε την άντληση των πετρελαίων Θάσου/Σαμοθράκης.
- Ακόμα , η συνταγματική αναθεώρηση θα προβλέπει ότι «το ελληνικό σύνταγμα είναι υπεράνω όλων των ευρωπαϊκών νομοθετικών πράξεων, και δικαστικών αποφάσεων», και ρήτρα διαφάνειας ώστε να είναι ξεκάθαρη η οικογενειακή καταγωγή οποίου κατέχει ή διεκδικεί δημόσια θέση και να είναι σαφές σε ποιες κοινωνικές οργανώσεις συμμετέχει.

ΥΓ. Άντε καλή ψήφο.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με μεσα τεχνοκρατικα ρυθμιζουν τη ζωη μας
σε πλανα αλυσοδετα υποταγης της ψηφου και πεινας.


Κολλημένος μες την Πεινα
ν' αποφασίσεις θες ένα μήνα

ποτέ το χρόνο δεν θα τον χορτάσεις
γιατί σε τρώνε των πολιτικων οι συστασεις.



Έτσι που 'σαι κολλημένος
ψηφοφορε ,είσαι καταδικασμένος

κάνε κάτι για ν' αλλάξει
το μυαλό σου να πετάξει.



Κολλημένος σαν ψάρι στο τηγάνι
κι απ' το μυαλό σου βγαίνει της τιβι το ντουμάνι

σ' έχουν ψηφοφορε μου πρεσάρει, σκέφτεσαι ό,τι θέλουν
σου την έχουνε στημένη πολιτικοι και δημοσκοποι και στο μέλλον


Στραγγαλίζουν το κάθε σου ταλέντο
και σου 'χουν έτοιμο διαφημιστες κοστούμι από τσιμέντο

Κολλημένος για πάντα στα τεχνοκρατικα μοντέλα
σου λείπει ψηφοφορε μου, μια δόση από τρέλλα


Αν πρόδωσεις τον εαυτό σου
ψηφοφορε το κρίμα των τεχνοκρατων στο λαιμό σου

πρέπει κάτι να τ' αλλάξει
το μυαλό σου να πετάξει.

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΑΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΤΗΝ ΡΗΣΗ" ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΥΠΟ ΣΚΙΑ" ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΔΙΗΝΕΚΗΣ.
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη παλι λαος μας συστηνεις. το γιουσουφακι του σαμαρα. δε πας καλα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία όλα, αρκεί να έχουμε κάνει πρώτα μιά συμφωνία με τους γείτονές μας ότι δεν θα μας την πέσουν ένα βράδυ, με την παρότρυνση και την απόλυτη στήριξη όλων όσων προανέφερες.
Κάποιες πιό ρεαλιστικές προτάσεις?

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα πιστευεις οτι υπαρχει κινδυνος η ελλας να παραμεινει εγκλωβισμενη στο ευρω;

τσατσος της κομισιον ο πλουτοκρατης γραφειοκρατης σχοινας επικαλεστηκε ενα αρθρο 413 κλπ οτι ειναι ιριβοκαμπλ το ευρω .

δηλαδη αν ο λαος αποφασισει να στειλει στο διαολο καποτε τους ουραγκοταγκους του ευρω και της δυσης θα στειλουν τα ευρω σοβιετ τανκς οπως στη βουδαπεστη και στη πραγα τα σοβιετ καποτε ;

το ευρω σοβιετ απειλει με τανκς οποιον επαναστατησει κατα της ευρωπαικης ενωσης και αποσχιστει;

Ανώνυμος είπε...

σπυρο πιστευω οτι για την επομενη 10ετια μονο 2 προσωπα εχουμε μπας και τη γλιτωσουμε εστω και κατω απο τον ολυμπο με ποταμους αιματος (αριστερων και λαθροεποικων συμαχων τους

τον κασιδιαρη και τον ιφικρατη. τιποτα αλλο!

Ανώνυμος είπε...

Για τους ΛΑΘΡΟ δεν είδα τίποτε!
Δεν θα απελαθούν;
Για την Ρωσία;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αυτά θα τα εφαρμόσει η Χρυσή Αυγή αν γίνει κυβέρνηση;

ΤΙΜΟΣ είπε...

Εαν υπαρχουν ΑΚΟΜΑ νοημονες που πιστευουν στον ΓΑΠ, ας διαβασουν εδω:

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/01/blog-post_735.html#more


Επαθα ΠΛΑΚΑ....... καταλερωθηκα..........

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ
ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...