8/6/15

Προς αποβολή της Πολιτικής Αγωγής κατά της Χρυσής Αυγής

Η εισαγγελέας της έδρας, Αδαμαντία Οικονόμου πρότεινε σήμερα προς το του Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να κάνει δεκτή την ένσταση της υπεράσπισης. και να διατάξει την αποβολή της πολιτικής αγωγής για όσους εκ των κατηγορουμένων διώκονται μόνο για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.
 Όπως είπε η εισαγγελέας, «σύμφωνα με την πάγια νομολογία δεν νοείται παράσταση Πολιτικής Αγωγής σε αδικήματα που στρέφονται γενικώς κατά της δημόσιας ασφάλειας και του κοινωνικού συνόλου όπως η εσχάτη προδοσία». «Το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης», είπε, «αφορά σε αόριστα έννομα αγαθά όπως τη δημόσια τάξη. Αυτό το έννομο αγαθό είναι αυτοτελές και γενικό και η εγκληματική οργάνωση στρέφεται κατά του κράτους και όχι κατά ιδιωτικών συμφερόντων. Επομένως η τυχόν βλάβη ή ζημία ιδιωτών από αυτή τη δράση δεν θεμελιώνει δικαίωμα αξίωσης αποζημίωσης και κατά συνέπεια δεν δύναται να υπάρξει πολιτική αγωγή για το συγκεκριμένο αδίκημα», είπε η εισαγγελέας.
Αν υιοθετηθεί η εισαγγελική πρόταση οι βουλευτές της ΧΑ που κατηγορούνται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης δε θα έχουν απέναντί τους πολιτική αγωγή, σε αντίθεση με τον Γιώργο Ρουπακιά και οι άλλους κατηγορουμένους που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία ή απόπειρα ανθρωποκτονίας ή συνέργεια.
Το δικαστήριο διέκοψε για τις 22 Ιουνίου.

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σάπιο σύστημα θα παίξει με την σιωνιστική χρυσή αυγή μέχρι τέλους.....

Ανώνυμος είπε...

Σε ποια κοινωνική εκδήλωση θα μπορούσε να σταθεί ο Βενιζέλος, ο Παπανδρέου ή ο Σαμαράς, αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή??????? Θα τους κάνουν και ήρωες τώρα????

Μόνο ένας καθυστερημένος δεν καταλαβαίνει........

Ανώνυμος είπε...

το πρωτο στοιχειο από τη γελοια δικογραφια κατεπεσε, μιλαω για τη δολοφονια του πακιστανου στα πετραλωνα που κατηγορουσαν το κομμα οι ελεεινοι της ψωφοδεξιας.
η υποθεση εχει κλεισει.
γιαυτο εχουν λυσσαξει οι ψευτοπροοδευτικοι βλέποντας το κατηγορητηριο να είναι γελοιο.
όπως το ελεγαν τα στελεχη της ΧΑ, θα γελασει κ ο κάθε πικραμένος
το μονο που ταλαπωρουνται δυστυχως 150 κ πλεον ανθρωποι με αυτά τα καραγκιοζιλικια του τρελλοπουλου

Ανώνυμος είπε...

Δεκαπέντε μέρες πριν την εκδήλωση του Ανατρεπτικου Ενωτικου Kινήματος, ο Πρόεδρος Μακάβριος θέτει σε πλήρη συναγερμό τις δυνάμεις του, δίνοντας συγχρόνως αυστηρή προσωπική εντολή να καταστείλουν κατά την εκδήλωση του το αναμενόμενο Κινημα.

Συγχρόνως, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιλτιάδης Χριστοδούλου που είχε γίνει «ο αχώριστος του Μακαβρίου», «το δεξί του χέρι», επαναλαμβάνει πως, «αν εκδηλωθεί ανατρεπτική κίνηση, θα τεθεί αμέσως σε εφαρμογή το Σχέδιο αποτελεσματικής λαϊκής αντιστάσεως».

Παράλληλα, ο Πρόεδρος Μακάβριος, σε δηλώσεις του υπερηφανευόταν «για τη δυνατότητα δυναμικής αντιστάσεως του λαού (Του)».

Ασφαλως ουδεις λαος και ουδενα πληθος ποτε αντεσταθη και επολεμησε διχως στρατηγους και πολΙτικους ηγητορες...



Ο ίδιος ο Μιλτιάδης Χριστοδούλου, αργότερα, ομολογούσε: «Ο Μακάριος έβλεπε καθαρά πως υπήρχε το ενδεχόμενο πραξικοπηματικής ενέργειας από την Αθήνα και έπαιρνε σοβαρά μέτρα προετοιμασίας για δυναμική αντιμετώπιση του πραξικοπήματος με το Εφεδρικό Σώμα, την προμήθεια όπλων και τη σχετική προετοιμασία Λαϊκής αντίστασης».

Οι πληροφορίες – των Μυστικών Υπηρεσιών, Ελλάδος, Αμερικής και Αγγλίας – ανέφεραν ότι «οκτώ και πλέον χιλιάδες πραιτωριανοι του Προέδρου Μακαρίου,

επιστρατεύονται κάθε βράδυ και επαγρυπνούν».


Και όντως: Η Προεδρική Φρουρά (αστυνομικοί), το Εφεδρικό Του Σώμα, άνδρες της ΚΥΠ και οι μακαριακές ένοπλες παρακρατικες ομάδες πολιτών, κύκλωναν κατά τη διάρκεια της νύχτας στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς και σπίτια Ελλαδιτών Αξιωματικών.

Επίσης, φύλατταν τα στρατηγικά πόστα στη Λευκωσία και τις άλλες πόλεις. Και η εντολή αυστηρή: «Εάν βγουν από το στρατόπεδο, κτυπήστε τους!..»



Η εντολή είχε δοθεί σε μικτές επίλεκτες ομάδες από άνδρες του Προεδρικού, του Εφεδρικού Σώματος και πιστους πολίτες του μακαριακου παρακράτους, οι οποίοι έστηναν ενέδρες έξω από στρατόπεδα στα οποία στάθμευαν άρματα μάχης ή τεθωρακισμένα. Αυτές οι επίλεκτες ομάδες κρουσης , θα έδιναν, ταυτόχρονα, το σύνθημα εφαρμογής συμπληρωματικών σχεδίων αντίστασης, που, ανάμεσα σ’ άλλα, πρόβλεπαν:

1. Συλλήψεις και δολοφονίες Ελλαδιτών αξιωματικών από μυημένους Ελληνοκυπρίους συναδέλφους τους και Εθνοφρουρούς.

2. Πλήρη καταστροφή του ελληνικου βαρέως υλικού, όπως αρμάτων μάχης, τεθωρακισμένων και άλλων.

3. Μεγάλη έκταση αντιποίνων ως συνεχεια των μακαριακων καταδιωκτικων ενεργειων απο το ετος 73, δολοφονιων και διωγμων απο την κρατικη μηχανη, σε βάρος αντιπολιτευομένων, όπως και τοποθετήσεις βομβών, ξυλοδαρμούς βασανιστηρια και άλλα.




Η στρατηγικη κινηση με την ώρα της ενάρξεως προκαλεσε την πληρη ηττα του μακαριακου μηχανισμου

Το Κινημα Θα γινόταν στις 8.20 το πρωί της Δευτέρας, 15ης Ιουλίου λιγο πριν αναλαβουν οι δρομοι την καθημερινη κινηση.

Και ο λόγος ήταν, γιατί στις 8.20 δεν θα υπήρχε ετοιμότητα της μακαριακής πλευράς, αφού θα πήγαιναν όλοι για ύπνο, μετά τις ολονύκτιες παρακολουθήσεις και στρατηγικες περικυκλωσης των στρατοπέδων και των σπιτιών των Ελλαδιτών αξιωματικών...

H ποιοτικη διαφορα στρατηγικης σκεψης ηταν πλεον γεγονος .


Οι ανθενωτικοι ειχαν ηττηθει απ'αρχης.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 7.10 μ.μ.

Δυστυχώς κι εσύ είσαι μικρόνοος, όπως ο ταξίαρχος Ιωαννίδης που σχεδίασε το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου. Και οι ανθενωτικοί ηττήθηκαν, και οι ενωτικοί ηττήθηκαν, και όλοι οι Έλληνες ηττηθήκαμε, γιατί η Κύπρος ανήκει σήμερα κατά 40% στους Τούρκους!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΚΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥΛΟΥ




η ελλαδα ανηκει στη δυση στις δημοκρατιες της




Πακη,

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ...ΧΑΣΙΣΙ



ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ...

ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ




ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....




Ανώνυμος είπε...

04/02/2008 To ΛΑΟΣ και φετοs δεν παρελειψε να καταθεσει στεφανι στη μνημη Εβραιων μαρτυρων του ολοκαυτωματοs μαζι με τα στεφανια απο το Κεντρικο Ισραηλιτικο Συμβουλιο και αλλουs φορειs του Ισραηλ!!!!

Ανώνυμος είπε...

σιωνιστικη ΧΑ; χαχαχαχοχοχοχο.
το ποτο με μετρο. χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Απευθυνομαι στους (Δευ Ιουν 08, 06:43:00 μ.μ. και Δευ Ιουν 08, 06:51:00 μ.μ.) η μαλλον στον ιδιο μαλακα.

Τι τσαμπουναει το πετσοκομενο τσουτσουνι σου ρε ΟΒΡΑΙΟΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ;
Αι σιχτιρ για γισραελ μερια. Σαγιαν ε σαγιαν




Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Η εκδηλωση στην Λαρισα αρχισε στο μνημειο του ολοκαυτωματοs στην πλατεια εβραιων μαρτυρων με επιμνημοσυνη δεηση απο τον Ραβινο Ιτσχακ Χαβι!!Και ακολουθωs κατεθεσαν στεφανια ο εκπροσωποs τηs Γ.Γ Αποκεντρωμενηs Διοικησηs θεσσαλιαs Στερεαs Γενικοs Διευθυντηs δασων κ.Αντ Καλογηροs και ο βουλευτηs του ΛΑΟΣ εκ μερουs του προεδρου του ΛΑΟΣ γιωργου καρατζαφερη!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.sozcu.com.tr/secim2015/

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι κρυφο-σιωνιστική, πάντως στις πολιτικές θέσεις της, που είναι δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα της δεν αναφέρονται 5 βασικές αντι-σιωνιστικές θέσεις:

1) Εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος, που σήμερα ελέγχεται από τους Ρότσιλντ...
2) Φορολόγηση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, που σήμερα δεν φορολογείται...
3) Επαναφορά του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες...
4) Ασυμβίβαστο μασόνου και κρατικού λειτουργού ή δημοσίου υπαλλήλου...
5) Απαγόρευση όλων των αεροψεκασμών στον ελληνικό εναέριο χώρο...

Γιατί υπάρχουν αυτές οι βασικές ελλείψεις; Είναι τυχαίο;

Ανώνυμος είπε...

"Το σάπιο σύστημα θα παίξει με την σιωνιστική χρυσή αυγή μέχρι τέλους....."
[Δευ Ιουν 08, 06:43:00 μ.μ.]

"Σε ποια κοινωνική εκδήλωση θα μπορούσε να σταθεί ο Βενιζέλος, ο Παπανδρέου ή ο Σαμαράς, αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή??????? Θα τους κάνουν και ήρωες τώρα????

Μόνο ένας καθυστερημένος δεν καταλαβαίνει........"
[Δευ Ιουν 08, 06:51:00 μ.μ.]

Ένας ΜΑΛΑΚΑΣ, μα τι ΜΑΛΑΚΑΣ...
Πιο ΜΑΛΑΚΑΣ, δε γίνεται...

Ανώνυμος είπε...

Ο προεδροs του ΛΑΟΣ γιωργοs καρατζαφερηs στον παπαχελα Εμειs δεν εχουμε τετοια προβληματα ουτε εγω θα αμφισβητησω το ολοκαυτωμα πηγε ο Κωσταs ο Αιβαλιωτηs με τον Πρεσβη κ.Γεωργιου και κατεθεσαν στεφανι εκ μερουs του κομματοs...

Ανώνυμος είπε...

΄΄Ελληνικο Μετωπο΄΄του Βοριδη λιγο πριν αυτο προσχωρησει στον ΛΑΟΣ...Δυσκολευομαστε επισηs να κατανοησουμε τα κριτηρια με τα οποια ο κ.καρατζαφερηs ενταχθηκε στην πολιτικη ομαδα του Gianfranko Fini στην ευρωπη παρεα με το ΛΙΚΟΥΝΤ του ΑΡΙΕΛ ΣΑΡΟΝ!!!!Εκτοs και αν ισχυει το ουνα φατσα ουνα ρατσα!!
Δια τουτον και ο καθετηραs...

Ανώνυμος είπε...

Σου λεει ο αλλος.....

""Δεν ξέρω αν η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι κρυφο-σιωνιστική, πάντως στις πολιτικές θέσεις της, που είναι δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα της δεν αναφέρονται 5 βασικές αντι-σιωνιστικές θέσεις:

1) Εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος, που σήμερα ελέγχεται από τους Ρότσιλντ...
2) Φορολόγηση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, που σήμερα δεν φορολογείται...
3) Επαναφορά του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες...
4) Ασυμβίβαστο μασόνου και κρατικού λειτουργού ή δημοσίου υπαλλήλου...
5) Απαγόρευση όλων των αεροψεκασμών στον ελληνικό εναέριο χώρο...""


Και στο τελος αναρωταται:
""Γιατί υπάρχουν αυτές οι βασικές ελλείψεις; Είναι τυχαίο;""

Αρα: Η ΧΑ ειναι κρυφοεβραιοι.


ΑΚΟΥ ΣΑΓΙΑΝ.
ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ.

Αμε στην τρυπα σου τωρα αρουραιε και θα παραγγειλω στους ΧΑγιτες τουλαχιστον να μην απαγορευσουν τους ψεκασμους.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.
Και θαναι με ενισχυμενο Zyklon B



Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΣ ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ!!!!!!*Προδρομου Κωνσταντινοs μελοs Κ.Ε ΛΑΟΣ Προεδροs Ν.Ε Πιεριαs Δεν μπορει να ειστε με τα λαμογια και τουs ΛΑΓΟΥΣ που τρεχουν με 4χ4 και συγχρονωs να κοπτεστε για τον ΛΑΟ που τον εχουν παντοτε στα 4 σε απισχναση σαν το συμπαθεστατο γαιδαρο του καραγκιοζη που κινδυνευει απο ασυτια...Υπερηφανολογε υιε του σανοπωλη να προσεχειs αρχομανη κ.καρατζαφερη γιατι σου λειπει και η καταλληλη παιδεια!!!!
*Μπελτσιοs Χρηστοs πολιτευτηs ΛΑΟΣ Λαρισαs o πρ του ΛΑΟΣ αποδεχθηκε το αυτονοητο θεσμικο πλαισιο και κομματικωs ορθο να ειμαι στο ψηφοδελτιο τηs Περιφερειαs Αττικηs οπου μενω και δραστηριοποιουμα!!!!Δυστυχωs μολιs επεστρεψα απο ενα συντομο ταξιδι με καλεσε για να μου ανακοινωσει οτι...αλλαξαν τα δεδομενα και δεν μπορει να σεβαστει το λογο του...και την υποσχεση του.....Γιατι εβαλε βετο ο ΑΔ.Γεωργιαδηs τι θελειs να χωρισω με την γυναικα μου;;;;;του ειπε...Δηλαδη πρρρρ του ΛΑΟΣ δεν εισαι εσυ η το κομμα το κυβερναει η Μανωλιδου;;;;;Ο καρατζαφερηs πεs οτι θεs αλλα δεν γινεται και μη βιαζεσαι να βαζειs τιτλουs....Kαι τον Περικλη τον κυβερνουσε η Aσπασια.....Η Αντροχωριστρα να χωρισει τα παιδια....

Ανώνυμος είπε...

Πατρίκιε,
Μην ξεχάσεις να ρωτήσεις τους Χρυσαυγίτες να σου πουν και ποιά ξένη μυστική υπηρεσία τους έδωσε αυτούσια την τηλεφωνική συνομιλία Σαμαρά-Παναθηναικάκια...

Ένα κόμμα που είναι πραγματικά αντι-σιωνιστικό, αυτά τα 5 βασικά πράγματα τα εντάσσει στο πρόγραμμά του... Και ο τρόπος που η Χρυσή Αυγή περιγελά όσους αντιτίθενται στους αεροψεκασμούς και τους αποκαλεί "ψεκασμένους", μου δημιουργεί πλέον την βεβαιότητα ότι η ηγεσία της είναι το τελευταίο χαρτί του κρυφο-μασονοσιωνισμού και της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα...

Φυσικά σέβομαι τους απλούς ψηφοφόρους της που πιστεύουν πραγματικά στο κόμμα αυτό. Δεν μπορεί όμως η ηγεσία της Χρυσής Αυγής άλλα να λέει κι άλλα να πράττει.. Π.χ. προφορικά καταδικάζουν υποτίθεται τη μασονία, στην πράξη όμως κατέβασαν υποψήφιο στην Αθήνα τον γνωστό μασόνο Χρήστο Γούδη...

Παρόλο το ανόητο υβρεολόγιό σου, εγώ ακόμη περιμένω μια λογική εξήγηση από πλευράς της επίσημης Χρυσής Αυγής, γιατί αυτές οι βασικές θέσεις, που έχουν σκοπό να αναστρέψουν την εβραική διείσδυση στην Ελλάδα, δεν περιλαμβάνονται στις πολιτικές θέσεις της;

Και φυσικά αυτό που γράφεις, δηλαδή ότι αυτά είναι αυτονόητα, είναι επιεικώς ανόητο... Τίποτα δεν είναι αυτονόητο, ούτε φυσικά η ψήφος των Ελλήνων πατριωτών που έχουν ξανακαεί έτσι ακριβώς από τον ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ... Καμμία λευκή επιταγή πλέον σε κανέναν!

Ανώνυμος είπε...

Στεφανοs Χιοs΄΄Άπιστευτο ξευτιλισμα ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!
Το αλλο θεμα αφορα ενα αλλο πολιτικο κωλωπαιδο το οποιο λεγεται Γιωργοs Καρατζαφερηs ισα ισα που ειναι εναs σεβασμιοs γερονταs που εχω μαθει οτι δεν του σηκωνεται κιολαs δεν τα λεω εγω αυτα μου τα λενε αλλοι η αλλεs...
Στεφανοs Χιοs΄΄Αντε Γ@μηθειτε με τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!
Τι ειχα τραβηξει οταν εκανα εκπομπη στο ΚΟΝΤΡΑ οταν με επαιρναν συνεχωs τηλεφωνο και μου ελεγαν μην χτυπαs τον Καρατζαφερη τον γιωργο μην χτυπαs τον Καρατζαφερη τον γιωργο Ε Αντε Γ@μηθειτε με τον Καρατζαφερη τον γιωργο με πρηξατε μου πρηξατε τα συκωτια....

Ανώνυμος είπε...

Στεφανοs Χιοs Μακελιο 2014 Πριν απο λιγεs ημερεs το μακελιο δικαιωθηκε σε μια ακομη υποθεση στην υποθεση του φακελου του τεραστιου φακελου τηs ιστοριαs τηs πολιτικηs ιστοριαs στον τοπο και τηs πολιτικηs διαδρομηs του κ.γιωργου καρατζαφερη του γνωστου κωλωτουμπα τηs πολιτικηs....Τι συζητουσαμε και λεγαμε απο το 2010 στο μακελιο 1 για τον κ.γιωργο καρατζαφερη εχουμε καμμια εχθρικη διαθεση εχουμε να μοιρασουμε κατι με τον κυριο ο οποιοs μαs καλεσε ταχα να μαs δωσει εκπομπη στο καναλι του και μαs εθετε ορουs να μη χτυπαμε την Χ.Α να μην χτυπαμε τον Σαμαρα να μαs κανει αυτοs επιλογη καλεσμενων για το ποιουs θα...καλουμε στιs εκπομπεs μαs ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ!!!!!!Και βεβαιωs του διαμηνυσαμε και του ειπαμε ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΩΛΩΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ!!!!!αυτο του διαμηνυσαμε και βεβαιωs μετα απο λιγεs μερεs ενω αρχισαμε να βγαζουμε στοιχεια για κατι ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ 1.000.000 ΕΚ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ απο τον φιλανθρωπο γιωργο καρατζαφερη ξαφνικα τον μπερδευουν στην ιστορια με τιs OFFSHORE ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!Με γνωστεs τηs ιστοριαs τα γνωστα του συνεταιρακια τον κ.Γεωργιαδη τον κ.Πλευρη τον κ.Βοριδη αυτοι δεν ηξεραν τιποτα για τιs ιστοριεs των OFFSHORE με την διαφορα οτι μεσα στιs OFFSHORE φαινεται να ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΟΣΑ ΜΙΖΕΣ εντοs εισαγωγικων ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ και φαινεται τα συνεταιρακια του που αυτομολησαν και ΕΦΥΓΑΝ απο ΤΟΝ ΛΑΟΣ και πηγαν στην ΝΔ να εχουν κανει 85 ερωτησειs ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ μεσα σε δυο χρονια ρε μαs δουλευετε πλακα μαs κανετε;;;;;;Να ανοιξουν τουs τραπεζικουs λογαριασμουs λοιπον και του κ.ΒΟΡΙΔΗ και του κ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και του κ.ΠΛΕΥΡΗ που το παιζουν μπατηρια τα μπατηρια τελειωσαν!!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

~~~ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ~~~
*Χρηστοs Γουδηs Τιs υβρειs του στον μεγιστο των ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!!!!!
*Το παραπονο του γιατι η θεσσαλονικη δεν ειναι πρωτευουσα του ΙΣΡΑΗΛ και δεν ονομαζεται με το εβραικο τηs ονομα!!!!!!!!
*Την υποστηριξη τηs γενοκτονιαs των παλαιστινιων απο τουs σιωνιστεs μακελαρηδεs!!!!!
*****To oτι Eμειs οι ΕΛΛΗΝΕΣ εχουμε κακη ρατσιστικη παιδεια!!!!!!!
******Και το κορυφαιο ολων πωs ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!!!!!!!
*Η βραβευση του χρηστου γουδη απο τουs ΛΑΙΟΝΣ τηs Πατραs που εκθειαζει την Μασωνια και μαs την πλασαρει ωs αντισυστηματικη!!!!!!!!
*Το ποιημα του ΜΙΣΡΑΗΛ δημοσιευθηκε στο επισημο περιοδικο του Κ.Ι.Σ.Ε.τα Χρονικα του πλεον επισημου εντυπου τηs εληνικηs εβραικηs κοινοτηταs που βγαζει συνεχωs ανακοινωσειs εναντιον τηs Χ.Α και ζηταει την απαγορευση τηs!!!!!!!
Toμοs ΚΓ αρ φυλου 169 σελ.11/2000 Σεμπτεμβριοs Ωκτωμβριοs ΕΛΟΥΛ 5760-ΤΙΣΡΙ 5761!!!!!
Η Βρωμικη κωλ...οτρυ...πιδα ο βρωμοπ...ουστοs ο παλιομ...πινεs ΟΥΣΤ ΠΟΥ...ΣΤΗ!!!!!!
O Eβραιοs Ζαν Κοεν ο εκπροσωποs των εβραιων στην ΕΛΛΑΔΑ.....
Ναι μεν ο καρατζαφερηs εχει εκφρασει αντισημιτικεs θεσειs αλλα τωρα τα ξεχναμε αυτα για να σωσουμε την ελαντα....

Ανώνυμος είπε...

Στιs 08/02/2010 στην εκπομπη του Ν.Χατζηνικολαου ΄΄Προσωπο με Προσωπο΄΄
Με θεμα το Νομοσχεδιο για την Ιθαγενεια
Προσκεκλημενοs ηταν και ο εκπροσωποs των Μεταναστων ZAN DANIEL COLOBANI
Μ.Κ.Ο.΄΄Ενωση Μεταναστων Ελλαδοs΄΄
Αρθρογραφοs στην Α1 ZAN NTANIEL COLOBANI
Αρθρογραφοs στην Α1 NATALI COLOBANI(MOLDOVA)
ALON SAFA LA PETE LA MPIMPILASIONE ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΤΕRCS KEIKOS

Ανώνυμος είπε...

Το σάπιο σύστημα θα παίξει με την σιωνιστική αριστερο-κεντρο-δεξιά (λέγε με και δημοκρατικό τόξο) μέχρι τέλους.....

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...