6/6/15

Πήρανε τη ζωή τους λάθος οι….. Αριστεροί

Δεν βλέπουν τον εχθρό, νομίζουν τους δοτούς για θεσμούς, τους λύκους για «πρόβατα», και θα μας πάρουν στον λαιμό τους!


Μακριά νυχτωμένος είναι ο Alexis. Όπως ομολόγησε στη Βουλή η εισήγηση Γιούνκερ τον «εξέπληξε δυσάρεστα».
«Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι οι πολιτικοί και όχι οι τεχνοκράτες δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν ότι μετά από πέντε χρόνια σκληρής λιτότητας δε θα βρισκόταν ούτε ένας βουλευτής που να μπορεί να ψηφίσει κατάργηση του ΕΚΑΣ ή την αύξηση δέκα μονάδων στο ΦΠΑ», είπε.
Νομίζει δηλαδή ότι το χαρτί του Γιούνκερ είναι των «θεσμών».Νομίζει ότι έφτασε στην «πολιτική διαπραγμάτευση» με τους «πολιτικούς», ενώ οι δήθεν «πολιτικοί» είναι σαν τον Σταύρο το ημίαιμο Γυφτάκη. Μαριονέτες. 
Ο Γιούνκερ, η Δωροθέα, ο Σούλτς, ο Σακάτης, ο γκέι Γερούν, ο Ολάντ, κάνουν ότι τους πει το αφεντικό, από τις Κουίντες.Από το Παρασκήνιο. Φερέφωνα είναι .
Δοτοί.
 Και η Φωνή του Κυρίου, ο Προφήτης του, είναι ο Βάιντμαν.

Εάν τα είχε καταλάβει ο Alexis δεν θα είχε μείνει εκπληκτος. Και δεν έχει καταλάβει καν, με ποιόν διαπραγματεύεται .
Η εισήγηση Γιούνκερ είναι «κλιμάκωση» προς «τιμωρία». Του έδωσαν μια ευκαιρία δεν την πήρε και το επόμενο βήμα δεν είναι η υποχώρηση αλλά η κλιμάκωση.
Ποιο κοντά στα πράγματα ,από ένστικτο, ο Λαφαζάνης ,δήλωσε ότι οι δανειστές επιθυμούν να τσακίσουν κοινωνικά τη χώρα και να εξευτελίσουν την κυβέρνηση.

Αλλά ο στόχος δεν είναι όλη η κυβέρνηση και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν είναι η Αριστερά.
Άλλωστε ο Μπαρουχάκης είναι γκέστ σταρ στα σεμινάρια του Σόρος.
Στόχος είναι το εκλογικό σώμα. Που πρέπει να πάρει ένα μάθημα για ν ακαταλάβει ότι «δεν μπορεί να ψηφίζει ανεύθυνα». Προς αυτούς απευθύνεται η κλιμάκωση.

Είτε τους αρέσει είτε όχι , η Ελλάδα, είναι μέρος του προβλήματος, όπως είπε και ο Αμός. Και η λύση δεν βρίσκεται με αυτό-εξαίρεση.
Όταν οι αμερικανοί λένε «ότι δεν χωράνε ο ΤΑΡ και ο Greek Stream στη χώρα μας», δεν απαντάς ότι κάνουν λάθος, και ότι είναι , «αρκετά συμπληρωματικοί», αλλά τους λες ότι έχουν δίκιο και διακόπτεις τον ΤΑΡ ,για να χωρέσει ο «Greek Stream», και δίνεις το Νεώριο της Σύρου στον ρωσικό στόλο , και όχι την Κάρπαθο στο ΝΑΤΟ.
Και δεν στέλνεις νέες προτάσεις στον Γιούγκερ. Του έστειλες ήδη 47 σελίδες να μελετήσει. Φτάνουν.

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το Βυζαντινό ψυχιατρείο.

Το Βυζάντιο ήταν μία αυτοκρατορία που κυβερνάτο από ψυχοπαθείς. Ιδρύθηκε από έναν serial killer (κατά συρροή δολοφόνο) (1) που συνασπίστηκε με έναν στρατό από ψυχοπαθείς εγκληματίες που είχαν την βάση τους στην έρημο της Αιγύπτου. Επρόκειτο για ένα κτηνώδες αστυνομικό κράτος που βρισκόταν συνεχώς σε πόλεμο με δημιουργημένους αλλά και φανταστικούς εχθρούς. (αιρετικοί, αλλόθρησκοι, Έλληνες, δαίμονες, ο διάβολος) Αποτέλεσμα ήταν ο πληθυσμός να γίνει και αυτός παρανοϊκός, νευρωτικός και τελικά και ο ίδιος ψυχοπαθής. Το Βυζάντιο ήταν ένας ψυχοπαθής ψευδο-πολιτισμός, που ότι καλό είχε και ήταν απαραίτητο για να διοικηθεί το κράτος (γλώσσα, νόμοι, στρατός, τέχνη), στηρίζετο στην Ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό τον οποίο δεν σταματούσε ταυτόχρονα να υβρίζει και να καταδιώκει. Για να επιβιώσει ο πολίτης, έπρεπε να υιοθετήσει μια ξεχωριστή στρατηγική επιβίωσης.
Υπήρχε μικρή πιθανότητα να φύγει και να γλυτώσει με ασφάλεια. Αντ ' αυτού , οι Έλληνες κάτοικοί του ήλπιζαν στην διάσωσή τους από την τύχη ή εύχονταν να πεθάνουν οι ψυχοπαθείς που τον κυβερνούσαν. Τελικά οι ίδιοι οι παπάδες και οι καλόγεροι που το κυβερνούσαν, αφού για χρόνια το υπέσκαπταν, ιδρύοντας μοναστήρια άνεργων και μισέλληνων καταστροφέων του πολιτισμού, όταν τελικά το διέλυσαν, το παρέδωσαν στους Τουρκομογγόλους συνεργάτες τους, συμφωνώντας μαζί τους να συνεχίζουν να διοικούν τους εξαθλιωμένους Έλληνες κατοίκους τους και να στηρίζουν την κτηνώδη διοίκησή τους. Είναι τέτοια η ζημιά που προκάλεσαν οι απόγονοι τους στα μυαλά των Ελλήνων, που με την ανελέητη και συνεχή προπαγάνδα που επέβαλαν, οδήγησαν τους Νεο-έλληνες να πιστεύουν πως δεν είναι Έλληνες, αλλά Ρωμιοί, απόγονοι του Βυζαντινού ψυχιατρείου.


(1) Ο Κωνσταντίνος έκαψε τη γυναίκα του Φαύστα με καυτό λάδι, έπνιξε τον γιο του Κρίσπο στα δημόσια λουτρά και καρατόμησε τους μισούς συγγενείς του φοβούμενος μην του πάρουν τον θρόνο του. Διά την ενημέρωση τού αναγνώστη σημειώνομε εννέα ειδεχθή εγκλήματα τού Μεγάλου Αγίου Ισαποστόλου Κωνσταντίνου που αφορούν τον άμεσο πολιτικό και συγγενικό περίγυρό του.

Έχομε και λέμε περιληπτικώς τις δολοφονίες που διέπραξε:

1. Μαξιμιανός. Πενθερός του και πενθερός του πατέρα του. Πατέρας της δεύτερης γυναίκας του, Φαύστας. Αυτοκράτωρ. Τον συνέλαβε στην Μασσαλία διά δόλου και τον εκρέμασε. +309-310.
2. Μαξέντιος. Κουνιάδος του. Γιος του προηγουμένου. Αυτοκράτωρ. Τον εσκότωσε διά πολέμου που εκήρυξε ο ίδιος χωρίς λόγο, στην Μιλβία Γέφυρα του ποταμού Τίβερη. +312.
3. Ρέμος. Γιος του Μαξεντίου και της Γαλερίας. Βρέφος στην κούνια. Έβαλε δικούς του ανθρώπους να το στραγγαλίσουν με κορδόνια την ώρα που κοιμόταν δίπλα στη μάνα του. +312.
4. Βασσιανός. Γαμπρός του. Άνδρας της αδελφής του Αναστασίας. Καίσαρ. Τον δολοφόνησε. +314-315.
5. Φαύστα. Δεύτερη γυναίκα του. Κόρη του Μαξιμιανού. Την εζεμάτιξε μέσα σε καζάνι με καυτό νερό ή λάδι. +320. (Για τον θάνατό της ενέχεται και η μάνα του, Αγία Ελένη!).
6. Σώπατρος. Διδάσκαλος, σύμβουλος και στενός φίλος του. Φιλόσοφος. Τον εφόνευσε αφού επενόησε και προφασίστηκε ψευδείς κατηγορίες. +321.
7. Λικίνιος. Γαμπρός του. Άνδρας της αδελφής του Κωνσταντίνας. Συναυτοκράτωρ. Κατόπιν πολέμου τον εκρέμασε, +325-326.
8. Λικινιανός. Ανιψιός του. Γιος της αδελφής του Κωνσταντίνας. Δεκατετράχρονο αγόρι που δεν έφταιξε σε τίποτα. Το σκότωσε μπροστά στα μάτια, τα παρακάλια και τους απαρηγόρητους σπαραγμούς της μάνας του, και αδελφής του απτοήτου «Μεγάλου». +326.
9. Κρίσπος. Πρώτος του γιος από την πρώτη του γυναίκα, Μινερβίνα. Ναύαρχος και Καίσαρ. Τον αποκεφάλισε (ή έπνιξε, ή δηλητηρίασε κατ' άλλους). +326.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...