20/10/15

Στον Καναδά νίκησαν ο «Γιωργάκης» και η «πραγματική Αλλαγή»

Ο Ανδρέας είχε γεννηθεί στις 5 Φεβρουαρίου 1919 και ο Πιερ Ελλιοτ Τρυντώ στις 18 Οκτωβρίου 1919. Ο Πιερ Έλλιοτ έγινε πρωθυπουργός του Καναδά το 1968 και έμεινε 11 χρόνια μέχρι το 1979 αλλά επέστρεψε στην εξουσία το 1980 και έμεινε πρωθυπουργός ως το 1984. Τότε ήταν και ο Αντρέας πρωθυπουργός. Ο Πιερ Ελλιοτ έφυγε πρώτος το 2000. Και τώρα ο γιός του, από τον γάμο με την Μάργκαρετ Σινκλκέρ, ο Τζάστιν πήρε τη θέση του.
Πρώτα έγινε αρχηγός των Φιλελεύθερων το 2013 και τώρα από τρίτο που τον έδιναν οι δημοσκόποι στην αρχή της προεκλογικής εκστρατείας πήρε και τα σώβρακα των αντιπάλων του υποσχόμενος λιγότερους φόρους στη μεσαία τάξη. Στις 06:00 ώρα Ελλάδος με καταμετρημένο το ένα τέταρτο των ψήφων το Φιλελεύθερο Κόμμα του Καναδά συγκέντρωνε περίπου το 43%, εξασφαλίζοντας 170 έδρες από τις 338 έδρες στο κοινοβούλιο.
Οι «συντηρητικοί» που αποχαιρέτισαν την εξουσία μετά από 9 χρόνια θα έχουν 100 ενώ γύρω στις 40 θα έχουν οι σοσιαλδημοκράτες που είχαν κάνει την έκπληξη πριν από 4 χρόνια. Εκτός από τους φόρους ο Τζάστιν θα κάνει «κόλπα» και στο ΝΑΤΟ για να δείξει ότι δεν είναι παιδί του αφεντικού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιά και έχουμε πολλούς δικούς μας ανθρώπους απάνω, καλό είναι που έφυγε ο υπάλληλος (χάρπερ) που ήθελε να κάνει μαγκιές στον Πούτιν . Τουλάχιστον γλυτώνουν από το ολοκαύτωμα, Ως εκεί όμως. Δέν χρειάζεται να πανηγυρίζουν πως βγάλαν ντε και καλά πρωθυπουργό από την "δική" τους μονοεδρική περιφέρεια (το παρηκμασμένο Παρκ Εξτένσιον του Μόντρεαλ). 'Εχει ήδη χαθεί ένας υιός του κάποτε πανίσχυρου Πιέρ σε "ατύχημα" οπότε ο Τζαστιν θα κάτσει "φρόνιμος"...

Ανώνυμος είπε...

Ήδη κάτι προσκολυόμενοι Ελλαδίτες ανταποκριτές (της ΕΣΗΕΑ;) άρχισαν να κελαηδάνε...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...