15/10/15

Oι «πηδηχτούληδες Σουηδοί

Το θέμα μου σήμερον είναι η Σουηδία και τα όσα διαδραματίζονται εν Σουηδία. Αφήνω κατά μέρος τα όσα παρουσιάζει ο τύπος και τα ΜΜΕ. Θα αναφέρω όσα όμως όσα περνούν «στα ψιλά».
Ολίγοι γνωρίζουν ότι οι Σουηδοί είναι «πηδηχτούληδες» δηλαδή τους αρέσει να πηδούν κάτω από το μπαλκόνι.
Ανήλθεν λοιπόν ο αριθμός των αυτοκτονούντων εις 1500 ανά έτος, ήδη. Και λέω ήδη διότι η μπαλκονοιστορία αναμένεται να πάρη έξαρσιν, πρώτον διότι αδυνατούν να ελέγξουν το κόστος των διαμερισμάτων και γενικώς των κατοικιών.
Εξ άλλου δε εις μίαν απεγνωσμένην προσπάθεια να κρατήσουν την ανεργίαν εις χαμηλά ποσοστά, οι Σουηδοί κτίζουν ακόμη και θάλασσες και ποτάμια. Ενώ όπως ανακοινώνει το σωματείο των εργατών μετάλλου, έχουν χαθεί την τελευταίαν δεκαετίαν 160.000 πραγματικαί θέσεις εργασίας.
Αυτό υποδηλώνει ότι σταδιακώς εξαρθρώνεται η βιομηχανία της Σουηδίας και τα πάντα ρίχνονται εις την μασέλα των Κινεζοέτσι χαμηλόμισθων.
Παραλλήλως δέ η έπίθεσις εναντίον των μικροεπιχειρήσεων έχει ξεκινήσει.
Και δεν είναι «οι κακοί δεξιοί» αλλά η σημερινή σοσιαλπράσινη Κυβέρνησις.
Ενώ η προηγούμενη Κυβέρνησις έψαχνε και εφήρμοζε κίνητρα δια τους μικροεπιχειρηματίας οι σημερινοί τα αποσύρουν ένα-ένα.
Συν τοις άλλοις επήλθεν και νέα πολιτική κρίσις όταν απέσυραν προ εβδομάδος την «εμπιστοσύνη» των οι τέσσερι της αντιπολιτευτικής συμμαχίας.
Οι κουτοπόνηροι κυβερνώντες όμως αναζητούν δήθεν συμμαχία λόγω του θέματος «των προσφύγων».
Έχουν λέει κατακλύσει την Σουηδία χιλιάδες πρόσφυγες και αναμένονται 150 000 εντός του 2015!
Προσδοκία των η απομόνωσις των Σουηδών Δημοκρατών οι οποίοι σταδιακώς ανεβαίνουν (η πρόγνωσις τους ανεβάζει εις το 18-20%).
Πρόβλημα, πρόβλημα... το οποίο πρόκειται να οδηγήση εις την σταδιακήν απομείωσιν του λεγόμενου «Σουηδικού κοινωνικού κράτους», αύξησιν της φορολογήσεως, μείωσιν μισθών και συντάξεων, με συνέπεια την αύξησιν των «πηδηχτούληδων».
Αυτά!
Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Ουψάλα Σουηδία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ