27/10/15

Άσχημα τα νέα για τους Σεΐχηδες

Οι μυαλοπώληδες πήγαν να χρεοκοπήσουν τη Ρωσία και με τις χαμηλές τιμές πετρελαίου έριξαν έξω το βασίλειο του Αλλάχ


Η Σαουδική Αραβία, θα ξεμείνει από ταμειακά αποθέματα σε πέντε χρόνια ή και νωρίτερά , αν οι παγκόσμιες τιμές του πετρελαίου παραμείνουν γύρω στα 50 δολάρια το βαρέλι, σύμφωνα με έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ).
Η ζοφερή προοπτική περιλαμβάνει επίσης το Ομάν και το Μπαχρέιν.

Η Σαουδική Αραβία έχει συναλλαγματικά αποθέματα 654,500,000,000 δολάρια που είναι επενδεδυμένα σε αμερικανικά χρεόγραφα και ήδη εκποιεί στοιχεία του Κρατικού Ταμείου, για να χρηματοδοτήσει τον πόλεμο στην Υεμένη.
«Η πτώση των τιμών του πετρελαίου αναμένεται να συνεχιστεί για μεγάλο διάστημα και ως εκ τούτου, οι εξαγωγείς πετρελαίου θα πρέπει να προσαρμόσουν τις πολιτικές των δαπανών και των εσόδων τους για τη διασφάλιση της δημοσιονομικής βιωσιμότητας» ,αναφέρει η έκθεση του ΔΝΤ,  που επισημαίνει ότι η Σαουδική Αραβία, για να εξισορροπήσει τον προϋπολογισμό της, θα πρέπει να εισπράττει για ένα βαρέλι πετρέλαιο περίπου 104 δολάρια, αντί για τα 45 που εισπράττει σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ