13/10/15

Τους αφαλοκόψανε

Η ρωσική αεροπορία πραγματοποίησε τις τελευταίες 24 ώρες 88 εξόδους στη Συρία και επιτέθηκε σε 86 στόχους, ενώ και η πολεμική αεροπορία της Συρίας βομβάρδισε τα κρησφύγετα του ισλαμικού κράτους , 30 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ράκκα Raqqa, φάλλαγγα των τρομοκρατών στην αλ- Μρειγιεχ στα ανατολικά του Στρατιωτικού Αεροδρομίου της Deir Ezzor και «κρησφύγετα και φάλλαγγες οχήματα των τρομοκρατών σε 5 τοποθεσίες στο Χαλέπι.

Οι Ρώσοι που υποκλέπτουν τις συνομιλίες των μεταξύ μαχητών του «Ισλαμικού Κράτους» είπαν ότι «τμήματα και ομάδες είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν την εμπόλεμη ζώνη λόγω των σοβαρών ελλείψεων σε πολεμοφόδια και καύσιμα», διότι το σύστημα εφοδιασμού τους έχει διαλυθεί από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς. «Σύμφωνα με τα σήματα που υποκλέψαμε κάποιοι διοικητές τομέων στις επαρχίες Χάμα και Χομς, αναφέρουν έντονη έλλειψη πυρομαχικών για φορητά όπλα και εκτοξευτές βομβίδων, και έχουν δηλώσει στην ηγεσία τους ότι αν δεν λάβουν όπλα στο άμεσο μέλλον, θα αποσύρουν τις ομάδες τους από την εμπόλεμη ζώνη», είπε ο εκπρόσωπος του Ρωσικού υπουργείου ¨Αμυνας υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.
Πριν από λίγο SU-25 της Ρωσικής αεροπορίας προσέβαλαν και κατέστρεψαν κονβόι οχημάτων που μεταφέρουν καύσιμα στο Χαλέπι .

Στα μέτωπα στο έδαφος ο Συριακός Στρατός και οι δυνάμεις αυτοάμυνας (NDF) συνεχίουν την επίθεση τους στη Λαττάκια όπου κατέλαβαν την πόλη της Rabe'a στα βόρεια, ( οι τρομοκράτες υποχώρησαν αφήνοντας 34 νεκρούς εκ των οποίων 3 Τούρκοι), και την πόλη Tartiyah κοντά στη Σάλμα εντός της οποίας συνεχίζονται οι οδομαχίες. Ο Συριακός Στρατός και οι δυνάμεις Αυτοάμυνας επιτέθηκαν στους Ισλαμιστες και στο βόρειο Χαλέπι.

Στο περιθώριο των επιχείρησαν σήμερα παραδόθηκαν στις αρχές 258 καταζητούμενα πρόσωπα από την Ιντλίμπ, τη Χάμα, το Χαλέπι, τη Χασακά, τη Ντείρεζζόρ Hasaka, και τη Δαμασκό. Χθες παραδόθηκαν 300 άτομα στη Χάμα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kατεβάστε το βιβλίο για πιο εύκολη ανάγνωση

http://www.mediafire.com/download/jpb877y31216ulx/e-book.pdf



Shoah - Η Αναθεωρητική Εκδοχή

Σύμφωνα με την επίσημη ιστορία, κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο σε εφαρμογή της λεγομένης Τελικής Λύσης του Εβραϊκού Ζητήματος, το εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς του Τρίτου Ράιχ εξόντωσε περίπου 6.000.000 Εβραίους εντός και εκτός στρατοπέδων συγκέντρωσης, κυρίως με χρήση δηλητηριωδών αερίων εντός ειδικών θαλάμων. Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό ως Ολοκαύτωμα ή Shoah και κατά τους ιστορικούς πρόκειται για το πιο καλά τεκμηριωμένο γεγονός στην ιστορία.

Παρά ταύτα, αμέσως μετά τον πόλεμο εμφανίστηκαν κάποιες ενστάσεις από διάφορους ερευνητές. Αυτοί οι ερευνητές, γνωστοί ως ρεβιζιονιστές (αναθεωρητές) ή αρνητές του Ολοκαυτώματος κατά τους ιστορικούς, ισχυρίζονταν, φαινομενικά τελείως παράλογα, ότι τα γεγονότα δεν εκτυλίχθηκαν όπως ακριβώς τα περιέγραφαν οι ιστορικοί. Ποιοι είναι όμως αυτοί; Τι υποστηρίζουν και γιατί; Πρόκειται απλά για κάποιους γραφικούς ή έχουν βάση αυτά που λένε; Και για ποιο λόγο σε ορισμένες υποτίθεται δημοκρατικές χώρες της Ευρώπης οι απόψεις τους τιμωρούνται με πρόστιμα και φυλάκιση; Θα μπορούσε να κρύβει κάτι η επίσημη ιστορία;

Υπό το πρίσμα της εγκληματολογικής έρευνας το βιβλίο αυτό αναλαμβάνει να απαντήσει σε αυτά αλλά και σε πολλά άλλα ερωτήματα μέσα από μια σύντομη αλλά συγχρόνως λεπτομερή μελέτη, παρουσιάζοντας πλήρως για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό την Αναθεωρητική Εκδοχή.


Kατεβάστε το βιβλίο για πιο εύκολη ανάγνωση

http://www.mediafire.com/download/jpb877y31216ulx/e-book.pdf

Ανώνυμος είπε...

Έχει copyright ;

Ανώνυμος είπε...

Δεκάρα δε δίνουμε
για τους εχθρούς του Ελληνισμού.

Χεστήκαμε γερά...

Ανώνυμος είπε...

Το βιβλίο που επισημαίνεται παραπάνω είναι πλέον και έντυπο.

http://www.bookstation.gr/Product.asp?ID=41492#

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...